- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за интимните отношения м/у момичета?
ami da bih opitala za6to ne (izvinqvam se 4e ne pi6a no kirilica no imam problem s kompa...)
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
. . . но същност не разбират колко са смешни и банални!Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
По темата: Какво да мисля? Нямам нищо против интимните отношения между момичета/момчета!
Безразличен съм!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз имам, супер е!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Искам един ден да опитам ...
Не съм нито лесбийка, нито бисексуална. Любопитство да го ева.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
за момента не,но определено ще имам![]()
NE, mnogo se draznq na lesbiiski izpulneniq, a puk ako ne si lesbiika i pak probva6 e o6te po- tupo spored men, samo ei taka za guzariq![]()
Ооо да и още как![]()
mmmnogo obi4am priqtelq si no bih go napravila ako bqh svobodna![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Ne![]()
С момичета - да - нали съм мъж. Плюс това съм ЛЕСБИЕЦ
Според мен всичко в живота трябва да се опита!Нямам протв интимните отношения между жени!Била съм с жена и смея да кажа,че е прекрасно!Заслужава си да се опита.А връзката между две момичета на мен ми се вижда нещо красиво (ако има чувства,естествено,а не просто,за да се забележи),просто самото докосване,погледа,всичко,н повторимо е!Това,обаче,не означава,че една хетеросексуална връзка е грозна или нещо подобно!Не,просто любовта е красота,независимо между кой е!
![]()
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
Яко си се разгонил, чикиджия такъв![]()
![]()
![]()
нищо против![]()
Не,имам си приятел който си върши работата чудесно!Пръстчета не ми трябват,пък и нямам намерения да ставам лисбийка![]()
първата ми думичка е НЕ ако не виждаш... твои проблем!Първоначално написано от SkendY_F
миии всичко трябва да се опита ..хахах...аз съм имала интимни отношения с 1 момиче-много близка приятелка..
Не ме привличат момичета а и за сега момчетата ми стигат...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от pampers
Oт всичко трябва да се опита в този живот ! С мъж е по-хубаво .
Не съм имала и не бих имала. Нямам против интимните отношения между лесбийки, но изключително ме дразнят позьорските такива, а те са преобладаващи.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
0о0о Да.. физически да...душевни не.. .
emi da moje bi bih :]![]()