- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уф пишете плс.. ;(
помогнете ми да се успокоя моля ви.. на 27 имах кафяво те4ение.. тогава вечерта го направих с пр ми ( за 1ви път ) тва течение продължи 7 дена.. и ми дойде на 3..уж цикъла... супер слабо ми е и супер мн ме боли корема..ей ся дето ми е 2ри ден и по пр ми е най-силно от 3 часа нямам нищо... ;( пих доста хапчета тоя месец, хапчета витамини и кво ли не.. бях 1 месец на море.. ако има някво значение де.. ако някой знае от кво може да е - да пише плс... ;(
С презерватив ли го правихте?Тази промяна в цикъла може да се дължи на лекарствата, на смяната на климата и т.н.Но мисля, че е най-добре да отидеш на гинеколог-кафяво течение една седмица не ми се струва много нормално.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не си бременна според мен.
Аман ....
1во - УСПОКОЙ СЕ![]()
2ро - Щом ти е за 1 път, логично да имаш течение, което продължава различно при всеки индивид. Вика му се кръв.
3то - Често срещано е след 1я път да ти закъснее, не че прочетох нещо такова
4то - Пий по малко хапчета и витамини
5то - Да, морето влияе на цикъла, но за обилността му незнам
6мо - Нали го правихте СЪС презерватив!?
7мо - НА КОЛКО СИ?
спокойно, не е нищо страшно спред мен, за всеки случай кажи на ваще или отиди на гинеколог [а може и двете] :] а и щом си пила мн витамини не се притеснявай, сиг и те са повлияли
еми на 16 съм..да правихме го с презерватив durex и той даже не свърши в мен и презерватива си беше здрав.. мисля че няма шанс да съм бременна ама все пак ми е кофти.. пък и тоя цикъл .. бях на гениколог заради течението обаче сащия ден ми дойде или поне аз така си мислих и и казах за течението тя нищо не каза само да ида да ме види кат ми мине цикъла..
spored men e ot lekarstvata taka be6e i pri men ot nai razli4ni lekarstva
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
какво ти е било.. обясни да се успокоя![]()
от витамините и маниите дет си пила е всичко недей се притеснява, за по-голяма сигурност иди при гинеколога си![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
от витаминчетата мисля че е а и щом не е свършил в теб не се притеснявай![]()
Хах обеждам се за пореден път че е баси та*ака да си жена, да не можеш да си пиеш витамини защото ти почва кафяво течение...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Добре че не прая секс с неграмотни момичета, че после нямам кафяви течения на главатаПървоначално написано от Arriva
![]()
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
сигурно е от лекарствата
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
И от смяната на климата може... На мене миналия месец ми дойде 2 пъти,защото бях 1 месец на море и тамън свърши,върнах се до София,пак отидох на море и айде пак дойдеТака,че спокойно,сега като ти мине цикъла ще се оправи всичко
![]()
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
Не се притеснявай
Маце black_wish мн точно ти е казала всичко и помни нищо не се пие без да някой да ти е казал да го правиш.. консултирай се с ваште ако те е мн шубе
Прозорци нямате ли си , че все течение става при вас![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
K_O_L_E_VПървоначално написано от Arriva
Прозорци нямате ли си , че все течение става при вас![]()
викай барза помощ бременна си![]()
от витамините е спокоособено от витамин C ... на колко години си то тфа не си е детска игра
![]()