- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за интимните отношения м/у момичета?
Am I invisible because you ignore me?
Тогава аз съм Педалка щот си падам по мъжеПървоначално написано от mirmark
![]()
По темата: Не ме влекът жени по абсолютно никакъв начин, но като знам че ме избива съчмата от време на време не се знае. И все пак винаги бих предпочела секс с мъж![]()
(да поясня-момиче съм,от ника хората се бъркат често)
vseki sam si reshava... pyk i nqma losho da se eksperimentira![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Имала съм интимни отношения с момиче и мн ми хареса - не виждам нищо лошо в това![]()
Съгласна съм с sugarbaby_ един път съм имала с момиче и не желая втори път.Никое момиче неможе да ми даде това ,което може да ми даде един мъж
не не не.. Гадно ми еПо-вероятно е да се навия на 3ка + момче... въпреки че предполагам и това ще ми е гадно
Просто съм си крайно хетеро.. кво да правя
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Ахахахахах е тва ме изкефи "крайно хетеро"Първоначално написано от jane_17
Евала
аз съм "крайна лесбийка"
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
В целия куп теми за лесбийки и гейове, това е едно от броящите се на пръстите на едната ми ръка точни мнения...Първоначално написано от SINDEL
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Съгласна съм... Една голяма част са позьорчета...Първоначално написано от BrokenInnocence
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
+1Първоначално написано от sugarbaby_
Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P
според мен момиче + момиче може да е само приятелство, и аз хич не съм либерална на тая тема...
да
Ами някои обичат да експериментират. Не виждам нищо лошо в това.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
много модерно стана напоследък да се говори и хвали хомосексуализма между жените.
разбира се, няма лошо.
Но нека действията ви бъдат подплатени с действия или поне чувства.