- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовтта????
знам колко тъпо звучи това обаче...е да...малко съм объркана може би с право може би не. Работата е там че се запознах с едно момче...в чата. Писахме си повече от половин година и с две думи се харесахме. Е да, знаех колко кофти ще е да кажа пък дори и да си помисля че бих могла да съм влюбена в него...все пак това е интернет не реалният живо...та, решихме да сме само приятели поне докато се видим на живо. Видяхме се...тои каза че сам му допаднала...след още месец каза че ме обича. Попита ме аз какво чувствам...и тук идва проблема НЕ ЗНАМ!! Пречките са много... 1. той живее много далече=>рядко можем да се виждаме...2.е знам че ако наистина го обичам не би трябвало да има значение обаче...той е по нисък от мен...и тук идва наи сериозната причина...това е само чат все пак...е не знам...пък и никога не съм била влюбена така че не мога да знам какво значи това...
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
охх...... поредната объркана тема... има си раздел - Любов.......
Не целта е цел, а пътят
Първоначално написано от cMon
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...
Щом не знаеш, значи не го обичаш, следователно спри да му пишеш преди нещата да са станали по-сериозни и ... Мда
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
-Искаш ли да ти кажа какво е любов?
-Няма пък.Да те фане Яд![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ако беше влюбена в него въобще нямаше да ти пука,че живеел далеч или че бил по-нисък.
+1Първоначално написано от Крейзиту
Това са само симпатии! Определено не си влюбена!
..Why can't I be innocent..
hmm..lubovta e chuvstvo koeto nemoje da se opishe s dumi..lubovta se chuvstva!!!Pochuvstvai q sus surceto si!
Веднъж почувстваш ли любовта ще разбереш какво е! :P При всеки е различно.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
++++++++++++++++1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
пха .. любовтаа .. е един голяяяяяям .. SHIT![]()
Любовта е най- чистото чувство,просто трябва да се почувства,то неможе да се опише с думи.Послушай сърцето си,и действай както то намери за добре.
що кълнете момичето бе... мила не се влюбвай мнг ще сгрешиш![]()
няма любов! или поне не за всеки има любов само някои са късметлии ко да праиш лоша работа хаха![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
ne se vlubvai naistina 6te zgre6i6 ... ti se vlubva6 toi nakraq gubi interes i taka ... rqdko sa svesnite ...
абеее оставете момичето да са влюбва бевъпроса е да намери подходящия човек .. което не винаги е лесно
![]()
![]()
da se vlubi vednuj da vidi kfo e gadno i da ne iska pove4e ... az napr ne iskam ve4e ;dd ne e za men
всичко опира до човека , в който си се влюбилаПървоначално написано от boleznena_lubov
![]()
taka e ... no vse s ne6to 6te te narani i otblusne ot teb ... nqa idealen ... i zatova smqtam 4e e po-dobre da ne se vlubva a da si gleda jivota ... ima vreme za vs