.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    аз че съм женска не се стеснявам на момчетата какво им става незнам
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    да ти подскажали кво ни става
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

И точно това е твоя коз, ти си момиче, всяко момче би ти обърнало внимание, мен ако ме заговори непознато симпатично момиче, ще ми стане приятно, а вас ако ви заговори някое момче, веднага ще започнете "Пфу, тоя натегач пак ли чукане си търси" и прочие ... пък и вие сте по-страхливи и беззащитни и избягвате разговорите с непознати , за да не ви се случи случка !При момчетата този момент го няма, на нас не ни пука какво може да ни се случи с едно момиче, даже ако ни се случи - още по-добре !

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    да ти подскажали кво ни става
    kakvo?
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от dichevia
    И точно това е твоя коз, ти си момиче, всяко момче би ти обърнало внимание, мен ако ме заговори непознато симпатично момиче, ще ми стане приятно, а вас ако ви заговори някое момче, веднага ще започнете "Пфу, тоя натегач пак ли чукане си търси" и прочие ... пък и вие сте по-страхливи и беззащитни и избягвате разговорите с непознати , за да не ви се случи случка !При момчетата този момент го няма, на нас не ни пука какво може да ни се случи с едно момиче, даже ако ни се случи - още по-добре !
    хммм аз не съм страхлива,нито беззащитна....

В сравнение с едно нормално средно-статистическо момче си беззащитна, колко изнасилвания има като основен виновник е жена

В сравнение с едно нормално средно-статистическо момче си беззащитна, колко изнасилвания има като основен виновник е жена
    уфф сега ще излезе че се хваля нещо,но просто незнаеш какъв десен имам (вече съм го изпробвала) ама ме хваща леко страх при вида на някои мусколести батковци това не мога да го отрека...

В крайна сметка исках да кажа, че момчетата са по-склонни към запознанства с противоположния пол, дори и ситуацията да е "Здравей, искаш ли да се запознаем" - колко момчета ще ти откажат?! (може би само тези, които са поели към отсрещния бряг :P) !

до сега никой не ми е отказвал,но винаги има първи пъ все някой ще ме отреже...опитай с това момиче,запознай се с нея по скоро,защото докато чакаш подходящия момент може някой друг да те изпревари

Ox, то историята е дълга, виждал съм я и на улицата, забелязал съм, че се движи само с момичета, следователно е свободна !...А днес във фитнеса аз след тренировка съм се запътил към съблекалнята и на пътя се засрещам с въпросното момиче !Салончето, в което бяхме беше тясно и нямаше други хорица около нас !Получи се комично, защото не можахме да се разминем (аз наляво-тя наляво, аз на дясно-тя на дясно), доколкото видях, тя само се усмихна и продължи, а аз бях загубил ума и дума (т.е. нищо не казах, след случката измислих 20-30 варианта за закачка, а тогава просто замълчах) !НЕ знам какво ми стана, по принцип не съм чак толкова стеснителен !Вече приемам и постове от типа " Мно'о си зле, брат"

не си зле,но според мен това е била добра ситуация да я заприказваш и сте били сами....(от кой град си ?)

От Панагюрище, градът е малък, само 20 хил. души, момичето често я срещам, но не сме обменили и една думичка, доколкото виждам и тя е стеснително момиче и може би и точно затова искам да я заговоря по нормален начин, за да не ме отхвърли, т.е. не е от онези отворените момичета,'дето стават за една нощ в дискотеката

ся вече се чувствам аз като съм по отворена да не съм момиче за една нощ...прав че трябва по нормален начин да я заговориш,а не да се правиш на шут,но и едно "Може ли да се запознаем?" не ми се струва ненормално

Еми точно това де, ти не си от типа момичета, за които ти говоря (нали и по-специално момичето от фитнеса), явно ти си "по-отракана" и едно ново запознаство го приемаш за нещо, отреждащо приятни моменти за вбъдеще, но има и момичета, които при едно такова "странно, безпричинно" запознаство биха си помислили : "Ох, пак досадник" или "Тоз пък какво иска от мен " !Най-лошото е че момичето наистина не го познавам и нямам представа от кой тип момичета е, ами ако ми каже"Шуей, не ми досаждай плс" и к'во после всеки ден трябва да се виждаме и мен леко да ме е срам от постъпката си !Знам че ми липсва смелост и решителност, но обичам да размишлявам и очаквам всякакви варианти за развитие, някой от тях не ми допадат, за това и не искам да действам, лол малко съм странен

аз си мисля че може би и тя може да те харесва но като е по стеснителна да не прави първата крачка тя ...предричам ти 99% успех пробвай за да разбереш какво ще стане и даже и да те отреже да не ти пука момичета колкото искаш

Момичета много - възможности малко ... но все пак с последния пост ме надъха и ми даде малко надежда, макар и да не си запозната отблизо със ситуацията ... мерси

за нищо и после да споделиш какво е станало

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    начи наблюдаваш я и като се затрудни с някой уред, или не го прави както трябва отиваш и и показваш как става, ако знаеш де или ако е на някой уред отиваш и я питаш имаш ли още много
    И аз тва му разправям,
    ама тоя е черна станция...
    Ами не се ли разбра, че не се затруднява с уреди, защото не е начинаеща, и като отида и я питам "имаш ли още много", след това да мина на запознанството ли, хм, не ме урежда, но мерси, ако има някой Дон Жуан в тоя форум, да се разпише и той :P
    Бе мани го тоя Дон Кой-беше там.
    Слушай Бай Тоя,той е по-голям плейбой.
    Еми ти ако си тъп като гъз
    и тя да дойде и да ти каже : "Аз съм Пешка",
    ти пак нищо няма да направиш.
    Толкова ли не можеш да идеш при нея
    и да изръсиш няква простотия...
    Виждам те често тук,ти имаш супер тяло,
    защо тренираш...тренираш ли нещо друго...
    харесва ли ти фитнеса?!?!?!?!....аз тъп ли съм
    според теб...я го виж оня кво прави...какво
    ще кажеш да идем да пийнем по 1 сок след
    това(ако не ти нарушава диетата)....

Абе най-хубаво иди и и кажи:
    Дръж щангата,маааааааааааааа

Повече няма да пиша в темата,
    ако и това не ти помогне,сигурно си китаец.

И бат Тузаро ти казва...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Не знам дали си туз, но имаш проблеми...пожелавам ти да ги решиш възможно по-скоро

Като прави някое упражнение на някой уред.. питай я нещо от вида на колко й остава. После я питай ти от кога се занимаваш със фитнес.. и то ще се види дали й се приказва, дали е разположена и готова да се запознаете. Мисля, че не е толкова трудно...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Не знам дали си туз, но имаш проблеми...пожелавам ти да ги решиш възможно по-скоро
    не с лошото като не ни слушаш стой на сухо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    не с лошото като не ни слушаш стой на сухо
    Тоя не заслужаваше,заеби...
    После що сме спамили :P
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мисленето на хората занимаващи се с фитнес е малко по-различно.
    Тоест много добре би подеиствала фраза от рода на "харесвам момичета занимаващи се с фитнес,не само заради по-красивите им тела,но и заради самото желание да се усъвършенстват".
    Така ти и погалваш егото,и правиш смислени тренировките и в залата (а точно това харесва всеки човек който се занимава с фитнес).
    Друг е въпроса че имаш предимство-момичетата които обръщат внимание на телата си харесват момчета който правят същото (Няма да видиш някое момиче с стегнато и красиво тяло,с някой мазен любител на сладкото).А ти щом не си начинаещ значи имаш какво да покажеш.
    Другия плюс на залата (особено щом сте в малко градче) е че често става лаф между трениращите.И ако преди да я заговориш се направиш на малко по-интересен и пред другите като завържеш някоя интересна тема (или погнеш вече започната).Някоя друга шега или нещо подобно,но не да заприличаш на шут,а да си останеш напълно сериозен.Така ще и превлечеш вниманието и ще имаш по-голям шанс при запознанство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си