- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги ли харесваш някой
vazmogno li e da ima period v koito da ne haresva6 nikoi i da se zamislq6 "abe nqkoga 6te si namerq li istinaskata lubov" ili "nqma li krasivi mom4ete na tozi svqt"???
Т.7
swords1010
Ми честно казано не ми се е случвало...![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Честно казано не ми се е случвало досега
всъщност в момента се питам..."кога по дяволите,ще срещна подходящия?" защото преди месец приключихме с приятеля ми по гаден начин![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Имало е периоди,когато съм била сама-без гадже и без да харесвам някой.Но не е било защото няма подходящи за мен,а просто не съм искала да се обвържа.
то видимо само до красотата опира при някои.еми да ви посаветвам,кат искате нещо красиво-купете си манекен и се разкарвайте с него наляво надясно (да ви завиждат,колко е як и красив)Първоначално написано от akatyabg
![]()
поздрав: Атлас-Кукла.mp3
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
мммне точно аз обикновено не си задавам такива вапроси а и трудно се влюбвам от пръв поглед пък и не се заглеждам мн тр човекът да ми допадне по характер![]()
![]()
Ебало съм му майката харесвам ли някой или не...Уморена съм от това..Само глупави надежди... И после.. сълзи... Не искам да харесвам никого, камо ли някой да харесва мен..
П.С. Поста стана тъп за моя ХАРД Стил ама слушам ФСБ..кфо да се прави....
аз не харесвам никой друг освен себе си![]()
Практично!Първоначално написано от haterkata
![]()
+ 1Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
Ами естествено, че съм имала такива периоди. Аз общо взето трудно се влюбвам и вероятно и трудно ми правят впечатлениета много често ми се е случвало да няма никой интересен около мен и тогава са изниквали такива въпроси - "Кога ще се появи Той?" Но в някакви депресии за подобно нещо не съм изпадала
![]()
Тоя период му се вика га те е обвзела неква апатия към всеки и към всичко.
Странно защо някои споменаха, че до сега не са се чувствали така.![]()
Най-айляк си е да ти е айляк.
И въобще да не обръщаш внимание на нищо, да си живееш живота, да се забавяваш с приятели и хич да не те тормозят разни любовни проблеми. Тва му се вика апатичния период. хаха кво тъпо го обесних.![]()
Евала на всеки, който се чувства така в момента!
Ше черпя бири![]()
Амии вика му се ПМС или .. предменструален синдром![]()
Ми не ми се е случвало.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Не ми се е случвало![]()
![]()
Винаги ли пускаш идиотски теми?Първоначално написано от akatyabg
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ми случвало ми се е да не харесвам никой...
Да възможно е да имаш и такъв период в който да не харесваш никой на мен ми се случва често.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
разбира се,че ми се е случвало....и ми е едно никакво.все гледам,ама не знам по каква причина не мога да си харесам никого![]()
someone else...
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Има такива периоди.На мен ми се е случвало никой да не харесвам.
Да, доста дълъг период никой не харесвах, по-добре ми беше...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...