.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    еее, браво бе щом сте издържали половин година само с чат и все пак сте се видели... това хич не е малко

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Цитирай Първоначално написано от boleznena_lubov
    da se vlubi vednuj da vidi kfo e gadno i da ne iska pove4e ... az napr ne iskam ve4e ;dd ne e za men
    всичко опира до човека , в който си се влюбила
    То така ама и при двамата трябва да има сиво вещество в главите.Иначе сами ще се наранят.Ии колко съм бил мъдър
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

то тва много хубаво ама аз съм на 17...а пък никога не съм била влюбена...да си живея живота ли? Ама ако продължавам тaка никога няма и да се влюбя и то точно това ми беше и мисълтта, може би просто не знам какво значи любов и за това не мога да разбера когато тя идва...

Град
    Враца
    Знам ли?
    еlsy

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от kukavshtica
    то тва много хубаво ама аз съм на 17...а пък никога не съм била влюбена...да си живеяв живота ли? Ама ако продължавам тъка никога няма и да се влюбя и то точно това ми беше и мисълтта, може би просто не знам какво значи любов и за това не мога да разбера когато тя идва...
    Ще разбереш,когато любовта дойде ... спкс

Град
    По балкана някъде..

Re: Какво е любовтта????

знам колко тъпо звучи това обаче...е да...малко съм объркана може би с право може би не. Работата е там че се запознах с едно момче...в чата. Писахме си повече от половин година и с две думи се харесахме. Е да, знаех колко кофти ще е да кажа пък дори и да си помисля че бих могла да съм влюбена в него...все пак това е интернет не реалният живо...та, решихме да сме само приятели поне докато се видим на живо. Видяхме се...тои каза че сам му допаднала...след още месец каза че ме обича. Попита ме аз какво чувствам...и тук идва проблема НЕ ЗНАМ!! Пречките са много... 1. той живее много далече=>рядко можем да се виждаме...2.е знам че ако наистина го обичам не би трябвало да има значение обаче ...той е по нисък от мен...и тук идва наи сериозната причина...това е само чат все пак...е не знам...пък и никога не съм била влюбена така че не мога да знам какво значи това...

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

Град
    На слънцето :>
    всички казвате "не се влюбвай" добре де тя дали може да контролира това ? човек винаги се влюбва в неподходящ ..

Както бях казала и по-рано в темата - любовта е shit ..

Аз мога да кажа (дори и да не повярват някой) че съм много влюбчива .. влюбвала съм се 2 пъти .. на 14 години .. първия път тази така наречена любов траеше 3 години .. а втория 1 (и все още продължава) .. първия път бях малка .. но бях направо обсебена от това момче .. ставах с мисъл за него и лягах с мисъл за него .. за жалост обаче точното определение на това момче е "курвар" .. всеки ден го виждах с друга .. беше ми твърде "яко" .. а втория път ме .. така да се каже избави от първия .. там до някъде беше споделена тази любов .. за жалост обаче раделена от 10 000 километра .. и така .. въпреки неуспешните си опити искам пак да се влюбя .. (в друг а не в този който започвам да мразя само защото не е до мен) .. искам и ще искам докато един път всичко не е перфектно ..

Според мен не трябва много много да му се доверяваш.Повечето хора с които се запознаваш по скайп или някъде другаде,не са такита за каквито се представят.Ти сама каза,че интернет не е реалния живот.Успех

Re: Какво е любовтта????

знам колко тъпо звучи това обаче...е да...малко съм объркана може би с право може би не. Работата е там че се запознах с едно момче...в чата. Писахме си повече от половин година и с две думи се харесахме. Е да, знаех колко кофти ще е да кажа пък дори и да си помисля че бих могла да съм влюбена в него...все пак това е интернет не реалният живо...та, решихме да сме само приятели поне докато се видим на живо. Видяхме се...тои каза че сам му допаднала...след още месец каза че ме обича. Попита ме аз какво чувствам...и тук идва проблема НЕ ЗНАМ!! Пречките са много... 1. той живее много далече=>рядко можем да се виждаме...2.е знам че ако наистина го обичам не би трябвало да има значение обаче ...той е по нисък от мен...и тук идва наи сериозната причина...това е само чат все пак...е не знам...пък и никога не съм била влюбена така че не мога да знам какво значи това...

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka
    mmmm az misla 4e shte po4uvstvash kogato se vlubish..povqrvai mi

Град
    TRQVNA
    6tom ne go 4uvstva6 taka zna4i ne e lubov ne moje da se opi6e tova e s1stoqnie na duha ne na tqloto nqma kakvo da se obqsnqva 6te go poznae6 ne go kazvai ako ne go 4uvstva6 naistina
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Любовта е съединение между два хуманоида, което лично аз не мога органически да понасям!

Град
    mezdra
    Ако може ще ти цитирам мисъл на Волтер :"Любовта е най-мощната от всички страсти, защото напада едновременно главата, сърцето и тялото"
    Любовта е най-прекрасното чувство на света стига да умееш да намериш подходящия човек с който да я изживееш и най-важното да съумееш да я задържиш
    И се извинявам че ще ползвам пак цитат от една мисъл на Шекспир но Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Незнам какво е това любов но предполагам е да се чустваш превързан/а към не/я/го
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си