- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям срам...
Днес бях в приятелката ми и правихме секс. Кофтито в случая беше, че техните се прибраха по едно време, а не се очакваше никой да си дойде в следващите 3-4 часа и ни хванаха. Ние не ги усетихме кога са влезли и беше много гадно. Сега, ми е много тъпо пред родителите й. Та въпроса ми е случвало ли ви се е и на вас такава издънка и как след това сте се гледали дето се вика с родителите/и/му в очите. Те по принцип са много готини хора, но все пак като се сетя и.....
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
На калъп не са ме хващали, но един път майка му ни беше видяла забравената в банята, и пълна с вече превърнали се в боклук презервативи, кутиика и по никакъв начин не си е променила мнението или отношението към мен. Приема го като нещо, нормално което младите хора правят.
Е, нормално е откъм майката на момчето да няма проблем! Наще примерно съвсем спокойно си го приемаха и знаеха като бюхме у нас, че го правим, та дори и не изпитвахме срам така да се каже! Ама друго си е при нейните родители, особено ако баща й е полицай :X!
Аз съм на 19, тя е на 20. Ами ние не сме останали с убеждението, че правим нещо лошо, просто беше много гадна самата ситуация. Иначе днес се видях с майка й, и всичко си беше нормално. По-скоро аз се чувствам гадно заради случката.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Мен майка ми ме е хващала с един бивш.
Имаше малко остра реакция в началото, но много бързо свикна.
Те са наясно, че не се държите за ръчичка по цял ден. Вярно се е получило конфузно, но ще отмине бързо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не са ме хващали. Едно от условията за хубав секс е да си сигурен, че няма да те прекъснат. Ако родителите й са нормални, ще го приемат за съвсем нормално и естествено нещо между млади хора.
Aко родителите й са печени, няма за какво да се притесняваш. Бързо ще им мине, но явно ти имаш проблем. Не го мисли толкова и ще спре да те е срам.
Бе, положението далеч не е толкова розово, колкото всички тук се опитват да те убедят. Ще те е срам известно време, а и гледай да не се навърташ много у тях, докато им мине...
Какво казва момичето? Каква е реакцията им? От това ще се ориентираш как да се държиш. На колко сте години?
У нас проблеми не съм имала. Родителите ми са достатъчно културни и знаят, че не се влиза в стаята без покана.
У тях майка му е влизала в стаята, докато правим секс, в 3 през нощта. Изобщо не съм се чувствала неудобно от това. В крайна сметка сме големи хора и е логично, че след като спя в техния дом, най-вероятно правим и секс. Жената се извини на следващия ден, че е влязла в стаята, и че не е знаела, че ще спя у тях, та проверявала дали брата на мъжо се е прибрал. От тогава не е имало такива нахлувания.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Очевидно проблемът е, че се чувстваш неудобно. При така описаните обстоятелства, мисля че е най-добре да продължите все едно нищо не се е случило. Ще ти е неприятно, няма начин(аз това го изпитвах дори само като ме засечеше бащата на бившата, че се изнизвам сутрин от тях), но ако се дръпнеш, ще е грешка. В крайна сметка, отстоявате правото си да сте заедно. Така че - "сложи дебелите очила" и се опитай да не се свиваш при всяка среща с техните.
Големи сте, родителите ви трябва да са наясно с това, така че няма лошо. Всичко ще се забрави скоро.
Интересно ми е реакцията на баща й!![]()
Relax.. take it easy!!
абе майка й по става, ама баща й да те подпука със шутове как си по пишка
споко, на тая възраст е ок, щом не сте на по 15
бтв каква поза бяхте... смисъл тя доста ли е видяла майка й или просто е придобила обща представа какво правите???![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Абее..каквото и да е, сигурно си е гадно да завариш собствената си дъщеричка докато я оправят.. Не искам да имам момиче![]()
Аз не искам момче, защото с моето обсебващо поведение ще го направя обратен или в най-добрия случай ще го ревнувам от гаджетата му и ще съм като бабичката от реклама за жилищните кредити: "Моят Жорко иска да се изнесe, цял живот се грижа за него, а сега тези лоши жени, кой ще ги спира.........." Сещате ли се?
А по темата: ако е бил "нормален" секс, така както аз разбирам думата нормален не е срамно, но ако си я завързал с белезници, бил си я с камшик и си и викал "по-бързо кучко", тогава по-добре изчезни за известно време от полезрението на родителите й.....![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Щом още е жив, а баща й не е в ареста, сексът е бил нормален.
Welcome to the Jungle...
Няма вечно да те е срам, а на мене не ми се случвало точно такова нещо.
Бургас
![]()