Аз съм на 13 години(момиче) и гаджето ми пуши. И покрай него и аз почнах... Дали да ги откажа или да си продължавам да пуша?
P.S.Пуша LD silver
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Аман от тъпи въпроси ! Първото,което ми прави впечатление е,че ти си без собствено мнение.Гаджето ти почнало да пуши и от гъзария,и ти започваш.Ако ти кажат хората от форума "не пуши",ти ще ги спреш,така ли ?Как не можеш сама да прецениш за себе си ?! Изобщо не е важно какви цигари пушиш,все си е отрова и ти вреди на недораслия детски организъм.И аз се нервя главно не заради това,че пушиш,а че пушиш,за да не те зареже гаджето и пускаш тъпи теми,защото нямаш работа."Дали да ги откажа или да продължавам да си пуша"-Че ние от къде да знаем ?! С т`ва изречение,показваш к`во глупаво лапе си.Пушиш,ама и ти не знаеш за к`во.
ами като ти се пуши пуши си като не недей ама ся да почнеш да пушиш щот гаджето ти пуши нз кво е сама си прецени тва си е твое лично решение ама според мен цигарите не биха ти повлиали мн добре така че ако можеш се откажи докато е време!!!
Ще се опитам до началото на даскалото да ги откажа... Да, знам, че не ми влияят добре, но... просто не трябваше да ги почвам.Първоначално написано от *ThE* *OnE*
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
аааа,дойде ли ти акълаЩе се опитам до началото на даскалото да ги откажа... Да, знам, че не ми влияят добре, но... просто не трябваше да ги почвам. Confused![]()
ахаПървоначално написано от Football Manager
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Еми като можеш,откажи ги!Естествено,че пушенето вреди,ама нас ли трябва да питаш,неосъзнато дете на майката Земя![]()
кат ти се пуши пуши бе..кфо толкова и аз съм на 13 и си подръпвам от време на време..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Като ти се пуши - пуши.
Като не - не пуши.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ти си още малка,сега ти е времето да махаш пороците.Тъпо е да почнеш да пушиш,само защото гаджето ти пуши.![]()
Първоначално написано от SaD_KiD
Как е възможно да има деца,които тръгват с цигарката от толкова рано?Може би съм твърде тъпа,за да го проумея
![]()
Bring me to life...
еми има..не че се гордея с тфа..Първоначално написано от Evanescencefan
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
абе хора вие сте луди ако приятеля ви си реже вените и вие ли ще ги режете да различно е с цигарите ама смисъла е един отказвай ги няма смисъл ще вреди само на здравето стига ти да пуши край тебе
По-добре да ги откажеш,аз съм в същата ситуация като тебе,но не пуша,цигарите вредят много на разтежа,а ние сме в пубертета![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
само ше ти кажа, че цигарите не само причиняват рак на балите дробове и проблеми със сърцето. Кожата ти се изсушава и посивява, по пръстите ти ще станат жълти петна, и въобще целия външен вид е като помрачен от никотина. Освен това е изключително противно някое мило момиче като се приближи до теб, или представи си като си отвори устата и да ти лъха на престоял никотин. Сама си избери как искаш да изглеждаш в очите на останалите
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Мацка,на къде мислиш,че си тръгнала.Ще ти кажа само едно: ОТКАЖИ ГИ.
Погледнете тези клипчета и се замислете какво си причинявате!
http://www.vbox7.com/play:aaf5d9bb
http://www.vbox7.com/play:c0b96f92
http://www.vbox7.com/play:07f63df3
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
емиии .... слушай сега.. откажи ги ... почти всички в началото започват от газария и после немогат да спрат... хората вече масово не пушат...на само в България , но и в целия Европейски Съюз...както и да е малка си няма да ти говоря... но пушачите искат да ги откажат , а немогат ... ти пушиш от газария ти НЯМАШ нужда от никотин .. разбирам да си 20годишен пушач и да ти е трудно , но ти пушиш от седмица - две не е ли така? и все пак изключително глупаво е.. аз самата съм на 15 в момента и прекалено много съжеляжам , че вече 4 години аз пуша по минимум една кутия на ден.. да, точно така !!! 4 години .. в началото не мислех че ще се пристрастя, но явно така се получи ... сега ми е страшно трудно пък и аз не съм човек с особено силна воля.. но някой ден ще ги спра... а ти спирай докато не станеш зависима.. !!!
Най-същественото е невидимо за очите...
Само да вметна,че ноктите пожълтяват,ако човека пуши некачествени цигари..евтини...
Не е само при евтините и некачествени цигари.При всички е!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Като ти се пуши-пуши си,ама поне пуши други цигарития са едни от най-евтините ама са якоо гадни,веднъж съм пушил такива и щях да повърна..
карай си на бяло виктори,разочарована няма да останеш
![]()
![]()
![]()