- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да го накарам да съжалява...
oooo...хора...разказахте ми играта ;д снайпера е велика идея...ти си гении![]()
![]()
всъщност като се замисля,промяната ше бъде за мое добро...но просто исках да разбере,какво е загубил
а иначе със сестра му сме големи приятелки
да си глеа раутата,нещастника прост![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Няма да можеш да го нараниш,защото е безчувствен кретен!Първоначално написано от samoubiika
Един ден и той ще изпадне в същата ситуация,тогава ще разбере как те е накарал да се чувстваш.
Бъди силна,бъди безразлична и гледай напред. Ще намериш човек,който ще те оцени и заслужава!
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Изобщо не се инт от него,като го виждаш го подминавай все едно не е там.Покажи му че ти е станал безразличен и да знаеш,от това ще го заболи най-много?!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ти май нещо много генгста-бейби го раздавашПървоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
Първоначално написано от lone_wolf
![]()
![]()
![]()
аз съм въплъцение на доброто бе... не случайно в скайп съм . ۵*AnĜeL wiŤH deViĽs souŁ*۵.
![]()
![]()
ooooooooooooo kak nqma da znai6 jenskata olesttctctctct iska6 tova koety nemoje6 da ima6
ot tova vsqko momi4e strada
![]()
Моля,моля . Това идея от филма Wanted.Първоначално написано от samoubiika
. Иначе хиляди варианти, ама на ЛС иначе много спойл
. А за гении не знам.Трябва да питаш Аничка
![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
prosto badi bezrazli4na,neka vidi 4e mu e se taq s nego ili bez nego pak si si ti..i ne se pravi a badi bezrazli4na.naistina 6tom ne ti puka prosto zabravi 4e si go poznavala..dostata4no 6te mu e da gleda bezrazli4ieto..nqma smisal da stava6 brutalnaПървоначално написано от samoubiika
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!