.

Виж резултатите на анкетата: Има ли щастие в любовта ?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не ,няма!!!

8 17,02%
  • има и още как !

26 55,32%
  • незнам

8 17,02%
  • друго

5 10,64%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Остана само болката

Идва ден в който се влюбваш ...щастлкив си ,но до кога ? Искам само да ви кажа ,че ЛЮБОВТА Е ЕДНА ШИБАНА ИЛЮЗИЯ ... (cry) Всичко започва като в приказките и завършва като най-ужасния ти кошмар.Обичах и продължавам да обичам човека ,който ме правепе до време щастлива ,а после сам съсипа всичко градено близо една година!!! 2-3 месеца всичко беше идеално и после започнаха лъжите,неспазването на обещания,дойде и болката която пронизва сърцето ти...Прощаваш всичко и продължаваш да обичаш и ти отвръщат със много повече с ужасяваща болка.Как можеш да даваш на някого всичко : да се обърнеш срещу семейството си и срещу приятелите си и накрая да не ти остане нищо ,освен болката...Но знаете ли ,аз не съжалявам ,че го обичам ,защото с него бях истински щастлива,а вече съм жив труп-именно заради него....[/i]

Посвещавам го на мъжа,който разтопи сърцето ми и след това го разби на милион парчета...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Както монетата така любовта има две страни.Добре дошла в реалността.Темата е лок.Айде лека нощ
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

PROSTIMI MOLQ TE ZA6TOTO AZ SE RAZKAIVAM ZA GRE6KITE SI ZNAM 4E SAM GLUPAK TA GI DOPUSKAM NO TOZI GLUPAK TE OBI4A ISTINSKI I NIKOGA DO SEGA NE SAM OBI4AL TAKA I NIKOGA I NQMA DA OBI4AM

Мега фен Аватара на Blab
    Oh, God...

Град
    столицата
    aausxashxuashxuashuxh родриго върни се как можа да поступиш така с мен хулия?

въпреки че сега ме боли,тогава бях щастлива,не мога да отрека

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Хубавото е докато се обичате , после скъса ли те а ти е харесваш още .. мн кофти

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Айде,пак същата тема...
    Не,няма щастие в любовта,
    тя е за мазохисти.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Айде,пак същата тема...
    Не,няма щастие в любовта,
    тя е за мазохисти.
    Така ли бе любов моя ... добре добре запомних го

Град
    Sofiq
    Така е.
    Влюбих се.
    Отидох там отново само эаради него,само эа да го видя.
    В последният момент,в последната вечер,той се усети,че сега или никога трябва да направим нещо...и какво?Цяла нощ бяхме эаедно.Една прекрасна нощ,неэабравима и истинска.Поне эа мен това,эа което мечтаех.И това беше важното тогава,докато не се съмна и не дойде денят,в който да тръгна към другия край на България.И сега какво?Това е и връщане наэад няма.Боли много,но това са обстоятелствата.Повече няма да видя тоэи човек,в който се влючих истински и неочаквано,с който иэкарах една прекрасна нощ и эаради когото пропътувах цяла България отново Имаше една песен на Фанданго,в която се пееше - "Но всяка прикаэка си има своят край"...."ВЕЧЕ энаеш,че това БЕ само миг от прикаэка,която ти сама си сътвори."....энам,энам.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ооо...мамка муу!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Както монетата така любовта има две страни.Добре дошла в реалността.Темата е лок.Айде лека нощ
    +1

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ква любов ви гони вие сте изплякали
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Една връзка няма само розови моменти.

ako oceli6 4oveka moje i da e rozovo . No na po 14 godini edvali vsi4ki mislqt taka na takava vazrast vsqka vraska ti se stryva 4e tova e nai golqmata ti liobov posle pla4e6 malko i idva sledva6atata znam go ot li4en opit

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да.Черните са повече.
    Ако любовта е роза, то щастието е в листенцата и, а страданието и болката - в бодлите, но бодлите са повече и увяхват доста след листенцата.

lubovta ne sa6testvuva tq e plod na podsaznanieto i xormonite

Дообре де обича го загуби го.. и вече си умряла.. абе кво ти стаа .. ако неискаш не почвай нова връзка.. забрави го щом не ти е отвърнал с любов значи не си била толкова важна.. И ако пускаш пак такава тема виж първо другите които са еднакви с твойта и разбери
    Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!

Цитирай Първоначално написано от ceci112
    PROSTIMI MOLQ TE ZA6TOTO AZ SE RAZKAIVAM ZA GRE6KITE SI ZNAM 4E SAM GLUPAK TA GI DOPUSKAM NO TOZI GLUPAK TE OBI4A ISTINSKI I NIKOGA DO SEGA NE SAM OBI4AL TAKA I NIKOGA I NQMA DA OBI4AM

Цитирай Първоначално написано от Prophecy
    Хубавото е докато се обичате , после скъса ли те а ти е харесваш още .. мн кофти

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да.Черните са повече.
    Ако любовта е роза, то щастието е в листенцата и, а страданието и болката - в бодлите, но бодлите са повече и увяхват доста след листенцата.

естествено, че да
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Разбирасе,че има.Та дори да е само един миг-този миг може да бъде най-хубавия в живота ти

Re: Остана само болката

Позволи ми пдоробно да анализирам целия ти пост
    Цитирай Първоначално написано от ivsssss
    1.Идва ден в който се влюбваш ...щастлкив си ,но до кога ? Искам само да ви кажа ,че 2.ЛЮБОВТА Е ЕДНА ШИБАНА ИЛЮЗИЯ ... (cry) Всичко започва като в приказките и завършва като най-ужасния ти кошмар.3.Обичах и продължавам да обичам човека ,който ме правепе до време щастлива ,а после сам съсипа всичко градено близо една година!!! 2-3 месеца всичко беше идеално и после започнаха лъжите,неспазването на обещания,4.дойде и болката която пронизва сърцето ти...Прощаваш всичко и продължаваш да обичаш и ти отвръщат със много повече с ужасяваща болка.Как можеш да даваш на някого всичко : да се обърнеш срещу семейството си и срещу приятелите си и накрая да не ти остане нищо ,освен болката...5.Но знаете ли ,аз не съжалявам ,че го обичам ,защото с него бях истински щастлива,6.а вече съм жив труп-именно заради него....[/i]

7.Посвещавам го на мъжа,който разтопи сърцето ми и след това го разби на милион парчета...

1. Този ден никога не идва.
    2.Добре дошла в реалността!
    3.Аз пък моя не го обичам..Колкото до теб СПРИ!
    4. О, мое пренаранено сърце!!
    5.А трябва!
    6.И още дишаш, храносмилаш и съществуваш..It's such a miracle!!!
    7.АМИН!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си