.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: veeT ..??

Повече от фен

veeT ..??

какво ще кажете за това новото за вежди на веет ???някои ползвал ли го е помага ли или изоб6то става ли нещо ???и кум колко пари е ??? :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    в мазето ;dd
    за вежди лии?? хм .. не го бях чувала някой ако знае да казва
    иначе аз си използвам старата добра Пинсетка

П.С
    и айде моля те - кирилица

НЕ!!! недейте с това на Veet за веждите приятелката ми си го взе и присъствах на използването му определението е трягедия то не пуска равномерно и като си го сложиш няма махане освен ако не го дръпнеш и ако си сложил повече или не равномерно като го дръпнеш и изскубеш покритото става много комично щото си с различни вежди

Повече от фен
    da i az taka sam 4uvala za tova pusnax temata ... zna4i mojebi 6te se otkaja ot tovaa
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    по добре изтърпи болката от скубането от колкото някое малко момиченце да те види с такива вежди и да каже мамоооооо чудовищееееееее
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    по добре изтърпи болката от скубането от колкото някое малко момиченце да те види с такива вежди и да каже мамоооооо чудовищееееееее
    (sun)

Град
    Добрич :o)
    Почти всички се оплакват от продуктите на Вийт,даже лично аз не съм чувала да има доволни,но както и да е.. Така че по-добре не си хаби паите на вятъра!Давай смело с пинсетата!

Емии несам виждала този продукт .Ама найстина с пинсетата най-добре Успех :P

Град
    Велико Търново
    Ами аз му гледах рекламата ама нямам намерения да го пробвам.Аз ползвам розовия вееТ за крачетата(или зеления)

Да давай си с пинсетката и мирна ти глава... а иначе и аз ползвам розовия вийт за крака...не се оплаквам...ама и не се хваля...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Повече от фен
    oXxXx tAQ pinseTKaaaaa li4no az su6to ne sam 4uvala da ima dovolni ot VEET

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    От продуктите на Veet не съм очарована като цяло,за този конкретно незнам дали е ефикасен,но не мисля и да го пробвам.

Аа това нещо имаше реклама.. като на оная й падат веждите Много ме забавлява рекламата
    ..Why can't I be innocent..

гледала съм рекламата и ми е супер тъпа а и мисля че за веждите ще е малко трудна употребата .. най-много да си развалиш формата..

Абсолютна глупост. Не бих рискувала да си узяна веждите. Има пинсети за тази работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си