.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

как да сваля излишните мазнини по бедрата бързо ??

кви упражнения да правя

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Фитнеса му е майката... Бягане каране на колело... малко диета (ограничаване от някой храни) и така...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

xaxa bravo pipi samo fitnes otiva6 v nai blizkata fitnes zala ama fitnes i po4va6 ako iska6 6te ti kaja kakvo da pravi6 pi6i mi na LS i dietki...

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от [PITBULL
    ]xaxa bravo pipi samo fitnes otiva6 v nai blizkata fitnes zala ama fitnes i po4va6 ako iska6 6te ti kaja kakvo da pravi6 pi6i mi na LS i dietki...
    ХахаХа Ми така си е ся... така най бързо ше ги свали ..

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

mmda mili4ko takai

Guest
    ot fitnesa ne se svalq
    za da svalq6 kg ti trqbvat aerobni uprajneniq - ska4ai na vyje - 2 -3 serii po 2 mins bez prekysvane
    ti4ai v parka
    hodi na pluvane
    taka se otslabva, a dietata ne e tolkova zadyljitelna, ograni4avai samo super maznite hrani i mnogoto sladko bez da se li6ava6 syvsem ot tqh

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Виж сега има едно фолио-прозрачно, найлоново, за опаковане на храни. Купуваш си него и го овиваш около бедрата и подскачай с него из вас, или карай колело, или танцувай-то създава термо ефект около бедрата ти и топи мазнините. Със сигурност действа
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    mislq 4e i saunata 6te pomogne
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

kakto kaza usmivkata folioto se oviva i topi no ne samo pri ska4ane pri karane na kolelo da i pri bqgane a fitnesa stqga muskulite i topi mazninite trqbva da ograni4i6 i vaglehidratite osven mazninite

Повече от фен
    Никога не бях чувала за това със фолиото.А дали има ефект? ... А е танцуването му е майката хахаха

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Никога не бях чувала за това със фолиото.А дали има ефект? ... А е танцуването му е майката хахаха
    абсолютно една приятелка така за 1 месец стана на фиданка с фолиото и танцуване
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Фитнеса е решението. ИЗОБЩО не ги слушай тия с глупостите като диети и фолио. Може сериозно да си увредиш организма с подобни измишльотини .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

moi priqtel s folio svali 3 santa ot taliqta za sedmica mai be6e ili za 2 ne pomna to4no

Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Фитнеса е решението. ИЗОБЩО не ги слушай тия с глупостите като диети и фолио. Може сериозно да си увредиш организма с подобни измишльотини .
    fitnes no tq iska po barzo nqma kakvo da ovredi folioto sparva i se poti6 i taka topi6 pove4e maznini

Щи кажа нещо за яденето - яж ненаситени мазнини - барзо изгарящи. Бързо се освояват и няма натрупвания.

А за упражненията - фитнес и много физическа активност

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [PITBULL
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    fitnes no tq iska po barzo nqma kakvo da ovredi folioto sparva i se poti6 i taka topi6 pove4e maznini
    Ми да си троши главата като не иска да ме слуша, боли ме хуя честно да ти кажа.

xax mi nqma volb6te da si q tro6i pitai kaito iska6 da ti kajat za folioto kat se izpotqva6 ovrejda6 li si organizma??? sa6tata rabota e i tva i salnata sa6to

Повече от фен
    За да има ефект от фитнеса трябва да си постоянен в него.Да ходиш по 3-4 пъти седмично... и да не се отказваш на 2-рата седмица.За това момичето пита тука за упражнения в домашни условия.

Повече от фен
    За да има ефект от фитнеса трябва да си постоянен в него.Да ходиш по 3-4 пъти седмично... и да не се отказваш на 2-рата седмица.За това момичето пита тука за упражнения в домашни условия.
    Ми как да и обясня така че да вдене, че ако иска домашни условия по добре да се откаже, щото така или иначе не прави нищо .

дори коремни преси и аране на колело пак едостатъчно (е зависи колко има ш да сваляш де)но става бавно трябва и ограничения за по бърз ефект що не напраиш японската диета аз я праих мн е хубава и не се чувствах гладна

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    тука някои казаха фолио щото се потиш повече и т.н..но имаше една тема в тийна че е мит че като се потиш повече сваляш защото като изпиеш 1-2 чаши вода пак се възвръщало щото потта била вода и т.н. така че какъв е смисъла от фолиото

Cruel Intentions

Темата е стара, автора отдавна си е решил проблема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си