- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на сребро
Знаете ли ефикасни начини за почистване на сребърни бижута?Ама наистина да светват?Да се придава такъв вид какъвто имат в началото че с времето повечето доста потъмняха.![]()
Ми при мен става с паста за зъби и четка...Слагаш паста и търкаш![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
пробвала съм с активен въглен и ултра звук. чувала съм и за разтвор от сода, ама не знам дали се получава
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Аз моето сребро го търкам с препарата Cif[нз дали тка се казваше,ама ше се сетите] и те стават като нови...![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
според мен е по ефикасно със содата отколкото с пастата за зъби![]()
Ако не се бъркам и ако ги накиснеш в оцет.. иначе с пастата става, пробвай.
Със сода става...
Аз съм пробвала със сода и стават като нови![]()
nicolepcd
хаа верно ли бе .. таман ше си мия зъбитеПървоначално написано от ^Miss_Independent^
тряа си изтъркам и пръстените
Иначе аз знам за содата
А аз знам за сода+паста и ефекта е много добър
Слагаш да се вари содата в малко вода и пъхаш вътре и бижутата, гаранция - стават като нови!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ми аз от както се помня сребро нося само и със сода си го почиствам![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1Първоначално написано от tsvetim_93
Суетата.Моят любим грях.
Аз като си купих среброро и още в бижутерията ми казаха да го почиствам с паста за зъби. И се получава.![]()
Мерси за всички отговори. Ще пробвам със сода и паста за зъби.![]()
s obiknovenna gumichka![]()
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
РЕЦЕПТАТА Е СОДА ПОСЛЕ ОЦЕТ В/У ПАМУК ТРЯА ДА ШУПНЕ ПОСЛЕ НЯКОЛКО КАПКИ ЛИМОН И ТЪРКАШ И СТАВАТ КАТО НОВИ!
+1Първоначално написано от val_
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз си сложих обеците в чаша вода, добавих сода и ги пуснах в микровълновата, докато заври.Звучи откачено, ама станаха като нови.
cherry*kiss