Едва ли някой тук може да ми помогне с нещо...Просто изливам мъката си ,защото не искам никой от близките ми приятели да разбира как ме тормозят цял живот....Никой от тях сигурно няма да ми повярва първоначално,защото пред другите винаги съм с усмивка на лицето и пазя дълбоко в себе си болката,страданието,омраза та...
От 6-7 годишна аз прислугвам на по-големия ми брат.А той според мен нещо не е добре с главата.Няма ден ,в който да не ме бие (а в повечето случай пребива) и то за глупости : Примерно кара ме да му правя ядене,да му почиствам и подреждам навсякъде след него и какво ли още не...Когато си трая и смирено правя това,което той нареди всичко е ОК...Но аз не мога да мълча,не съм слугиня на никой!!!И точно тогава става мелето - ритници,тупаници в бъбрешите,в главата...където свари.... Майка ми пък се прави ,че нищо не се случва,много рядко се опитва да го укроти....А и тя също си позволява да ме удря,не толкова често,но го прави - и то пак за някакви глупости.Да кажеш ,че се друсам,или крада от нея,или правя нещо лошо-по може да ми посегне....А аз доброто дете отнасям боя и аз незнам за какво...
От много години знам ,че няма какво да направя за да се спрат(най-вече брат ми ) ...След 8месеца ставам на 18,но и тогава едва ли ще имам някакъв изход... Нямам търпение да завърша , да си хвана хубава работа,да се изнеса от нас и повече никога да не ги видя...Знам че един ден ще имат нужда от моята помощ и подкрепа,само че тогава аз ще съм безразлична към тях !
Благодаря,че отделихте време да прочетете това.... Може да има някакви грешки,но докато пиша сълзите не спират да се стичат по бузите ми...Ако някой иска да остави някакъв коментар,съвет...каквото и да е...Ще съм благодарна на всички.