.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Какво ви пука нагласено ли е или не?!?! Останете си с тая мистерия така да го кажем . Вачното е че голям смях пада с тия .

е да така е ама найстина някой сцени доста си личи. Но тва е искам да разбера

Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Пич 1во момче съм!

2ро Ванката не ми отговори както ти казах

ето тука може да му пишете

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе кво значение има дали е нагласено или не - важното е смях да става Леле тая вчерашната беше егати гнусната... В Понеделник ше има женски бой - куул
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

ее не исках да е нагласеноо не е честно и все пак си вярвам че е истина,кво да напрая-наивна съм
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    ее не исках да е нагласеноо не е честно и все пак си вярвам че е истина,кво да напрая-наивна съм
    На някой сцени си личи, че е нагласено а на няко не. Да не знаеш на какво да вярваш

Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Пич 1во момче съм!
    [/url]
    Приятел никъде не видях да съм написал обратното. Нещо не си разбрал както трябва

Не им вярвай изобщо тогава . Смях да става пък ако ще и грам истина да няма .

Цитирай Първоначално написано от shokolad_4eto
    да ама ми писна всичко да е предварително намислено и изиграно по сценарий...
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Това е то риалити шоу. Тъпо е найстина но .....

Не знам дали усещаш, че ако не са нагласени няма да има изобщо такива предавания .

Не знам дали усещаш, че ако не са нагласени няма да има изобщо такива предавания .

Найстина като се замисля и се оверявам, че си права

Град
    в мазето ;dd
    аз до сега сао съм чувала за предаването но не бях го гледала .. преди малко се поразрових в нета и намерих отделните епизоди .. изледах ги всички ии направоо то бива бива измислица ама чак толковаа надявам се да не е истина

i az nz dali e naglaseno no tva klip4e me nakara da se zamislq http://www.vbox7.com/play:134a6b9e
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Естествено че е нагласено...
    Вие бихте ли искали да ви дадат по телевизията ако изпаднете в такава ситуация?!?!
    Това са актьори,но определено добре им се е получило
    макар на много места да си личи преиграването в голяма степен,но това си е проблем на слабите ни актьори

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Естествено че е нагласено...
    Вие бихте ли искали да ви дадат по телевизията ако изпаднете в такава ситуация?!?!
    Това са актьори,но определено добре им се е получило
    макар на много места да си личи преиграването в голяма степен,но това си е проблем на слабите ни актьори
    Има много вярно в думите ти.........

От подобни предавания докарахме поколенията до тази фаза на изпадналост!Гледах го веднъж...с майка ми..Няма да повторя...Гнусно и отвартително..Дори да не е нагласено..кой им дава право да показват такива извращяния...Смених програмата веднага след като видях кадър от онзи епизод..дето философа ходеше с продавачка и тя изплю спермата през прозореца на колата...докато cheat-ваше... Помислих си един ден аз какво бих казала на детето си ако го види... Препдочитам да е нагласено, но пак е зле направено!

Цитирай Първоначално написано от ``bitch``
    ми на мен също ми харесва и не мисля,че е нагласено>но ако съдим по тази логика то тогава и биг брадър и сървайвър и т.н и т.н трябва да са нагласени...
    mn qsno 4e sa naglaseni,za6to trqbav parite da gi spe4eli slu4aen 4ovek kato moje tqhna rodnina primerno...os6te v na4aloto na predavaneto big brother 2 i 3 se znae6e koi 6te spe4eli..ama ima mnogo naivni hora i te pe4elqt ot tova vse pak

Град
    Пловдив
    Адски противен ми е тоя водещия.Седи и само гледа сеир, а като "се разобличат" постоянно налива масло в огъня.Те се карат а тоя тъпанар "тя седи и гледа децата ти" и тва 1000 пъти го повтаря на епизод.ОТВРАТИТЕЛЕН МИ Е-и гласа му е един такъв муден как да се изразя, просто ужасен....да не говорим, че предаването всеки ден се развива по АБСОЛЮТНО еднакъв сюжет и мисля, че е нагласено

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от nasko_kaulitz
    Адски противен ми е тоя водещия.Седи и само гледа сеир, а като "се разобличат" постоянно налива масло в огъня.Те се карат а тоя тъпанар "тя седи и гледа децата ти" и тва 1000 пъти го повтаря на епизод.ОТВРАТИТЕЛЕН МИ Е-и гласа му е един такъв муден как да се изразя, просто ужасен....да не говорим, че предаването всеки ден се развива по АБСОЛЮТНО еднакъв сюжет и мисля, че е нагласено
    Да, и мен снощи много ме издразни с тва "тя седи и гледа децата ти, а ти какво правиш"...даже в един момент се чудех как този не го удари, защото наистина само наливаше масло в огъня. Иначе мацката се държа супер на ниво и няма значение дали е нагласено или не - в реална подобна ситуация всичките жени трябва да се държим така
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Mn qsno, 4e e naglaseno tiq si4kite sa golemi le6nici i e tolko izkustveno si4ko

всичко е изкуствено и много дразни

както ОКНА-пълен смЕх

Защо секи трябва да пише едно и също нагласено е нагласено е много ясно че е нагласено ... гледайте им глупостите смейте се там и толкова ... то ако не е нагласено няма да го има това и много други предавания

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми нагласено е, има си и доказателства, в 168 часа, новия брой ги пише.

някой по долу спомена и "окна", но то поне е забавно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ама чакайте бе хора... Вие как очаквате да не е нагласено. Вие как го мислите този номер хората да стават известни по телевизията с личните си проблеми. Встествено, че никой няма да даде имената си, такива каквито са. Още по-малко адвокат. Та нали така кариерата му може да отиде на кино.

А колкото до това дали е нагласено... Какво ви пука. Правят го много оригинално и готино. Филмите какво са ? Да не би да всички са реално случващи се неща, дето ги заснемат. Всичко е театър. Но евала им правя на предаването. Кефят ме много. А колкото до ОКНА... Естествено, че и там е нагласено всичко... Вие какво очаквате от едно клюкарско предаване... Да ходят хората и сами да си признават за простотиите, които правят те и роднините им ?

Абе да не ви пука кое какво е. Кефете се, че е така старателно направено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си