- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- всички ще умремммммм ;(;(((((
абе да им еба майката и на тъпите ученисега заради нещо което всички слабо ни вълнува ще умрем
![]()
![]()
сега започна вече тече 5тата минута от експеримента обаче той сега ще бъде зареден с 1\3 от мощността си на нз кой си октомври ще бъде обявен официално и т.н. а експеримента когато трябвало да се сблъскат 2 частичи още няма обявена дата.. всички ще умреммммм
![]()
![]()
![]()
ебаси наистина ми се реве
не искам да умирамм
П.П. (за тези които не са гледали новините)
значи това е уникален ускорител на частичи който ще имитира в физичен стил първите мигове след големия взрив както учените наричат създаването на вселената . тва е някаква машина която учените са строили 14 години и половина за да могат да разберат от къде е произлязло всичко и всички частици и ето че машината е готова .... днес в 10 часа ( българско време) е започнал експеримента .
попринцип тази машина е по силна и от самото слънце и от всичко!! някой хора твърдят че експеримента може да доведе до неочаквани псоледници ДОРИ ДО КРАЯ НА СВЕТА !!! той се намира в момента в Швейцария на 100 метра под земята в тунел дълъг 24 километра ..
за повече инфо ви давам този линк http://www.dnes.bg/article.php?id=57060
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
може ако искате да кажете какво мислите по въпроса с експеримента![]()
za6to ne razbiram kakvo 6te stanq ... i kak taka she ymrem .....![]()
![]()
![]()
q obqsnete be xoraAA plSSS plsS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
К'ъф експеримент?
Sasho1988
Варна..
Слушаите НОВИНИ и ще знаетеексперимента е като 100 атомни бмб
такава енергия има ...
![]()
[ I'm not Normal ]
...
рано или късно всички ще умрем ... което ме навежда на мисълта /// Умиране има , отърване няма !![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
eeee kato e v shveicariq do tyk moje li da doide ??? ili kvoo??![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
нали казвам тва е по силно и от самото слънце може да стигне чак до унищожаването на планетата Земя ...Първоначално написано от exclusive__16
пLiнцесkъ, и да пишеш тема тук надали някой от някъде ще направи нещо. Темата е безсмислена за този раздел.
Sasho1988
Варна..
awWWWwWw ne iskam Da ymiram bez da vidqQ za poSLEdNoo eDnO mom4eD
eGa ne ymirame .... 4e nie sega ni zapo4va jivotaa... e a za6to sa go pravili toq eksperiment kato moje da unijtoji zemqta????????
така е обаче мен ме вълнуват мненията на другите ... да чуя какво мислят за експериментПървоначално написано от _CuCuTy_
а дали темата е за раздел секс не е ама не ме инт особено ... има модератори могат да я преместят
i am too young to die !
Незнам кой може да им даде разрешение да направят такъв експеримент който може да бъде катастрофален за човечеството. Аз ако бях George Bush щях да nuke Швеицария и да я изтрия от картата.
Ами май учените не са толкова учени...
amaa za6to ili za kfo e toq eksperiment ?
и в на4алото на вси4ко това стоят българи...![]()
Ако българите са в началото всички ще умрем![]()
Преди три минути експеримента беше проведен. Скука, аз очаквах повече шум.
Оффф...ама и вие сте едни! Щял да доведе до края на света! Глупости! Поредната конспирационна измишльотина. Просто някои хора си правят реклама като разправят дивотии за унижението на света.![]()
Пичове, стига сте го удряли на тъпи коментари. Експеримента свърши. Последствия няма, освен може би че зеленото е по-зелено.... ааа, не, това е синята ми фанела...
ух хора на колко човека да обяснявам, че няма никаква опастностпросто тези черни дупки са мн мижави и колкото са по-малки толкова по-бързо се изпаряват.. демек ще има черни дупки,но за части от секундата и то с минимални размери..
пък и в края на краищата експериментът свърши и кво стана умряхме ли веее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
WhatZ da bullSHIT?! DATZ DA BULLSHIT! като ше се мре.... не ме боли фара!
Raise your fist!
Всъщност, експериментът несвърши. Просто включиха ускорителя в конакта и го пуснаха да се загрява, експериментите почват октомври.
elmosGirl8, ама и ти ги говориш едни.... Това за черните дупки си е чиста фантастика, обратногравитационни кладенци не възникват е така... От друга страна, ако възникнат, според Теорията на Хокинг трябва да изчезнат веднага... но то е теория, може и да е грешал.
Всъщност към края на 2009 ускорителят ще достигне пълна мощност и тогава ще почнат истинската работа.
Първоначално написано от Sapphire_Illusion
![]()
![]()
![]()
Еспериментът ЗАПОЧНА, но не е свършил !!!!