.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

еи тва понякога сте много тъпи...

ае нз дали има такава тема марзи ме да гледам ама... толкос ли сте тъпи говоря за момичетата/жените дето пускате теми от рода "бременна ли съм" еи много тъпо племе таи ли не разбрахте че да забременейте тря ви се изпразни мъжкия в катеричката ве... напрао като влезна в тоя раздел "секс" и само еи такива теми има.... пф ама че кух народ... бях чел някаде пак такава тема... някав се изпразнел на няква на катеричката и пита дали е бременна напрао аман от тъпотии... ходете на гениколог или да се трият такива теми то направо да ти писне ТЕМАТА СЕ ОТНАСЯ ЗА ТОЧНО ТИЯ КОИТО ПУСКАТ ТАКИВА ТЕМИ !!! и sr за пр. грешки ама ме е яд

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    adci si praf sqka 2-ra tema e takava kat ne mogat da se opravqt sami kade sa tragnali seks da pravqt
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тъпи са предимно наборките ти
    алелуя.

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    тъпи са предимно наборките ти
    moite naborki li
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Това, че теб те е яд не е оправдание за неграмотното ти писане. Всякаква липса на пунктуация, а да не говорим и за грешното изписване на думите. Осъзнаваш ли колко комично е да гледаш човек, който не може да пише грамотно, да дава акъл?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: еи тва понякога сте много тъпи...

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    ае нз дали има такава тема марзи ме да гледам ама... толкос ли сте тъпи говоря за момичетата/жените дето пускате теми от рода "бременна ли съм" еи много тъпо племе таи ли не разбрахте че да забременейте тря ви се изпразни мъжкия в катеричката ве... напрао като влезна в тоя раздел "секс" и само еи такива теми има.... пф ама че кух народ... бях чел някаде пак такава тема... някав се изпразнел на няква на катеричката и пита дали е бременна напрао аман от тъпотии... ходете на гениколог или да се трият такива теми то направо да ти писне.... и sr за пр. грешки ама ме е яд
    А защо слагаш всички под общ знаменател.?

Град
    в дълбините на морето
    1. и мен ме дразнат такива теми. то сека втора е една и съща
    2. предимно момичета пишат по темите, щото мъжете са по притеснителни и/или просто щото не ги интересува толко мн..(се пак мацкатас ще носи бебето)
    3. ако човек сам не се поинтересува, няма как да получи отговор. треа в даскало да има такива часове - по сексология и да не ни надуват главите с разни болести, че ми писна и нищо не прават, ми да кажат как точно стаа раотата с бебето, предеякуационна течност, псерма, възможност да забременееш и таквиа глупости
    4. и стига с тия простотий кой бил неграмотен и т.н. половината тука в форума, не слагат аапетай, ядат букви и пишат с малки букви (като мен) не съм на изпит по бг или в даскало да им пиша правилно. тук си пишем точно както си говорим

и баце аз предложих да се направи важна тема по този въпрос с бременноста и несвършването, ноо..нищо не стана

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Това, че теб те е яд не е оправдание за неграмотното ти писане. Всякаква липса на пунктуация, а да не говорим и за грешното изписване на думите. Осъзнаваш ли колко комично е да гледаш човек, който не може да пише грамотно, да дава акъл?
    мислиш ли че ми пука !?? ще давам акъл като ти е проблем духвай хич не ме греи

Цитирай Първоначално написано от Misha_91
    ае нз дали има такава тема марзи ме да гледам ама... толкос ли сте тъпи говоря за момичетата/жените дето пускате теми от рода "бременна ли съм" еи много тъпо племе таи ли не разбрахте че да забременейте тря ви се изпразни мъжкия в катеричката ве... напрао като влезна в тоя раздел "секс" и само еи такива теми има.... пф ама че кух народ... бях чел някаде пак такава тема... някав се изпразнел на няква на катеричката и пита дали е бременна напрао аман от тъпотии... ходете на гениколог или да се трият такива теми то направо да ти писне.... и sr за пр. грешки ама ме е яд
    що за тъп въпрос да няма да ти хукна на гледам кои пуска такива теми виждам че има и пускам темата ти като не си такава кво ми се засягаш....

що за тъп въпрос да няма да ти хукна на гледам кои пуска такива теми виждам че има и пускам темата ти като не си такава кво ми се засягаш....

Акобеше използвал например израза "някои от момичетата" или по точно "12-13 годишните пикли,които мислят че им се е доебало,а всъщност им е се е препикало",цялата ти тема щеше да има друго звучене и нямаше да е насочена към всички нас.

добре ве нали не си такава кво се засягаш.... щом не си такава значи не си тъпа не е ли сещаш.... както и да е се тая

+1
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

аре като се засягате тия дето знаят как стоят нещата ще я редактирам изинявам се

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Много си ми смешен честно ти казвам, докато си мислиш ,че акълът ти е в повече и трябва да го раздаваш насам-натам Повярвай не ни трябва.
    Но занапред ако решиш да проявяваш мозъчна дейност , отвори тук-там някой учебник за 2-ри клас , да провериш правилата за правопис и пунктуация , пък тогава тръгвай да изливаш мозъчната си диярия и да пускаш псевдо - възмущаващи теми.

Акобеше използвал например израза "някои от момичетата" или по точно "12-13 годишните пикли,които мислят че им се е доебало,а всъщност им е се е препикало",цялата ти тема щеше да има друго звучене и нямаше да е насочена към всички нас.
    И сега кой слага общ знаменател?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Много си ми смешен честно ти казвам, докато си мислиш ,че акълът ти е в повече и трябва да го раздаваш насам-натам Повярвай не ни трябва.
    Но занапред ако решиш да проявяваш мозъчна дейност , отвори тук-там някой учебник за 2-ри клас , да провериш правилата за правопис и пунктуация , пък тогава тръгвай да изливаш мозъчната си диярия и да пускаш псевдо - възмущаващи теми.
    чувстото ти за хумор е не повторимо би убило вече умрял слон просто... да не съм в даскало че да ти пиша правелно ве каун дреме ми на к*ра дали на тебе ти е проблем как пиша аз

Град
    в дълбините на морето
    изинявам се
    уважам те, че се извини

е баце..ко да се праи, че нещнното поколение е сексулно не грамотно и въпреки тфа почнало да се ебе

Пича е прав!
    И пак ви повтарям не забравяйте, че всички в тоя сайт сте пълни боклуци. Кофтито е, че не можете да се рециклирате.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    1000RR, само ти не си боклук, нали? ; ))
    Sasho1988

Варна..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    1000RR, само ти не си боклук, нали? ; ))
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    ae ti tap/tapa li si we...da ne bi da ti haresvat temite ot sorta na "bremenna li sam?" kvo se zaqjda6 s mom4eto...to e pravo kvo ?! to sqka 2ra tema e takava...mnogo hora ve4e ne vlizat zaradi tva v toq forum...

Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Пича е прав!
    И пак ви повтарям не забравяйте, че всички в тоя сайт сте пълни боклуци. Кофтито е, че не можете да се рециклирате.
    К'во видение ли има за т'ва

Достатъчно глупости се изписаха, заключвам темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си