- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Излизане
Виновник както винаги:Майка ми
Защо:Защото обича да ме дразни,не ме пуска да отида
Къде:На планина с приятели за 3-4 дена
Кога:1-ви Ноември
Е на 1-ви Ноември сме се уговорили да отидем с приятлеи на планина.Първо никога не съм ходил посред що годе зима на планина,второ това лято имах адски огромни проблеми и появярвайте ми това беше адски загубено лято,не съм си починал изобщо,почвма даскало след седмица,това означава всеки четвъртък по 9 часа,адски много зубрене отново и прочие.Та искам да отида на планина с приятели за 3-4 дена (на около 2-3 часа път от нас),казал съм й,че ще се обаждам,блаблабла,тя нито ми казва да нито не,но понякой път ми вика "ти си искаш,ама аз дали ще те пусна" и вече кипвам,псувам я,средни пръстове и показвам,ама това всичко ми го прави на инат!Самата тя знае какво шибано ми беше лятото и че не съм си почивал що годе добре от 2-3 години,колкото и гадно да звучи или някой роднина ще умре през лятото или някой друг,или пък някакъв проблем,просто ОТКАЧАМ.После тва шибано даскало,дето като избягам за 2-3 дни ми дига тука гири и прочие.Или пък ще ми каже,че 'заради тебе се разболях' (диабет),което още повече ме нерви,после ще и кажа "ла$но",така не си говорим 1-2 дни...И аз съм човек,и аз искам почивка ама естествено трябва да става,това което каже тя.Баща ми и тя живеят разделено (не са разведени,ама и не се траят много-много),той ще ме пусне,ама естествено,ВИНАГИ тя ми е пречката.
Какво да и кажа,просто ще ме побърка,тука ако не я убия в близкият месец...няма да миряса...всеки ден намира някаква причина да се заяде с мен или ддз.Като кажа,че винаги всичко тя ми проваля и прочие,че той (баща ми) ми ме пуска,тя вика 'като не ти харесва,въри живей при него'.И така само ми се отваря,винаги я затапвам,ама естествено аз съм виновен за всичко![]()
Какво да и кажа на тая лейка,нито някви глупости смятам (май) да правя,нито нищо,ама въри и го обясни![]()
Така:
-Спираш да и дуднеш да те пусне
-Няколко дни преди заминаването си вдигаш чукалата и отиваш при баща ти
-Молиш го да те пусне/стига да не е от тези родители, които се влияят от мнението на другия родител/
-Заминаваш, правиш си купона и оставяш ваще да се разправят по телефона
-Понякога трябва да сме егоисти!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Живея при майка ми както казах,после като се върна ще е сменила бравата.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
"Отивай да живееш при баща си",ъпсурт е да отида при него!
Но по всяка вероятност ако не ме пусна определено ще си хвана сака и заминавам,ще не ще,пък после като се върна ще се разправям
Взимай си сака и заминавй.Пак ,ако е сменила бравата,ми много просто взимаш 1 ключар със себе си,водиш го пред вас ,и му казаваш,направи ми ключ за тази брава и всичко се урежда![]()
Ми да понякога трябва да сме малко егоисти.
Спри за сега да и се молиш и да говорите за това , за да мине бурята.
Като наближи времето , оправяш си багажа , отиваш при майка ти и тихо и спокойно и обясняваш : " Имам намерение да прекарам няколко дни с приятели , да си почина и да се позабавлявам - в това няма нищо лошо и мисля че съм го заслужил. Ще ти се обаждам , за да не се притесняваш , но нищо няма да промени решението ми." Сигурно ще има пак разправии , но родителите трябва да свикват че с времето е нужно да поотпускат контрола върху децата си.
Когато се върнеш , и да е сменила бравата , не вярвам да не те пусне - майка ти е колкото и да се цупи те обича и мисли за теб. Ще и обясниш че нищо лошо не си направил , ще помрънка и ще и мине.
От решаващо значение е на колко си.Все пак аз смятам, че не те пуска, защото се притеснява, а не защото иска да ти е гадно.Понякога трябва да се поставим и на мястото на човека от другата страна.А и ако след време моето дете започне да ме псува и да ми показва средни пръсти след като съм му отказала нещо такъв бой ще изяде, че ще ме помни цял живот.То бива бива неуважение ама...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от Black`Wings
Да се надяваме, че отказа на майка му да го пусне е проява на загриженост, а не на гаден инат...
Е ако е от гаден инат пък , аз ако бях на негово място щях на инат да си замина без хич да я отчитам като фактор. Щото и ината , и опита на всяка цена да се наложиш като авторитет , не са никакви методи за възпитание и родителски контрол.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не познавам ситуацията де , но в случая мисля че тя просто е притеснена , и че ще размисли ако и се обясни нормално. Защото и той пък не е много прав да и показва среден пръст и т.н.
Те родителите все за притиснение говорят, но в случай май не е много основано.Все пак е на 17 и е момче...![]()
Абе 17 не е чак толкова много , момче момче - ама им е дете .. и аз да бях аз ще се притеснявам , но ВСИЧКО С МЯРКА все пак.. какво е това да не може да отиде да се забавлява с приятелиПървоначално написано от ЦвЕтИт0
В стъклен буркан ли да седи
![]()
Еми ще говоря по нормално 2 седмици преди да замина,ще не ще заминавам.
Благодаря