- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много влюбен?
Здравейте! Има едно момиче в което съм много влюбен . Бяхме заедно в 8-ми клас , сега по някаква случайност пак се паднахме в 9-ти клас в една паралелка. Не мога да си я изкарам от главата ,само за нея си мисля , даже я санувамС нея сме добри приятели , но ме е страх да си призная. Страх ме е , че ако и кажа , че я харесам , може вече да не сме такива приятели
Моля за помощ
Попринцип не ми липсва смелост , но ето че тук ми е адски трудно. Много си я обичам
АМи прецени дали има шанс тя да те харесва ...ако има шанса ти е фифти фифти...така че препоръчвам да се напъънеш малко и ще успее да ти излезе от устата...
Първоначално написано от GregoryHouse
+1 .. Винаги съм съгласна с Dr.HouseПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
що той да не я познава? нали са от много време приятели
Сам прецени,но няма да е хубаво да си развалиш приятелството.Някой път я покани на кафе и и го кажи по - по деликатен начин,ако мислиш ,че ще се 'изплаши'.
Прави и намеци, прегръщай я от време навреме, ако се дърпа - нямаш шанс, ако не може би и тя изпитва нещо повече към теб![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Първоначално написано от GregoryHouse
+![]()
One look in my eyes and you`d realize ..
you got my heart in your hands ..
По-добре и кажи ! няма смИ да се криеш..ПростУу няма сМИ
![]()
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
еми няма какво да го мъдриш опитай се да покажеш на девойката че я харесваш не само като приятел,но не ходи да и го изтресеш от веднъж лека по лека тя или ще се отдръпне или ще се сближите.Успех
отиаш при ней:оу пача харесвам та ма.ай да хоимПървоначално написано от Shakazou
....има риск да та пита каде ама тва е друга тема
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от WALKMAN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще действам постепенно , ама като си знам късмета какъв е каръцки шанса е 1/99![]()
Ми Жоро и аз тва те питам ама още не получавам отговор на тоя въпрос.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Щом досега не сте имали никакви закачки,симпатий какво ли те кара да мислиш , че ще успееш.Аз мисля,че няма да стане ,но трябва да опиташПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
За пореден път ме покани да стоя до нея като почнем училището
Имам поне малко шанс![]()
Според мен ,ако си напълно сигурен ,поговорете или й показвай с намеци ,че я харесваш или направо й кажи![]()
Dreams...
Покрай това да я САНУВАШ,гледайПървоначално написано от King_Of_Kings
да поизлезеш с нея,
да направиш някой намек и
да не хленчиш като жена.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1Първоначално написано от Bai Toq
И не й казвай! Просто действай с манеци. От тях ще разбереш нейната позиция и от там вече ще прецениш какво да правиш. Но ако й кажеш има голям шанс тя да се дръпне.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
ами както ти казаха прави някви намеци наблудавай и реакциите едно друго и преценино по-добре е да рискуваш
![]()
..impossible...
...is nothing...
+1Първоначално написано от Люси
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!