.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: debela li sam???

Guest

debela li sam???

zdraveite!mnogo mi e gadno,za6toto sam na 15.,a sam mn niska i mislq,4e sam dosta po edri4ka ot moite sau4eni4ki!
    viso4ina:1,55
    teja:53,1kg
    han6:85sm
    koremna obikolka:74sm
    ...kajete 4estno mnogo li sam zle???i kak moga da svalq malko ot santimetrite????i da se izdalja v sa6toto vremes nqkakav sport!PLS to4no i po tezi pri4ini imam mnogo nisko samo4uvstvie,mn mi e gadnO!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    когато престанеш да се интересуваш какво си мислят другите тогава ще се почувстваш прекрасно
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    Точно така.

Не си дебела! А ако искаш да изглеждаш още по-добре се придържай към съветите за хранене, които са дадени в темите за "отслабване" по-долу във форума и се занимавай с някакъв спорт, така ще се чувстваш по-добре и ще изглеждаш по-добре! И не забравяй - най-важното е да имаш добро самочувствие, никой не е съвършен, макар понякога да изглежда така!
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ne, tegloto ti e absolutno normalno. nqma smisal ot nikfi dieti, no 6te ti bude ot polza ako sportuva6 - taka 6te si oformi6 tqloto po-dobre

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Ханшът ти е екстра,ама нещо талията...Щом не се чувстваш добре така,направи нещо.Аз съм 168см и съм 50кг-много хора ми казват,че трябва да кача малко,ама аз така си се чувствам ок.Трябва ти самата да се харесваш,за да не ти пука к'во мислят останалите.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ne, tegloto ti e absolutno normalno. nqma smisal ot nikfi dieti, no 6te ti bude ot polza ako sportuva6 - taka 6te si oformi6 tqloto po-dobre
    i moq savet e da po4ne6 da trenira6 nqkakav sport,naprimer basketbol 6te ti svar6i rabota ili moje bi voleibol...a pyk i 6tom iska6 da se izdalji6 malko...ama nz
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    to tei nemoi da se kaji dali si zle .. az sam 170 i sam 55 kila.. imam tejak kokal xaxa :}
    т. 2, 9

Повече от фен
    ми ти огледало нямаш ли?!?егати шкимбето...почвай да тренираш и да не ядеш веднага...

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    ми ти огледало нямаш ли?!?егати шкимбето...почвай да тренираш и да не ядеш веднага...
    пак тебе не са ли те учили на елементарно възпитание?!!

Виж миличка отговори си сама на един въпрос "Ти чувставаш ли се дебела?" Ако отговора е да- просто почваш някоя диетка и повечко спорт и най-вече воля... ако е не - то тогава да си жива и здрава... Безсмислено е да пускаш такива теми... Важното е ТИ как се чувстваш...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

spored men ne si debela!i ne trqbva da ti pravi golqmo vpe4atlenie kakvo govorqt drugite za teb(tova go znam ot li4en opit).ina4e ti prepory4vam da hodish na pluvane!tova e sport koito ednovremenno podpomaga za rasteja,pravilnata stoika,ukrepvaneto na kostite i muskulite i t.n i t.n,s dve dumi polezen sport,ot koito garanciq 4e se otslabva,ako se praktikuva redovno
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

Guest
    blagodarq vi za iskrenite otgovori!!iskam da vi pitam o6te ne6to,ako po4na da treniram tenis na kort 6te ima li pone malak 6ans da se izdalja????

Guest
    i o6te edin vapros-kakva dieta mojete da mi prepora4ate,no da ne e mn stroga,ako moga taka da se izrazq,za6toto sega hodq na u4ili6te i...

dobre si.Vajnoto e kak se 4uvstva6

Истината ли искаш?да дебела си,и стига сте я успокоявали,да хваща спорта и да тренира точно стресът ще бъде най добрия и приятел в отслабването..

понякога почвате да ме драэните с тия въпроси эарежи килограмите, ако ще да си 70 кг, голяма работа, виж да имаш стегнато тяло и да раэкараш диетите эащото органиэма ти не е готов эа такива глупости, яж малко по умерено и спри сладкото и гаэираното и чипсовете и т.н. и не яж много много маэно(иэобщо джънк фууд) и също така не вечеряй след 19ч., эащото вечер метаболиэма се эабавя и сичко се лепи

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Пфф, темата е стара. Но, боже, колко добри и мили са били потребителите преди...

Град
    Cofia
    Че ти направо си си Свинче!

Цитирай Първоначално написано от ndle
    Че ти направо си си Свинче!

според мен ти трябват най-вече 2-3 кг. обаче по-важно е как изглеждаш и как се чувстваш.
    S.O.S please, someone help me... (music)

Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си