problema mi e sledniq...ot okolo pochti 2 sedmici hodq s edno momche za 2ri pyt...noo f sled 1vata sedmica neshtu se promeni i nz kakvo da pravq nqkak si toi e uchujden ot men ne se vijdame pochti...a az mnogo go obicham prosto nz kakvo da pravq ;( 1viq pyt kato hodihme i ne mi pukashe izobshto za nego i kakvo stava okolo nego , no sled kato skysahme (az s nego) i sled izvestno vreme usyznah che prosto bez nego nemoga...probvah s drugi momcheta , no nebeshe syshtoto i sega kogato misleh , che vsichko shte e super i , che shte sme si dvamata i nqma kakvo da stani toi pochna da strani ot men pochti nesme izlizai ... minava s nekfi mn typi opravdaniq ,a tvyrdi che mu puka za men...samo deto ne go pokazva...nz toi si ima problemi, no se pak tva neznachi , che trqbva da me zaebe eitaka prosto...ako ne me haresva po dobre e da si go kaji otkolkoto da si igrai s chustvata mi ,zashtoto te naistina sa golemi i neznam kakvo da pravq prosto... ;( kogato govorq s nego toi se qdosva...a kogato si malcha az se qdosvam iskam vsichko da si e normalno ;(((((((((((((