.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Бахти админите...

Защо заключихте тази тема:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=196012
    Момичето просто искаше да види творчески изпълнения на тема фотография.Темата беше написана и формулирана добре.Какъв ви е проблема ?
    В раздела Секс, примерно има около 60-70 теми, за това дали боли първия път-не ги заключвате...
    В раздела Музика и ТВ има специална тема за търсене на песни, а в същото време има около 200 теми с заглавие от сорта на "ПОМОЩ", "СПЕШНОоОоОоО", "pls" и т.н., тях не заключвате...
    В Фън, Фън и пак фън половината теми се повтарят от раздела Игри, тях не ги зключвате.
    В Училище и приятели и раздела Компютри, уеб дизайн, програмиране
    просто да не приказваме....
    Явно само гледате "Всичко тийн накуп"... което лошо говори за вас...
    Тука в тоя форум всеки администратор/модератор си прави каквото си иска, а това е един от най-големите форуми (ако не е и най-големия) в България.
    Ако съм на вашето място щях да искам да ми махнат дадените права или поне щях да спра да влизам във форума !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен
    Прав си... да не говорим пък за модератор miloto-girl_4e просто нямам думи.Абсолютно своеволие.

Вече имаше такава тема, какъв е смисъла от втора. Плюс това момичето си е написало "п.п модератори,сори майна,ако темата я има вече...изтрийте я и извинете за грешката ми!", така че не виждам къде е проблема.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Беше ми локнала 1 тема която не нарушава нито една от точките по правелника (това не е критика само казвам). Ако небеше я локнала даже вече нямаше да пиша в форума.
    моята тема за хванати в изневяра също

Град
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Вече имаше такава тема, какъв е смисъла от втора. Плюс това момичето си е написало "п.п модератори,сори майна,ако темата я има вече...изтрийте я и извинете за грешката ми!", така че не виждам къде е проблема.
    ОК, наистина темата си е за ключ, само че колко още повтарящи теми в другите раздели има ? За тях няма ключ, нали...
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Виж за темите в раздел "Музика и ТВ", за които говориш - като се отговори на тях винаги аз ги заключвам, стига преди това да не е писал някой друг мод. А относно другите раздели, правя каквото мога по силите си. Все пак не съм единственият модератор, ако може да не хвърляш всички нападки върху мен.

Град
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Виж за темите в раздел "Музика и ТВ", за които говориш - като се отговори на тях винаги аз ги заключвам, стига преди това да не е писал някой друг мод. А относно другите раздели, правя каквото мога по силите си. Все пак не съм единственият модератор, ако може да не хвърляш всички нападки върху мен.
    Не нападам теб, просто ти си единствения модератор до сега, който е отговорил в темата...

Модераторите вършат страшно много работа - местят, трият, заключват. Огромна част от помията, която се маха, ти не я виждаш, защото се трие. Форумът е огромен, потребителите са много, а модераторите също са хора, а не роботи.

В раздела Музика и ТВ има специална тема за търсене на песни, а в същото време има около 200 теми с заглавие от сорта на "ПОМОЩ", "СПЕШНОоОоОоО", "pls" и т.н., тях не заключвате...
    Няма правило, което да задължава да се пише във въпросната тема!Не разбирам какво толкова ви пречи, когато някой пусне отделен рикуест? Когато всичко е набутано на едно място вероятноста да получиш отговор е много по-малка, отколкото ако пишеш отделно. Има цял раздел за музика, а да набутаме всичко в една тема? Защо?

Друг въпрос - ако няма спам, защо да заключвам? Хубаво ли е като влезнеш в някой раздел и от горе до долу всичко да бъде заключено? Още един пример - отговарям на някого за дадена песен и праскам ключа. Ако някой друг има желанието да пита още нещо, да коментира, да помоли за друг линк, защото въпросният не работи, да попита за друга версия на песента? Пуска нова? Като може без никакви проблеми да пита в предишната - много по-лесно и удобно е.

Работата на един модератор не се оценява в това колко теми е заключил!

В "Модераторска помощ " можеш да докладваш за всякакви нарушения на правилата, повтарящи се теми и т.н. Бъди сигурна, че реакция ще има.

Мега фен
    Моляте само по-полека с тона,защото ония ден те направиха модератор,а сега самочувстивето ти е до небето.

Това е мнение, което съм писала и изказвала преди да стана "модератор", тъй че не виждам за какво 'леко' ми говориш.

Това със "самочувствието" е направо смехотворно, чак се чудя как успя да напишеш подобно нещо? Къде видя "самочувствие"? Най-нормален отговор съм дала, аман от хора, чудещи се за какво да се заяждат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Това е мнение, което съм писала и изказвала преди да стана "модератор", тъй че не виждам за какво 'леко' ми говориш.

Това със "самочувствието" е направо смехотворно, чак се чудя как успя да напишеш подобно нещо? Къде видя "самочувствие"? Най-нормален отговор съм дала, аман от хора, чудещи се за какво да се заяждат.
    Добре,добре...сори...тъпият ми братовчет пишеше във форума преди малко,не аз...

Град
    Асеновград, България
    Темата е правомерно заключена. При забелязването на тема, нуждаеща се от модерация, можете да сигнализирате в Модераторска помощ, обосновавайки се. Ако смятате, че модератор нарушава задълженията си, можете да се свържете с администратор.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на machoka
    Всичко стана ясно, заставам зад колегите на 100% в конкретната ситуация.

Лека вечер ви желая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си