.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Русе
    oooo...хора...разказахте ми играта ;д снайпера е велика идея...ти си гении
    всъщност като се замисля,промяната ше бъде за мое добро...но просто исках да разбере,какво е загубил
    а иначе със сестра му сме големи приятелки
    да си глеа раутата,нещастника прост
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Re: да го накарам да съжалява...

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    след като 'официалната' му приятелка ми съобщи,че съм приключила в отношенията си с него,спрях да го обичам...просто изведнъж...незнам как точно стана...чувствата ми се изпариха с думите и "може ли да те помоля да не притесняваш ******* повече"...станах няква безчувствена.нито 1 сълза не капна от окото ми и единственото,което почувствах бе омраза...силна омраза и желание за отмъщение...
    не съм толкова зла,както звуча,но ужасно много искам да му покажа какво е загубил
    Няма да можеш да го нараниш,защото е безчувствен кретен!
    Един ден и той ще изпадне в същата ситуация,тогава ще разбере как те е накарал да се чувстваш.

Бъди силна,бъди безразлична и гледай напред. Ще намериш човек,който ще те оцени и заслужава!
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Изобщо не се инт от него,като го виждаш го подминавай все едно не е там.Покажи му че ти е станал безразличен и да знаеш,от това ще го заболи най-много?!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бъди безразлична към него.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    хъх мойто отмъщение беше по-ефикасно с 20 мутрафнчета отивами при ниго дето беше с 3-4 хърби и да види той кого ш прай на глупачка мнее не е ял бой просто го унижих пред приятелите ми и пред неговите пъъъ мойте прятели в случая са 1 от най известните в града :P
    Ти май нещо много генгста-бейби го раздаваш

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от lone_wolf
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    хъх мойто отмъщение беше по-ефикасно с 20 мутрафнчета отивами при ниго дето беше с 3-4 хърби и да види той кого ш прай на глупачка мнее не е ял бой просто го унижих пред приятелите ми и пред неговите пъъъ мойте прятели в случая са 1 от най известните в града :P
    Ти май нещо много генгста-бейби го раздаваш
    аз съм въплъцение на доброто бе... не случайно в скайп съм . ۵*AnĜeL wiŤH deViĽs souŁ*۵.

ooooooooooooo kak nqma da znai6 jenskata olest tctctctct iska6 tova koety nemoje6 da ima6 ot tova vsqko momi4e strada

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    oooo...хора...разказахте ми играта ;д снайпера е велика идея...ти си гении
    всъщност като се замисля,промяната ше бъде за мое добро...но просто исках да разбере,какво е загубил
    а иначе със сестра му сме големи приятелки
    да си глеа раутата,нещастника прост
    Моля,моля . Това идея от филма Wanted. . Иначе хиляди варианти, ама на ЛС иначе много спойл . А за гении не знам.Трябва да питаш Аничка
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Re: да го накарам да съжалява...

след като 'официалната' му приятелка ми съобщи,че съм приключила в отношенията си с него,спрях да го обичам...просто изведнъж...незнам как точно стана...чувствата ми се изпариха с думите и "може ли да те помоля да не притесняваш ******* повече"...станах няква безчувствена.нито 1 сълза не капна от окото ми и единственото,което почувствах бе омраза...силна омраза и желание за отмъщение...
    не съм толкова зла,както звуча,но ужасно много искам да му покажа какво е загубил
    prosto badi bezrazli4na,neka vidi 4e mu e se taq s nego ili bez nego pak si si ti..i ne se pravi a badi bezrazli4na.naistina 6tom ne ti puka prosto zabravi 4e si go poznavala..dostata4no 6te mu e da gleda bezrazli4ieto..nqma smisal da stava6 brutalna
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си