- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заговаряне на непозната ?
Ми значи във фитнеса има едно симпатично момиче, вече месец сме по едно и също време тренираме и нямам смелост да я заговоря !Не съм стеснителен, но не искам да отидя при нея и да кажа "Здравей, искаш ли да се запознаем", някакси изглежда смешно в моите очи тази постъпка, не ми харесва самото започване на контакт с някой по този начин, някой непознат да дойде при теб и да ти каже "Здрасти" !Мога и да греша, все пак не разбирам много от женска психология !Може би да се хвана за нещо, примерно не мога да и кажа "Ще дойдеш ли да ми помогнеш за лежанката" ,или да подходя по друг начин, да й кажа "О, много си ми позната, виждали ли сме някъде преди, в кое училище учиш
" !Като цяло търся някакъв по оригинален и приемлив подход за запознанство !Във фитнес зала сме, какво да правя ?! Вие сте на ход !
![]()
Еми точно това мислене ти пречи. Но може пък да застанеш например,ако е на пътека ти близо до нея на някой уред.И можеш да издъхнеш едно малко по-силно от умора уж, или пък да си кажеш "днеска бахти деня или нещо от сорта". Не знам какво друго да ти предложа,но ако се сета ще постна.Айде успех.
П.С.- Винаги можеш да истърсиш щангата. Ако така не можеш да й привлечеш вниманието не знам![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Е, дали ще се заинтригува от деня на едно непознато момче, проблема ми е че не разбирам жените (момичетата) !Всичко доста индивидуално, но ако има момичета, те да си кажат мнението, заговаряли ли са ги по този начин, приятно ли им е, струва ли им се странно, примерно ако беше в дискотека, нямаше да има проблем да заговоря определено момиче, защото там всички очакват флирт и забавление, но във фитнеса е малко по-различно, пък и самата тема, която ще започна искам да заинтригува момичето, искам да започна запознанството, да направя първата стъпка и след това съм сигурен, че ще ми обръща внимание, но подяволите - как да започна
![]()
мене като някой ми каже "здрасти" ей така съм го мислила за лудама ако тя те е забелязала и те е харесала според теб давай
може да я питаш "колко е часа" или нещо от тоя сорт ама ако мислиш, че те харесва мисля че и със "здрасти" ще потръгне
ае успех
Ами, ако не ме е харесала, тогава ще ме помисли за луд ли ?- нали знаете за страха от отхвърляне, при мен е в огромно количество
!Не искам да й кажа "здрасти" и оназ да ме контрира (нали дори и да е по мек начин) и след това всеки ден да я виждам във фитнеса и да ми става неудобно !
![]()
ми тогава изчакай по-добре да разбереш дали те харесва, усмихвай й се, гледай я и ще се получат нешатаПървоначално написано от dichevia
![]()
Ам може да отидеш да и изпуснеш щангата на главата и да и се извиниш за това , въпреки че може след изпускането да нямаш голяма възможност да се запознаеш с нея тъй като ще е в безсъзнание но пък може да се възползваш ! Ам може да опиташ да я замериш с 1 гиричка и да я помолиш да ти я подаде обратно![]()
![]()
Опитай може да успееш !
De-Phazz - Anchorless
Еми то има ли други начини за заговаряне на непозната освен да кажеш"Здравей,много си ми симпатична,ще се радвам ,ако се запознаем"иили нещо от сорто
![]()
![]()
Тъп си,брат!Във фитнеса е най-лесно.Първоначално написано от dichevia
Нещо като се оглежда(може и да си почива)
отиваш при нея и и казваш-
искаш лш помощ,някое упражнение да ти покажа?
Ако каже "не"-продължаваш-за какво
тренираш днес,ала-бала,
гледам,че идваш редовно...
Как се казваш между другото...
И оттам нататък трябва да си идиот ,
ако не можеш да се запознаеш![]()
Ае после ще черпиш Бай Тоя,
той колко ги е правил такива...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
И двамата не сме начинаещи и проблем с упражненията нямаме, от помощ - най-малко, програмите се правят от фитнес треньора и прочие
Добре, във фитнеса си, почти непознат ти казва това, ти как ще реагираш, замисли сеПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
При мен пък дойде едно момиче и сама се запозна с мен.Не че сме се срещали втори път, ноооо...![]()
![]()
![]()
Както и да е, това надали ще ти е от полза.
А защо всички сте против нормалното здравей?Аз лично бих предпочел едно обикновенно здравей, пред жалки опити за оригиналност.
начи наблюдаваш я и като се затрудни с някой уред, или не го прави както трябва отиваш и и показваш как става, ако знаеш де или ако е на някой уред отиваш и я питаш имаш ли още много![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^Или ако имате в залата хладилниче,където се продават разни напитки,можеш да й подадеш една...начи наблюдаваш я и като се затрудни с някой уред, или не го прави както трябва отиваш и и показваш как става, ако знаеш де или ако е на някой уред отиваш и я питаш имаш ли още много![]()
Бтв тузаро както винаги провокира респект.
![]()
^ше и подава напитка пък тя още нищо не му е направила, не става освен вътре ако няма нещоКво е тва, че провокирам респект?
![]()
Трябва да проучиш програмата и и точно преди да направи някое упражнение,да и смениш някак си килата,да са прекалено тежки за нея.Като и стане трудно,ти ще си рицарят с черен дъмбел,който ще я спаси!
И аз тва му разправям,Първоначално написано от tuzaro
ама тоя е черна станция...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Търсиш оригинален подход? Какво му е смешното да отидеш, и да се запознаеш с това симпатично момиче?Не се срамувай бе човек, един живот живеем, или рискуваш или ще седиш и ще я гледаш ..Първоначално написано от dichevia
Ами не се ли разбра, че не се затруднява с уреди, защото не е начинаеща, и като отида и я питам "имаш ли още много", след това да мина на запознанството ли, хм, не ме урежда, но мерси, ако има някой Дон Жуан в тоя форум, да се разпише и той :PПървоначално написано от Bai Toq
на твое място..аз бих била директна....отиваш казваш й,че си я забелязал от месец и повече....и ти е направила впечатление на красиво момиче и много би искал някой път да излезнете на кафе или разходка в парка...![]()
е аз ти казах, Бай Тоя потвърди, кво повече искаш от тва или ние не сме Дон ЖуаниПървоначално написано от dichevia
![]()
Честно казано ще послушам тебПървоначално написано от slunchiceto0
, това наистина май е най-добрия вариант...мерси на всички
![]()
Вчера един на улицата се буташе в мен,като се опитваше да се запознаем, супер мн ме издразниГолям идиот ми се стори
![]()
Та подрепям идеята за директен подход,всякакви други глупави техники мен лично ме дразнят
ама какви са тия тривиализми![]()
- може ли да се запознаем, измислете нещо по-оригинално. Мене така веднъж ме заговори едно момче в парка и едвам се сдържах да не се разсмея. То си зависи според мен и от момичето. Ако си пада по теб, не мисля, че много ще й пука какво точно ще й кажеш, но за всеки случай побързай, че накрая може да изгуби търпение да те чака
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Абе кво се правите всички,да бъде директен ахах,все едно е толкова лесно и вие винаги се запознавате така.Пич,ако не искаш да си директен,трябва ти постепенен подход.Ще започнеш по-често да я питаш колко и остава,после може да се направиш на ударен и някой път да я питаш нея как се прави някакво упражнение,след което ще и кажеш мерси и ще се запознаеш![]()