- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- veeT ..??
какво ще кажете за това новото за вежди на веет ???някои ползвал ли го е помага ли или изоб6то става ли нещо ???и кум колко пари е ???![]()
![]()
:P
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
за вежди лии?? хм .. не го бях чувала някой ако знае да казва
иначе аз си използвам старата добра Пинсетка![]()
П.С
и айде моля те - кирилица![]()
НЕ!!! недейте с това на Veet за веждите приятелката ми си го взе и присъствах на използването му определението е трягедия![]()
![]()
то не пуска равномерно и като си го сложиш няма махане освен ако не го дръпнеш и ако си сложил повече или не равномерно като го дръпнеш и изскубеш покритото става много комично
щото си с различни вежди
![]()
da i az taka sam 4uvala za tova pusnax temata ... zna4i mojebi 6te se otkaja ot tovaa![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
по добре изтърпи болката от скубането от колкото някое малко момиченце да те види с такива вежди и да каже мамоооооо чудовищееееееее![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Първоначално написано от ValzZi
(sun)
Почти всички се оплакват от продуктите на Вийт,даже лично аз не съм чувала да има доволни,но както и да е..Така че по-добре не си хаби паите на вятъра!Давай смело с пинсетата!
![]()
Емии несам виждала този продукт .Ама найстина с пинсетата най-добреУспех :P
Ами аз му гледах рекламата ама нямам намерения да го пробвам.Аз ползвам розовия вееТ за крачетата(или зеления)
Да давай си с пинсетката и мирна ти глава... а иначе и аз ползвам розовия вийт за крака...не се оплаквам...ама и не се хваля...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
oXxXx tAQ pinseTKaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
li4no az su6to ne sam 4uvala da ima dovolni ot VEET
![]()
![]()
![]()
![]()
От продуктите на Veet не съм очарована като цяло,за този конкретно незнам дали е ефикасен,но не мисля и да го пробвам.
Аа това нещо имаше реклама.. като на оная й падат веждите![]()
![]()
Много ме забавлява рекламата
![]()
..Why can't I be innocent..
гледала съм рекламата и ми е супер тъпаа и мисля че за веждите ще е малко трудна употребата .. най-много да си развалиш формата..
![]()
Абсолютна глупост. Не бих рискувала да си узяна веждите. Има пинсети за тази работа.![]()