- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хванати в изневяра
Здравейте всички
Понеже доста мнения чух за предаването ''Хванати в изневяра'' искам да питам! Според вас това предаване нагласено ли е?
И смятате ли че трябва да има подобно предаване?
На мен лично ми харесва и не мисля, че е нагласено! Но много хора мислят, та затова дайте си и вашето мнение![]()
да разбирам но в доста сайтчета хората казват, че е нагласено и вече незнам какво да мисля!
Абе не знам дали е нагласено ама с днешната серия си умрях от смяхТоя гащеризон дето го дърпаха го направиха на ластик
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
голям смях ще пада с това предаване
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък се нервирах, как може при това което му направиха да не го одари аз ако бях, щях да го побарам с ключа, направо и не да му вика ще те еба и теб а направо ще го издубпя и с ключа в г..а . тея направо му се подиграваха.
Не мисля , че е нагласено!
Предаването , ще е гадно , ако ти участваш в него.![]()
голям ташак е това...
макар, че на участниците не им е много весело![]()
абе в вбокс гледам само такива клипчета а аз даже не го знам тва кога го дават по коя телевизия а?може ли мялко инфо?
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Съжалявам,че ще ви разбия представите,но по - голямата част предавания от този род Са нагласени...И Биг Брадъри,и Сървайвъри,и разни уж ''реалити'' предавания,които търсят само и единствено сензация между хората,които обичат да гледат сеир...
От понеделник до четвъртък от 22.00ч. по диемаПървоначално написано от kriska__
Като в четвъртък дават неизлъчени кадри![]()
Първоначално написано от GutCandy
Оле и ся какво край ай стига глупостиако ще да са нагласени нас какво ни бърка да не сме ги карали да участват в подобен тип предавания. Ама и ти много ги разбираш да не би да имаш участия там
.
Дали е нагласено - сигурно да. Но лично аз изобщо не го харесвам това предаване. Егати подигравката - да ти се бъркат в личния живот и да те следят и на всичкото отгоре да те дават по телевизията без твое съгласие. Не само че е идиотски тъпо, ами е и незаконно! Не знам как още не са ги осъдили.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Това предаване го дават в цял свят. И ако беше незаконно мислиш ли че щяха да го дават .....................Първоначално написано от Janeta_
Незаконно или не някой да ги е карал тези дето се съмняват, че им изневеряват да се обаждат не нали?!?!?! А пък и те да внимават малко баси и явните да не дават повод да се съмняват в тях и после да ги слдеятПървоначално написано от SHEMKOV
.
Аз още се чудя нагласено ли е или не, обаче ми се видя доста странно и подозрително, че онея двамата от първи епизод имаха хавлии до себе си, точно в тоя момент, за да се скрият..Де'а знам пак, ама..
А, и четох някъде, че мацката от първия епизод(тая, която хваща мъжа си в изневяра) преди време била участвала в рекламата на някаква банка![]()
Нагласено или не,все тая...Нали става голям смях...вчера така се смях,че думи нямам...На тоя сто пъти му свалиха гащеризона,че чак му го скъсаха![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Този от днескашния епизод ми е познат ... той снимка за перфектен.com аз за partystars.bg и се знаем.
http://www.partystars.bg/members/pho...atA/189/42463/
тук сме на обща снимка на Cacao Beach на Victor Calderone
Писах му дали е вярно това или е нагласено ще видя какъв отговор ще получа и ще Ви кажа)
Първоначално написано от BuzkatA
ок пич ще чакаме с нетърпение да видим какво ще излезне нагласено или несамо да не ни забравиш
![]()
Изпратено на 11/09/2008 00:05:04
Заглавие: Отг[4]: ds
Съдържание: off mi det 4ukash edna idwat te snimat s edni kameri ti blyskash nqkaw 4ovek i t.n.
sesh se nali ?
w edno bungalo w pokraininite na sofia
prai ti svirka w nqkaw park raboti edno druu
pff![]()
Получено на 11/09/2008 00:01:31
Заглавие: Отг[3]: ds
Съдържание: koi da me e hvanal bre - nisto ne razbiram
Изпратено на 10/09/2008 23:50:50
Заглавие: Отг[2]: ds
Съдържание: mi gledah te po TV-to
w smisyl takyw naglaseno li e ili naistina te hvanaha da 4ukash jenata na nqkaw![]()
Получено на 10/09/2008 23:35:26
Заглавие: Отг: ds
Съдържание: koe za hvanati v iznevqra
Изпратено на 10/09/2008 22:17:34
Заглавие: ds
Съдържание: vanka twa s hvanati w iznevqra vqrno li e
Ето това е разговора ни от флирче, чакам да ми отговори на 4тото писмо прави се на ударен нещо
Промяна:
Ванката с апарата на Cacao Beach @ Swedish House Mafia - 16.08.2008
Аз & Ванката
Ванката пак на John Digweed
С Ванката на сцената на Cacao @ Victor Calderone
И като цяло тва е ... мисля, че това беше героя от днес?
май май тоя приятел иска да ни каже че тва е нагласено а :P.........
Но нищо ще чакаме нашият приятел BuzkatA
да ни каже със сигурност дали е нагласено или не![]()
няма той не ми отговори на писанцето ...Първоначално написано от SHEMKOV
ще видя една негова приятелка като е на линия да видя кво ще каже тя![]()
100 % Нагласено от сигурен източник, майна. ФАКТ !
Еххх тъпоПървоначално написано от ULTRA'
![]()
Иначе ще чакаме да видим и приятелката на фотографа да видим какво ще каже..