.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Клотримазол

Здравейте! Имам един въпрос, главно към момичетата. Преди седмица бях на гинеколог, защото от известно време имам бяло течение, което от време на време имаше и жълтеникав цвят. Лекарката каза, че най-вероятно става въпрос за гъбички и ми предписа крема - Клотримазол и каза след 2 седмици да отида пак. Вече 7- ми ден се мажа по 2 пъти, както ми предписа тя, но нямам никакъв ефект. Та искам да разбера, дали някои момичета са изпозлвали това лекарство и кога са усетили резултата. Благодаря много!

Az sam polzvala za sa6tata diagnoza no efekt nqma to e samo kato obezbolqva6to

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto Klotrimazol nqma nikakuv efekt sre6tu gubi4kite osven ako ne se provede le4enie i sus hap4eta ili vaginalni globuli.

blagodarq za otgovorite, znachi naprazno sym se nadqvala. Qvno ginekolojkata mi ne e osobeno dobra. Kato otida drugata sedmica shte q pitam za neshto drugo ili napravo shte otida pri drug. Ako ima momicheta pri koito da e pomognalo tova kremche, molia pishete!

ползвала съм свещички, но не и кремче; поставяла съм си ги редом с антибиотик и имаше едект; но като че ли съм по-доволна от Полижинакс

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Клотримазол

Цитирай Първоначално написано от gostenkata
    Здравейте! Имам един въпрос, главно към момичетата. Преди седмица бях на гинеколог, защото от известно време имам бяло течение, което от време на време имаше и жълтеникав цвят. Лекарката каза, че най-вероятно става въпрос за гъбички и ми предписа крема - Клотримазол и каза след 2 седмици да отида пак. Вече 7- ми ден се мажа по 2 пъти, както ми предписа тя, но нямам никакъв ефект. Та искам да разбера, дали някои момичета са изпозлвали това лекарство и кога са усетили резултата. Благодаря много!

ВЪЗРАСТ?!

клотримазола има своето място при лечението на микозите, но промискуитета и стила на живот при днешните подрастващи неизбежно доведе до многообразна и резистентна на него флора.
    това е нормално.

не бързай да обвиняваш в некомпетентност "гинеколожката" си
    може би е искала да започне интервенцията със средства с нарастваща мощ и цена....при мнозина млади момичета БЕЗ полови контакти в никаква форма, това не скъпо средство е ефикасно. при други ефект разбира се - няма.
    най-лесното нещо за един лекар е да предпише някакъв интраконазолен препарат и да реши проблема веднага:
    има само две неудобстава -
    - струват средно малко над сто лева за опаковка;
    - не бива да се изписват на деца, понеже не са ясни страничните и далечни последици...

ако наистина има проблем, той се изразява чрез фразата "...най-вероятно става въпрос за..." - за какво става наистина въпрос се решава с резултатите от микробиологичното изследване!

Извинявам се, че не съм посочила възраст. На 19 години съм. Относно половите контакти, не съм имала такива от година и половина, а проблема е от 3 месеца някъде и то не постоянно. Благодаря за отговорите. Не съм искала да обявявам бързо лекарката за некомпетентна, но и аз знам, че подобни проблеми се лекуват със свещички, или някакъв антибиотик, а не само с крем. Стори ми се странно и просто реших да попитам.

Тери

Аз също го използвах при проблеми, но наистина само облекчава. На мен много ми помага Гино-Певарил почти за всякакви проблеми. Например болки на външните устни, бели парченца от течението ако е в засилен стадии, а ако не е са като топченца. Много ми помага, но се купува от аптеките с лекарска рецепта.

Супер фен Аватара на zoreto
    ^добре де ама защо извади стара тема? Момичето от 2008 отдавна се е оправило

Просто споделям не мисля, че е забранено или лошо. Плюс туй тази страница излиза в Google и някой ако попадне да може да се консултира не само със стари коментари, а и с нови, въпреки че няма значение от кога са !!!!!! )))

Момичета, ясно, че е стара темата, ама исках да споделя, че на мен пък Клотримазол кремче ми помага. Водя активен полов живот и само 1 път съм имала гъбички наистина. Е, тогава не минах с Клотримазол само, но ми се е случвало от тогава 2-3 пъти да имам дразнене отдолу и 2-3 дни мазане по 2 пъти на ден ми минава. Но, ако има съмнения за каквато и да е патогенна микрофлора там долу, трябва да се прави микробиологично изследване. Това, че сте малки хич, да не надъхва лекарите, че сте здрави. От личен опит знам, че това не е точно така. Хайде, здраве на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си