.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Хванати в изневяра

Здравейте всички
    Понеже доста мнения чух за предаването ''Хванати в изневяра'' искам да питам! Според вас това предаване нагласено ли е?

И смятате ли че трябва да има подобно предаване?

На мен лично ми харесва и не мисля, че е нагласено! Но много хора мислят, та затова дайте си и вашето мнение

ми на мен също ми харесва и не мисля,че е нагласено>но ако съдим по тази логика то тогава и биг брадър и сървайвър и т.н и т.н трябва да са нагласени...

да разбирам но в доста сайтчета хората казват, че е нагласено и вече незнам какво да мисля!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе не знам дали е нагласено ама с днешната серия си умрях от смях Тоя гащеризон дето го дърпаха го направиха на ластик
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

голям смях ще пада с това предаване

Аз пък се нервирах, как може при това което му направиха да не го одари аз ако бях, щях да го побарам с ключа, направо и не да му вика ще те еба и теб а направо ще го издубпя и с ключа в г..а . тея направо му се подиграваха.

Не мисля , че е нагласено!
    Предаването , ще е гадно , ако ти участваш в него.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    голям ташак е това...
    макар, че на участниците не им е много весело

Град
    in my world!
    абе в вбокс гледам само такива клипчета а аз даже не го знам тва кога го дават по коя телевизия а?може ли мялко инфо?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ^диема мисля

Съжалявам,че ще ви разбия представите,но по - голямата част предавания от този род Са нагласени...И Биг Брадъри,и Сървайвъри,и разни уж ''реалити'' предавания,които търсят само и единствено сензация между хората,които обичат да гледат сеир...

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    абе в вбокс гледам само такива клипчета а аз даже не го знам тва кога го дават по коя телевизия а?може ли мялко инфо?
    От понеделник до четвъртък от 22.00ч. по диема
    Като в четвъртък дават неизлъчени кадри

Цитирай Първоначално написано от GutCandy
    Съжалявам,че ще ви разбия представите,но по - голямата част предавания от този род Са нагласени...И Биг Брадъри,и Сървайвъри,и разни уж ''реалити'' предавания,които търсят само и единствено сензация между хората,които обичат да гледат сеир...

Оле и ся какво край ай стига глупости ако ще да са нагласени нас какво ни бърка да не сме ги карали да участват в подобен тип предавания. Ама и ти много ги разбираш да не би да имаш участия там .

Град
    Hidden Village of Konoha
    Дали е нагласено - сигурно да. Но лично аз изобщо не го харесвам това предаване. Егати подигравката - да ти се бъркат в личния живот и да те следят и на всичкото отгоре да те дават по телевизията без твое съгласие. Не само че е идиотски тъпо, ами е и незаконно! Не знам как още не са ги осъдили.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Дали е нагласено - сигурно да. Но лично аз изобщо не го харесвам това предаване. Егати подигравката - да ти се бъркат в личния живот и да те следят и на всичкото отгоре да те дават по телевизията без твое съгласие. Не само че е идиотски тъпо, ами е и незаконно! Не знам как още не са ги осъдили.
    Това предаване го дават в цял свят. И ако беше незаконно мислиш ли че щяха да го дават .....................

Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Това предаване го дават в цял свят. И ако беше незаконно мислиш ли че щяха да го дават .....................
    Незаконно или не някой да ги е карал тези дето се съмняват, че им изневеряват да се обаждат не нали?!?!?! А пък и те да внимават малко баси и явните да не дават повод да се съмняват в тях и после да ги слдеят .

Аз още се чудя нагласено ли е или не, обаче ми се видя доста странно и подозрително, че онея двамата от първи епизод имаха хавлии до себе си, точно в тоя момент, за да се скрият.. Де'а знам пак, ама..

А, и четох някъде, че мацката от първия епизод(тая, която хваща мъжа си в изневяра) преди време била участвала в рекламата на някаква банка

Град
    Скитосвам по улиците
    Нагласено или не,все тая...Нали става голям смях...вчера така се смях,че думи нямам...На тоя сто пъти му свалиха гащеризона,че чак му го скъсаха
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Този от днескашния епизод ми е познат ... той снимка за перфектен.com аз за partystars.bg и се знаем.

http://www.partystars.bg/members/pho...atA/189/42463/

тук сме на обща снимка на Cacao Beach на Victor Calderone

Писах му дали е вярно това или е нагласено ще видя какъв отговор ще получа и ще Ви кажа )

Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Този от днескашния епизод ми е познат ... той снимка за перфектен.com аз за partystars.bg и се знаем.

http://www.partystars.bg/members/pho...atA/189/42463/

тук сме на обща снимка на Cacao Beach на Victor Calderone

Писах му дали е вярно това или е нагласено ще видя какъв отговор ще получа и ще Ви кажа )

ок пич ще чакаме с нетърпение да видим какво ще излезне нагласено или не само да не ни забравиш

Изпратено на 11/09/2008 00:05:04
    Заглавие: Отг[4]: ds
    Съдържание: off mi det 4ukash edna idwat te snimat s edni kameri ti blyskash nqkaw 4ovek i t.n.

sesh se nali ?

w edno bungalo w pokraininite na sofia

prai ti svirka w nqkaw park raboti edno druu

pff
    Получено на 11/09/2008 00:01:31
    Заглавие: Отг[3]: ds
    Съдържание: koi da me e hvanal bre - nisto ne razbiram

Изпратено на 10/09/2008 23:50:50
    Заглавие: Отг[2]: ds
    Съдържание: mi gledah te po TV-to

w smisyl takyw naglaseno li e ili naistina te hvanaha da 4ukash jenata na nqkaw
    Получено на 10/09/2008 23:35:26
    Заглавие: Отг: ds
    Съдържание: koe za hvanati v iznevqra
    Изпратено на 10/09/2008 22:17:34
    Заглавие: ds
    Съдържание: vanka twa s hvanati w iznevqra vqrno li e

Ето това е разговора ни от флирче, чакам да ми отговори на 4тото писмо прави се на ударен нещо

Промяна:

Ванката с апарата на Cacao Beach @ Swedish House Mafia - 16.08.2008

Аз & Ванката

Ванката пак на John Digweed

С Ванката на сцената на Cacao @ Victor Calderone

И като цяло тва е ... мисля, че това беше героя от днес?

май май тоя приятел иска да ни каже че тва е нагласено а :P.........

Но нищо ще чакаме нашият приятел BuzkatA
    да ни каже със сигурност дали е нагласено или не

Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    май май тоя приятел иска да ни каже че тва е нагласено а :P.........

Но нищо ще чакаме нашият приятел BuzkatA
    да ни каже със сигурност дали е нагласено или не
    няма той не ми отговори на писанцето ...

ще видя една негова приятелка като е на линия да видя кво ще каже тя

100 % Нагласено от сигурен източник, майна. ФАКТ !

Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    100 % Нагласено от сигурен източник, майна. ФАКТ !
    Еххх тъпо
    Иначе ще чакаме да видим и приятелката на фотографа да видим какво ще каже..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си