.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив

Angry Голям срам...

Днес бях в приятелката ми и правихме секс. Кофтито в случая беше, че техните се прибраха по едно време, а не се очакваше никой да си дойде в следващите 3-4 часа и ни хванаха. Ние не ги усетихме кога са влезли и беше много гадно. Сега, ми е много тъпо пред родителите й. Та въпроса ми е случвало ли ви се е и на вас такава издънка и как след това сте се гледали дето се вика с родителите/и/му в очите. Те по принцип са много готини хора, но все пак като се сетя и.....
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На калъп не са ме хващали, но един път майка му ни беше видяла забравената в банята, и пълна с вече превърнали се в боклук презервативи, кутиика и по никакъв начин не си е променила мнението или отношението към мен. Приема го като нещо, нормално което младите хора правят.

Е, нормално е откъм майката на момчето да няма проблем! Наще примерно съвсем спокойно си го приемаха и знаеха като бюхме у нас, че го правим, та дори и не изпитвахме срам така да се каже! Ама друго си е при нейните родители, особено ако баща й е полицай :X!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Licker Виж мнението
    Е, нормално е откъм майката на момчето да няма проблем! Наще примерно съвсем спокойно си го приемаха и знаеха като бюхме у нас, че го правим, та дори и не изпитвахме срам така да се каже! Ама друго си е при нейните родители, особено ако баща й е полицай :X!
    Или ако баща и е нещо по-лошо и висшо от полицаи

На колко сте междудругото?

Не се притеснявай, известно време ще те е срам, а те пък сигурно няма да са очаровани, но всичко ще мине с времето.

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Аз съм на 19, тя е на 20. Ами ние не сме останали с убеждението, че правим нещо лошо, просто беше много гадна самата ситуация. Иначе днес се видях с майка й, и всичко си беше нормално. По-скоро аз се чувствам гадно заради случката.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    Аз съм на 19, тя е на 20. Ами ние не сме останали с убеждението, че правим нещо лошо, просто беше много гадна самата ситуация. Иначе днес се видях с майка й, и всичко си беше нормално. По-скоро аз се чувствам гадно заради случката.
    Е, то не се очакваше да те посрещне с точилка.. , надявам се Щом не сте на по 14, страшно няма.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мен майка ми ме е хващала с един бивш.
    Имаше малко остра реакция в началото, но много бързо свикна.
    Те са наясно, че не се държите за ръчичка по цял ден. Вярно се е получило конфузно, но ще отмине бързо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не са ме хващали. Едно от условията за хубав секс е да си сигурен, че няма да те прекъснат. Ако родителите й са нормални, ще го приемат за съвсем нормално и естествено нещо между млади хора.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не са ме хващали. Едно от условията за хубав секс е да си сигурен, че няма да те прекъснат. Ако родителите й са нормални, ще го приемат за съвсем нормално и естествено нещо между млади хора.
    Съгласна съм.

Aко родителите й са печени, няма за какво да се притесняваш. Бързо ще им мине, но явно ти имаш проблем. Не го мисли толкова и ще спре да те е срам.

anonymous708973
    Guest
    Бе, положението далеч не е толкова розово, колкото всички тук се опитват да те убедят. Ще те е срам известно време, а и гледай да не се навърташ много у тях, докато им мине...

Голям фен Аватара на Emilen
    Какво казва момичето? Каква е реакцията им? От това ще се ориентираш как да се държиш. На колко сте години?

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Просто не се навъртай около техните поне месец, докато не им мине малко. Знаят, че правите секс,да не са расли в саксия, но една ли имат нужда от ъ... визуално показно на вашите креватни подвизи.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    У нас проблеми не съм имала. Родителите ми са достатъчно културни и знаят, че не се влиза в стаята без покана.
    У тях майка му е влизала в стаята, докато правим секс, в 3 през нощта. Изобщо не съм се чувствала неудобно от това. В крайна сметка сме големи хора и е логично, че след като спя в техния дом, най-вероятно правим и секс. Жената се извини на следващия ден, че е влязла в стаята, и че не е знаела, че ще спя у тях, та проверявала дали брата на мъжо се е прибрал. От тогава не е имало такива нахлувания.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на Emilen
    Очевидно проблемът е, че се чувстваш неудобно. При така описаните обстоятелства, мисля че е най-добре да продължите все едно нищо не се е случило. Ще ти е неприятно, няма начин(аз това го изпитвах дори само като ме засечеше бащата на бившата, че се изнизвам сутрин от тях), но ако се дръпнеш, ще е грешка. В крайна сметка, отстоявате правото си да сте заедно. Така че - "сложи дебелите очила" и се опитай да не се свиваш при всяка среща с техните.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Големи сте, родителите ви трябва да са наясно с това, така че няма лошо. Всичко ще се забрави скоро.

Интересно ми е реакцията на баща й!
    Relax.. take it easy!!

Повече от фен
    абе майка й по става, ама баща й да те подпука със шутове как си по пишка
    споко, на тая възраст е ок, щом не сте на по 15
    бтв каква поза бяхте... смисъл тя доста ли е видяла майка й или просто е придобила обща представа какво правите???
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul Виж мнението
    бтв каква поза бяхте... смисъл тя доста ли е видяла майка й или просто е придобила обща представа какво правите???
    И на мен ми е интересно. :Д

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Абее..каквото и да е, сигурно си е гадно да завариш собствената си дъщеричка докато я оправят.. Не искам да имам момиче

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Абее..каквото и да е, сигурно си е гадно да завариш собствената си дъщеричка докато я оправят.. Не искам да имам момиче
    Аз не искам момче, защото с моето обсебващо поведение ще го направя обратен или в най-добрия случай ще го ревнувам от гаджетата му и ще съм като бабичката от реклама за жилищните кредити: "Моят Жорко иска да се изнесe, цял живот се грижа за него, а сега тези лоши жени, кой ще ги спира.........." Сещате ли се?
    А по темата: ако е бил "нормален" секс, така както аз разбирам думата нормален не е срамно, но ако си я завързал с белезници, бил си я с камшик и си и викал "по-бързо кучко", тогава по-добре изчезни за известно време от полезрението на родителите й.....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом още е жив, а баща й не е в ареста, сексът е бил нормален.
    Welcome to the Jungle...

За вагинален секс не са ме хващали(може би защото правим от доста малко време), но при оралния винаги мама се прибира 1 мин. след като свърши 1 от 2ма ни...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от time2rock Виж мнението
    За вагинален секс не са ме хващали(може би защото правим от доста малко време), но при оралния винаги мама се прибира 1 мин. след като свърши 1 от 2ма ни...
    С пълна устичка хващала ли те е мама
    или на коленца... ужс, ако един ден видя някой кретен как си е седнал с омекнал пенис, a пред него щерка ми се облизва и преглъща, ще ги убия и после ще се гръмна
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Няма вечно да те е срам, а на мене не ми се случвало точно такова нещо.
    Бургас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си