Този раздел е за училище и приятели и реших че тук ще е добре да пусна този пост.
Проблема е че има едно момиче което когато ме види (което се случва рядко защотото освен по работа навън неизлизам) ме заговаря, но аз се чуствам някак си неудобно защото се е с приятелки а тях не ги знам и ми някак кофти защото се срамувам от себеси (нема смисъл да ви обеснявам защо) да не и се смеят приятелките нещо пък и нали се връщам от някаква работа и съм изморен и просто и казвам здравей , чао и си отивам някак си ми е кофти защото момичето е много приятно и добро друго такова незнам но аз все здравей , чао и ме няма...
Въпроса ми е според вас тя какво си мисли като правя така ? чуствам се адски лошо защото мисля че я наранявам така а не го искам

И да знам знам може някой да кажете "неможем да гадаем чуствата на момичето" поне вие как бихте се почуствали ми кажете ако някое момче така направи

И да (отново) може да кажете да я издърпам някак си насаме и да и обесня ситуациата която ви казвам на вас но просто мн рядко я виждам и нямам(и незнам) връзка с нея и нямам смелост просто се чуствам неловко

Познавям я от детството си да не помислите че некоя непозната на 16 съм BTW ако може отговори по въпроса ми само без отклонения thanks !