taka,sega iskam da vi popitam ne6to.za6to kogato haresvate dadeno momi4e vmesto da my go kajete zapo4vate da se draznite,i da podhvarlqte gadni 6egi,pitam za6toto ve4e za 3pat mi se slu4va!
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
ПХАХАХАХА значи за трети път някой не те харесваПървоначално написано от anjeliz
![]()
da ama ne,toi mi kaza 4e me haresva,v na4aloto ci misleh 4e go mrazq za6toto se darjeshe otvratitelno,a sega mi kaza 4e me haresva
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Аааа, яснооо, ти си го мразела, защото те тормози, ама изведнъж казва, че те харесва и ти хоп, спираш да го мразиш.
Сега в 4ти или в 5ти клас ще си?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
v 8 klas 6te sam,i izglejda ne si me razbral,toi se zapozna s men i zapo4na da me drazni,i est az go namrazih,a sega mi kazva 4e me haresva,a az ne go haresvam.prosto mi e 4udno na4ina po koito izrazqvate 4uvstvata si![]()
мисля си че туй беби тряя да е ф 5-ти клас .Първоначално написано от Wrathchild
пуу простотия
Момчетата винаги така правят,и ако те харесват и ,ако не ....така,че споко...И да те харесва надали ще е ''голямата ти любов''а някоя заигравка така да се каже.
![]()
Първо,не се знае дали "чувствата"му са истински!А освен това така правят недораслите лапета.Първоначално написано от anjeliz
Явно сте още малки да се харесвате и обичате, тъй като се държите като деца в детската градина. "А освен това така правят недораслите лапета."
Don't worry, be happy!
Ако наистина си в 8-ми клас просто зарежи - училището и гаджосването не могат да се комбинират , ето защо :
- Ще си писнете да се гледате всеки ден.
- Ще плъзнат интриги и злобни завистливи подхвърляния.
- Ще ти падне успеха ,ако сеамо се зарибяваш със съучениците си, дипломата ти ще е прецакана , ще си провалиш кандидатстването и ще завършиш някое смотано СОУ и ще работиш като магазинерка, щото нямаш професия, накрая ще се пропиеш и/или ще скочиш от някой мост...
Equality For All !
Типично държание на момче 7-8 клас.
Хаха ми нормално все пак е 8ми клас какво очакваш от хлапе??![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ай въс ма шундоПървоначално написано от anjeliz
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
Гешата е прав..Нема нужда от повече коментари!
Trance/House Only in my heart..
+1 Момчетата се осъзнават 11-12 клас.А на някои и тогава не им идва акъла в главата,ама това е друг случайПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Виж сега к'во, anjeliz , по мои наблюдения един голям процент от момчетата във тая възрастова група са говеда , и си нямат хал - хабер как да се отнасят към една дама (не претендирам че аз знам всичко за жените). Казвам ти тия неща защото си познавам стадото![]()
![]()
И батковците не винаги са по-стока
![]()
Лапешки истории....
Първоначално написано от AnincetoSexy
kolko tapotiq ima sabrana v teb?!Първоначално написано от haterkata
po temata 6tot ne sa porasnali!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.