- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги ли харесваш някой
Случвало ми се е, и то доста често.![]()
Everything happens for a reason..
при мене никога не е имало период в който да ен харесвам никойдори ми се е случвало да харесвам накуп по 4-5 момчета :P
Случвало ми се е мно0ого пъти \/
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Еми случвало се е мн ясно.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Първоначално написано от ***Pinki***
To be yourself is all that you can do...
Хъх... не ми се е случвало. Чак толкова огромно внимание на тия неща не обръщам.![]()
ми имало е беше мн кратък и вече тотално с ебях отчаяла и се появи лъч светлина
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
същност аз сега съм така бях влюбена и сичко свършии сега се мъча да се намеря на земята обаче никой не харесвам
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Естествено, че има такъв период. Понякога просто не срещаш това, което търсиш - в смисъл няма как да си харесаш някой, защото не виждаш в него, това от което се нуждаеш. А този въпрос си го задават много хора и е напълно нормално![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от sasha_90
+1000000000![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
ае закво се товарите с глупости бе... някой нагоре беше казал(май черинката) най-яйляк е да си айлякдаже се замислям дали да не си регна друг профил Айляк ама... прекалено съм айляк да ме ебе къв ми е ника
![]()
Ммм,при мен е абсолютно същото.Първоначално написано от ~Wild_RoSe~
![]()
На почти всеки се е случвало бе хора...На какви се правите ??....
И на мен ми се е случвало,когато си имам други по-важни неща да си върша!Вниманието ми е насочено на друго място...
![]()