- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво чувства?
1 година тичах така да се каже по един хубавец.Ходихме 2 месеца.Още го обичам..От тогава минаха вече 3 месеца и нито се бяхме чували нито виждали.От 1 седмица обаче откакто бяхме заедно на рожден ден той пак се лепна за мене.Питах го 1000000000 пъти какво изпитва към мене а той само повтаря "НЯМА ДА ТИ КАЖА" ?!!?!?! мн често сме заедно,постоянно се гушкаме и целуваме,и пак не ми казва..мислите ли най-вече момчетата можете ли да ми кажете какво според вас чувства?!![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Според мен,момчето е някои дечко и нз какво иска,никое нормално момче няма да отговаря "няма да ти кажа".Глупаво е
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Чувства че му се пикае![]()
![]()
![]()
абе на колко годинки е?
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
na 18Първоначално написано от BoBa;)
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
или просто не изпитва нищо към теб...остави го...в смисъл...остави го да си помисли добре и сам да ти признае,а не да го питаш постянно:
"аа какво чувстваш към мен?","обичаш ли ме?" и тем подобни...ауеее заеби![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Може да си играе с теб,защото си мисли,че ще му се вържеш.Прави го,вероятно,защото няма друга,а понеже при теб е сигурно,защото го обичаш.Внимавай,не му се връзвай!Как така само ще се целувате и гушкате,когато той поиска,без да имате връзка.Я,го отрежи следващия път когато те потърси.
ami mila toi ne ti kazva 4e nie li ....tuka ne sme qsnovidki....... toi kato re6i 6te ti kaji pak i 6tom te celuva i pregra6ta sigorno ima ne6to kam teb![]()
pak i kakto kazaxa po gore moje samo da te broika
![]()
![]()
Според мен чувства
желание в областта под корема...
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Явно изпитва някаква симпатия към теб,но може да не е нищо повече щом ти вика 'няма да ти кажа'.Питай го ама му кажи,че искаш сериозен отговор,иначе няма да излизаш повече с него,дай му няколко дни да размисли,ако не го е правил до сега.Доста е детско и несериозно да каже ''няма да ти кажа''.С това си поведение само показва,че не те уважава,a си играе с чувствата ти.
Първоначално написано от Bai Toq
i az taka po4vam da si mislqmersi na vsi4ki
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Малко детско се държи с това "няма да ти кажа"...според теб знае ли какво иска
Явно за него това не е нищо сериозно, просто знае, че ти го харесваш и винаги може да се разнообразява с теб...
Иначе няма да се прави на дете и да ти казва:"няма да ти кажа"...
Няяяма да ти кажа пъъък![]()
Детски истории ... Ако наистина чувстваше нещо щеше да ти каже .. Така че ЗАЕБИ
![]()
![]()
Първоначално написано от t0nit0yy
![]()
![]()
На 18 и да е такъв идиот!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Определено е доста незрял за неговите 18 години.Първоначално написано от ReBэLdE
някъв дечко дет незнае какво иска
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
"Питах го 1000000000 пъти какво изпитва към мене а той само повтаря "НЯМА ДА ТИ КАЖА" ?!!?!?!" - Ами явно и той не знае какво иска, замисли се струва ли си да си с такъв човек! Пък и може сега да иска да те върти, не му позволявай, запази си достойнството!
Аха, а много тъпо нещо, според мен, е постоянно да се питате какво чустваш към мен, обичаш ли ме и подобни. Като го чуя това ми иде да повърна.Първоначално написано от Bai Toq
![]()
Don't worry, be happy!