- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за интимните отношения м/у момичета?
Първоначално написано от Yahoo ,, !
4удесно
![]()
Робинята на Quench
Защо не..би било забавно![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Мен ако питаш забрави да цункам друг.Ако ме целуне моментално ще го сваля от "небесата"!Първоначално написано от plam4eto93
Не ме и интересува къф е.Просто ще си получи т`ва за което е дошъл.
ами зависи от моми4ето ако е някоя суpер готина защо не..амааа тя ако лиже аз не опитвам за нищо на света :P :P
+1 и аз съм такаПървоначално написано от love'sux..
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Да бих имала,макар4е съм си твърдо нормална сексуално,просто мисля,4е и с моми4е би ми било приятено(е не 4ак като с милото)..защо не,ако ми прищрака
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да бих имала,макар4е съм си твърдо нормална сексуално,просто мисля,4е и с моми4е би ми било приятено(е не 4ак като с милото)..защо не,ако ми прищрака
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
da az sum imala intimni otno6eniq samo s momi4eta,i mislq 4e ni6to lo6o nqma v tova
hmm.. em kvo da kaja.. az sum BI.. est 4e bix se navila da se natiskam s momi4e, noo nz ot kyde da go namera![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
не мисля че това важи и за момчетатаПървоначално написано от love'sux..
някак си не върви момче с друго момче повече се приемат "L" връзките в обществото
![]()
нямам нищо против интимните отношения м/у момичета..аз съм имала 1 път и ми беше мн яко..
да бих опитала![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ако бях момиче непременно...![]()
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
Първоначално написано от lo0s3r
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
+1 Аз също бих направил като теб edjicio_etore макар ,че съм бисексуален!Първоначално написано от edjicio_etore
Хората ги е страх от непознатото и ,,ненормалното''!Първоначално написано от londonboy
Първоначално написано от ScionOfStorm
Любовта между лезбийките е истинска красота. Хубаво че ги има![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
е що не![]()
![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Ами да, защо не? Като ти дават - взимай!![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
za men tva e napalno normalno!
az imah..za koeto ne sajelqvam!!
be6e qko!:P![]()
gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
Du bist meinen leben!!!
Бих, да. Не виждам нещо лошо.
Но защо е цялото това претендиране? Като искаш го правиш. Все ще се намери някоя.
Пламчето93, сега ще ти кажа защо. Защото в много голям процент от жените е заложена бисексуалност и реално е малък процента на строго хетеосексуалните жени. Но има и жени, които не осъзнават, че са лесбийки или бисексуални, както предполагам си чувала, че има неосъзнати гейове (мъже). Докато при мъжете бисексуалнотта и хомосексуализма е в по-малък процент.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!