Хора,искам да си купя такова ножче: http://www.gorgonbg.org/components/c...7a32791aaf.jpg Ама не ми се дават 30 лв в Горгон...някой може ли да ми каже къде има такива в София?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Без да се хваля, но аз имам такова ножче висулка, е не същото, но е сребърно и е за 4 лева от преди няколко години.. за съжаление не съм от София и не мога да ти кажа къде има. Провери в магазини за сребро и друнджурийкитам всичко има.
И аз имам подобноооооо ама мойто е доста големичко и сребърноо !! !! !!![]()
![]()
Ама не го взех от сф.
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko e qko tfAAaa!!!!! :P
без ПОДПИС ... xD
аз носех истинско...
Saatana vittu perkele hate crew!
kaji 4e se bazika6Първоначално написано от Boot
kak istinsko ne se li podqzva6?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Пробвай и ще разбереш...Първоначално написано от my baby love
![]()
i az iskax da si vzimam takova ama mislex 4e nqma takiva a samo istinski q kajete a ot sf kade moga da si kupa takova plss kajete
И аз имам, ама и моито не е от София![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами изглежда ще ги дам ти1 30 лв...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
има ли значение?Първоначално написано от my baby love
Какъв точно е смисъла да носиш уж бръснарско ножче, което не е остро?! Е деба тъпите кифли![]()
Ама на ножчето предназначението му е да реже. И освен украшение, то носи и точно този заряд на предназначението си. Демек адски малоумно е да носиш уж бръснарско ножче, което не е остро.
Ножче, забележи. Ножът какво е? Нещо за украшение? Бижу може би? Ря-за-не. И за тази цел трябва да остро. Що ли не си носите кифленските грозотии, ами се занимавате със сложни неща за плоските ви главици...
ма какъв ти е проблема,бе?!Дори не ме познаваш,от къде на къде ще ме обиждаш!Плоска ми била главата пфффПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Аз казах какъв ми е проблема.
Аз съм съгласна с Boot .. тея дето са сребърни изглеждат като някви тенекии само. А инче си нямам на представа от къде да си вземеш тъй като не съм от София.![]()
![]()