- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кефите ли се на момчета с рижави коси???
Ужасно много, слабост са ми![]()
![]()
![]()
ИМам един рижко от класа мн е хубавичък ама много надут.Иначе Иначре много харесвам рижавите ама момчетам момичетанещо не ми харесват
![]()
Обожавам ги![]()
![]()
![]()
Мм нее ..![]()
Брат ми е рижав ии кат видя някой с такава коса БЯГАМ НА ДАЛЕЧЕЕЕЕ!!!
![]()
Рон Уизлииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Има едно![]()
Не съм виждала мн такива, но ако е сладък какво значение има:Р
на мен не ми допадат :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
е зависи и от момчето... ам да се кяфя на някого само защото има рижава коса...![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ми, не ми се е случвало да харесам такова момче, но предпочитам с тъмна или светла коса, рижава - не.
Никак не ми харесват,даже бих казала, че са отвратителни.Приличат ми на лисици,хаххаха![]()
:P
да ,супер сладки са,много ме радватПървоначално написано от DeepWithin
![]()
Тип мангал ли НЕ![]()
Моята коса е много особена. Нейният цвят е една такава светлокестенява, абе много готин цвят, особено сега, като се подстригах, той личи още повече. И една мацка ми каза: "Готина коса... отстрани ти е малко рижава...". Останах леко учуден, тя изглежда рижава май от светлината, не знам, но и други хора са ми казвали, че косата ми е особена с този цвят... Не знам... Изглежда рижава при двете слепоочия, а аз си мислех, че е кафява.
![]()
![]()
много ме кефят
![]()
особено и ако имат малко ум под косата
![]()
Не![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
em lichno az ne harevam , otvratitelni sa mi , isglejdat syper jenstveni a az ne haresvam takuv tip momcheta![]()
![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Не, не ми харесват
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Много относителен въпрос.Зависи от цялостното излъчване,не само от косата.А да не забравяме,че и характерът е от значение
.
мда! Много! До толкова, че веднага хващам машинката![]()
Чернокосите над всичко!!!![]()