- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за интимните отношения м/у момичета?
Bihte li imali intimni otno6eniq s dr momi4eta?
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
сложи 1 твоя снимка че наду форума с секс теми, искам да те видя
Raise your fist!
ами да що да не.. още малко да се понавия и ще пробвам![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
pampers взе да ми харесваш много..Първоначално написано от pampers
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мисля, 4е 99% е позьорщина и жалък опит да се правят на по-интересни.
Ина4е ако някоя мацка я вле4е, няма нищо лошо. Но обикновено тези не се хвалят с преживяванията си наляво-надясно и нямат 1000 поузърски снимки и клип4ета, които дават на всеки, който им ги поиска, за да си спе4елят малко внимание и да се понаправят на много скандални.
![]()
Робинята на Quench
охх кво ли не бих направил за 3ка с две Би момичета![]()
![]()
Аз съм твърдо ЗА![]()
So free
н е
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
абе с момиче не е забавно...зависи за каква степен на интимност говориш,но дори малкото което съм пробвала (натискане) не ме кефи особено...предпочитам мойто си момченце![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Ако не обичах толкова приятеля си, със сигурност щях да пробвам това... Принципно съм За , но не бих го направила, много си държа на Рошото...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Даже и с мен?! ..Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
sports_girl s teb moje i da probvame![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
хубаво нещо е тва стига да може да гледаш,а още по добре ако може и да пипаш![]()
Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!
Нормално като всяко нещо!Нямам нищо против различното!
Нямам нищо против гейове ,лесбийки ,зоофили и т.н. и т.н. (против съм само за онези където се съвкупляват със мъртъвци забравих го как се каза ще ме извинявате)
Различни хора ,различни интереси!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Em az ne sam pravila seks o6te. Ama sam se natiskala i s mom4e i s momi4e i ne bih imala ni6to protiv da si probvam, no predpo4itam da e s nqkoe silno mom4e. A i samo da pitam ne6to majkata auditoriq. Za6to momi4etata sa gotovi dori da spat zaedno, a vie daje ne mojete da se celunete. V smisal nie po-glupavi li sme ili prosto sme po-liberalni.
PS: Molq za izvenenie, 4e ne moga da pi6a na kirilica(barzo)
Да...И заЩо н3..Аз сЪм вЛюБеНа в МоменТа в едНо прекрасн0 моМче,н0 нямам нищ0 против секса с момиче,а и т0й.. в крайна сметка има голяма разлика няма защо да ревнува защото няма как да сравняваме момчета и момичета..![]()
hahahah ti kak go kaza se edno si otrabotena sexualna boginq hahahahahah axAXaxXA Sichko v jivota e poza. Daje i tvoq postПървоначално написано от SINDEL
![]()
.. Mi-au !
Е, разбира се, че ти си ми слабостПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал