- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кефите ли се на момчета с рижави коси???
снимката на подписа ти е отвратПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
По темата: не
So free
за момче-Мариан
за момиче-Ирен![]()
~Всеки, който твърди, че слънцето ни прави щастливи, явно не е танцувал под дъжда! ~
хич ни ма радват...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз повече обичам момичета с вижави коси, много ме кефи тоя цвят. Даже наскоро се боядисах и съм напраоооо![]()
хаихаисхаисхаис
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
да,англичаните попринцип са рижави![]()
ами не са лоши..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Еми на мен не ми пречи цвета на косата дали ще е черна,розова,зелена,рижава, червена,руса ае сяква да е само момчето да е забавно и да не е грозно![]()
много ясно,във втори клас Роналд Уизли ми беше момчето-мечта![]()
много даже :P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Бали го, кво значение има. Ако е добре във фейса (ако говорим за първо впечатление) и е пичага по характер няа лошо и рус да е О.о.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Дам.![]()
Най- точно казаноПървоначално написано от miloto_girl-4e
ПП.мое лично мнение
![]()
Мхм,мхм! Даже може да си ми лека мания.![]()
zavisi ot 4oveka ma po princip ne haresvam rijavi hora... setih se za oranjevata pesni4ka (nz kak se kazva)![]()
![]()
![]()
има някои,които са симпатични,ама други са пълен ужас +1
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Момчетата с рижавите косички са си абсолютно обикновени,както и другите момчета,самоче единствената разлика е,че са рижави.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
неее пла6ат ме :Д:Д:Д нз 6то ма не ги понасям(колкото и злобно да зву4и)
DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!
Руси,черни,кестеняви-да....ама рижави момиче или момчета са ми много...не ме харесват въобще...
![]()
Хмм ми честно да ви кажа,ако прилича на гъз в лицето,ако ще и с лилава коса да е няма да му обърна внимание![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..