- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовтта????
еее, браво бе щом сте издържали половин година само с чат и все пак сте се видели... това хич не е малко
То така ама и при двамата трябва да има сиво вещество в главите.Иначе сами ще се наранят.Ии колко съм бил мъдърПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
то тва много хубаво ама аз съм на 17...а пък никога не съм била влюбена...да си живея живота ли? Ама ако продължавам тaка никога няма и да се влюбяи то точно това ми беше и мисълтта, може би просто не знам какво значи любов и за това не мога да разбера когато тя идва...
![]()
Ще разбереш,когато любовта дойде ... спксПървоначално написано от kukavshtica
![]()
Първоначално написано от kukavshtica
![]()
всички казвате "не се влюбвай" добре де тя дали може да контролира това ?човек винаги се влюбва в неподходящ ..
Както бях казала и по-рано в темата - любовта е shit ..
Аз мога да кажа (дори и да не повярват някой) че съм много влюбчива .. влюбвала съм се 2 пъти .. на 14 години .. първия път тази така наречена любов траеше 3 години .. а втория 1 (и все още продължава) .. първия път бях малка .. но бях направо обсебена от това момче .. ставах с мисъл за него и лягах с мисъл за него .. за жалост обаче точното определение на това момче е "курвар" .. всеки ден го виждах с друга .. беше ми твърде "яко" .. а втория път ме .. така да се каже избави от първия .. там до някъде беше споделена тази любов .. за жалост обаче раделена от 10 000 километра .. и така .. въпреки неуспешните си опити искам пак да се влюбя .. (в друг а не в този който започвам да мразя само защото не е до мен) .. искам и ще искам докато един път всичко не е перфектно ..
Според мен не трябва много много да му се доверяваш.Повечето хора с които се запознаваш по скайп или някъде другаде,не са такита за каквито се представят.Ти сама каза,че интернет не е реалния живот.Успех![]()
![]()
mmmm az misla 4e shte po4uvstvash kogato se vlubish..povqrvai miПървоначално написано от kukavshtica
![]()
6tom ne go 4uvstva6 taka zna4i ne e lubov ne moje da se opi6e tova e s1stoqnie na duha ne na tqloto nqma kakvo da se obqsnqva 6te go poznae6 ne go kazvai ako ne go 4uvstva6 naistina![]()
![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Любовта е съединение между два хуманоида, което лично аз не мога органически да понасям!![]()
Ако може ще ти цитирам мисъл на Волтер :"Любовта е най-мощната от всички страсти, защото напада едновременно главата, сърцето и тялото"
Любовта е най-прекрасното чувство на света стига да умееш да намериш подходящия човек с който да я изживееш и най-важното да съумееш да я задържиш![]()
И се извинявам че ще ползвам пак цитат от една мисъл на Шекспир но Истинската любов не може да говори, защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела, отколкото с думи.
![]()
Незнам какво е това любов но предполагам е да се чустваш превързан/а към не/я/го
Първоначално написано от Drogiranata_