- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много Гадна ситуация
Значи проблема ми е следния:
Ние сме една групична от 4 момичета и 3 момчета , та аз тъкмо си харесах едно момиче от групата ама ... друго ме харесвало , а аз не искам да я загубя като прител защоти всички се разпадат и ще сме само 3 момчета.... разбирате ме.
Та въпроса ми е дали някой може да ми помогне с нещо или някакъв съвет как да се отърва от нея така да се каже наи безболезнено за неяили каквото ви идва да ъкъла
Ем виж ся... ако момичето което харесваш те харесва .. тогава тръгнете пък де не ти пука за другата ако ли не .. пробвай с тази която те харесва ако ти е харесваш де![]()
да .. пробвай..![]()
Момичето,което ти харесва,на нея може да не и харесваш.Така,че тръгни с тази,която те харесва![]()
Направете оргия.Първоначално написано от FaTaL_ErRoR_mp
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Това не е за изпускане пич,помисли си...Първоначално написано от KillSwitchEngage
Кажи й,че не я харесваш.Ако е достатъчно умна ще те остави намира.
Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
![]()
![]()
Xaxx...po temichkata - nai - dobre ostavi neshtata malko da pootminat ii se abstrahirai ot misulta za haresvaniq i gluporsti - druj se kato priqtel i s dvete :P
xaxaxaxa obre4en si az popadnah v po4ti sa6tata sityaciq moita kompaniq e ot 7 mom4eta i az edinstveno momi4e i s ednoto mom4e tragnah no go zarqzah zaradi drygo i sq onova mom4e ne izliza s nas ako az sam tam tai4e vao6te ne izliza pak s mom4ety koety tragna posle nemoi6e pogledne drygite mom4eta v o5ite i taka se raskasahme sqgasme dve mom4eta i az momi4ety :S
За сега.. недей нищо да правиш... По-добре не се занимавай и с двете за известно време... Да не стане от двата стола на земятаУспех
как да се отърва от нея така да се каже наи безболезнено за нея
prosto ne sa6testvuva v tazi situaciq za6toto vse nqkoi 6te izleze naranen ot tozi triagalnik![]()
![]()
![]()
според мен си остани приятелс и с двете момичета и си хвани някоя друга извън компанията ви,защото с която и двете от тях да тръгнеш,може да дойде момент в който няма да можете да се гледате в очите и единия от двамата дали тя или ти..ще се отдели от компанията ви..
щом не искаш да си разваляте отношенията не тръгвай с нито една от тях![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Абе аз се оправих с 1та ама се появи и 3та... не е лошо да се заключа вкъщи докато започне учебната година![]()
И все пак благодаря на всички ви![]()
exexex tq golqma lubovna drama 6te se polu4i (napravo film) zemi sa zaklu4i det vika6 y vas 4e kakvoto takova![]()
![]()
![]()
на вас може да ви е забавно ама на мен не![]()
![]()
Тръгни с тая,която те харесва,по-добре е,отколкото да бъдеш отблъснат от другата,а тази,която те харесва да види,че всъшност не харесваш нея и тя да те отблъсне и губиш.Ако тръгнеш с тази,която те харесва,в случай,че тази,която ти харесваш те харесва,ще има признаци на ревност и тогава ще можеш да действаш,но при всички положения трябва да тръгнеш с тази,която те харесва![]()
реших , няма да тръгвам с нито 1![]()
![]()
Умно! \Първоначално написано от FaTaL_ErRoR_mp
/
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Много тъп съвет, МНОГО!Първоначално написано от Люси
Не се отказвай от голямата пилешка пържола заради по-малката или изобщо заради пържолата от куче месо (така да го кажем, тази която не харесваш...)
Компромиси със желанията си - НИКОГА!
Зарибявай яката мацка и успех, дано ти върже. Ако не ти върже недей да се самозалъгваш че другата ти допада. И на нея няма да й е яко да ходиш с нея ей така, без чувства, колкото да не си сам.
И ако станат нещата с момичето което харесваш, да не ти пукамного за другата. Ще й мине.
Но е по-добре да сваляш това момиче, което харесваш и което ти е симпатично, дори да не си сигурен дали ще успееш.
Много по-добре е и даже тва е правилното.
А не щото си неуверен за яката мацка да се хвърлиш при неяката, само колкото да има.
Ебаси съветите в тоя форум.
Късмет, човек, и никога компромиси със желанията си!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мда тъпо твоите коментари винаги се свеждат до "чукай ги"Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Наистина доста се възмутих от "грамотността" ти,но......................................... ..... "ЪКЪЛ"Направо ме прати под компа![]()
![]()
![]()
По-добре кажи на момичето,което не харесваш директно..,не те харесвам по начина,по който ти мен и т.н...,.![]()
Не е важно дали ме обичаш или ме мразиш, важното е, че и в двата случая мислиш за мен..