.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Град
    с0фия

всички ще умремммммм ;(;(((((

абе да им еба майката и на тъпите учени сега заради нещо което всички слабо ни вълнува ще умрем сега започна вече тече 5тата минута от експеримента обаче той сега ще бъде зареден с 1\3 от мощността си на нз кой си октомври ще бъде обявен официално и т.н. а експеримента когато трябвало да се сблъскат 2 частичи още няма обявена дата.. всички ще умреммммм ебаси наистина ми се реве не искам да умирамм

П.П. (за тези които не са гледали новините)
    значи това е уникален ускорител на частичи който ще имитира в физичен стил първите мигове след големия взрив както учените наричат създаването на вселената . тва е някаква машина която учените са строили 14 години и половина за да могат да разберат от къде е произлязло всичко и всички частици и ето че машината е готова .... днес в 10 часа ( българско време) е започнал експеримента .

попринцип тази машина е по силна и от самото слънце и от всичко!! някой хора твърдят че експеримента може да доведе до неочаквани псоледници ДОРИ ДО КРАЯ НА СВЕТА !!! той се намира в момента в Швейцария на 100 метра под земята в тунел дълъг 24 километра ..

за повече инфо ви давам този линк http://www.dnes.bg/article.php?id=57060
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    с0фия
    може ако искате да кажете какво мислите по въпроса с експеримента

Повече от фен
    za6to ne razbiram kakvo 6te stanq ... i kak taka she ymrem ..... q obqsnete be xoraAA plSSS plsS
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    К'ъф експеримент?
    Sasho1988

Варна..

Слушаите НОВИНИ и ще знаете експеримента е като 100 атомни бмб такава енергия има ...
    [ I'm not Normal ]

Град
    с0фия
    ...

Фен
    Град
    the world is mine ~
    рано или късно всички ще умрем ... което ме навежда на мисълта /// Умиране има , отърване няма !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен Аватара на GerYy
    уоу това е брутално.....

Повече от фен
    eeee kato e v shveicariq do tyk moje li da doide ??? ili kvoo??
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    eeee kato e v shveicariq do tyk moje li da doide ??? ili kvoo??
    нали казвам тва е по силно и от самото слънце може да стигне чак до унищожаването на планетата Земя ...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    пLiнцесkъ, и да пишеш тема тук надали някой от някъде ще направи нещо. Темата е безсмислена за този раздел.
    Sasho1988

Варна..

Повече от фен
    awWWWwWw ne iskam Da ymiram bez da vidqQ za poSLEdNoo eDnO mom4e D eGa ne ymirame .... 4e nie sega ni zapo4va jivotaa... e a za6to sa go pravili toq eksperiment kato moje da unijtoji zemqta????????

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    пLiнцесkъ, и да пишеш тема тук надали някой от някъде ще направи нещо. Темата е безсмислена за този раздел.
    така е обаче мен ме вълнуват мненията на другите ... да чуя какво мислят за експеримент а дали темата е за раздел секс не е ама не ме инт особено ... има модератори могат да я преместят

Град
    София
    i am too young to die !

Незнам кой може да им даде разрешение да направят такъв експеримент който може да бъде катастрофален за човечеството. Аз ако бях George Bush щях да nuke Швеицария и да я изтрия от картата.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами май учените не са толкова учени...

Повече от фен
    amaa za6to ili za kfo e toq eksperiment ?

Град
    TaM..
    и в на4алото на вси4ко това стоят българи...

Град
    София
    Ако българите са в началото всички ще умрем

Преди три минути експеримента беше проведен. Скука, аз очаквах повече шум.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Оффф...ама и вие сте едни! Щял да доведе до края на света! Глупости! Поредната конспирационна измишльотина. Просто някои хора си правят реклама като разправят дивотии за унижението на света.

Пичове, стига сте го удряли на тъпи коментари. Експеримента свърши. Последствия няма, освен може би че зеленото е по-зелено.... ааа, не, това е синята ми фанела...

Град
    Русе
    ух хора на колко човека да обяснявам, че няма никаква опастност просто тези черни дупки са мн мижави и колкото са по-малки толкова по-бързо се изпаряват.. демек ще има черни дупки,но за части от секундата и то с минимални размери..
    пък и в края на краищата експериментът свърши и кво стана умряхме ли веее
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Град
    L.A. \ Moscow
    WhatZ da bullSHIT?! DATZ DA BULLSHIT! като ше се мре.... не ме боли фара!
    Raise your fist!

Всъщност, експериментът несвърши. Просто включиха ускорителя в конакта и го пуснаха да се загрява, експериментите почват октомври.

elmosGirl8, ама и ти ги говориш едни.... Това за черните дупки си е чиста фантастика, обратногравитационни кладенци не възникват е така... От друга страна, ако възникнат, според Теорията на Хокинг трябва да изчезнат веднага... но то е теория, може и да е грешал.

Всъщност към края на 2009 ускорителят ще достигне пълна мощност и тогава ще почнат истинската работа.

Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Пичове, стига сте го удряли на тъпи коментари. Експеримента свърши. Последствия няма, освен може би че зеленото е по-зелено.... ааа, не, това е синята ми фанела...

Еспериментът ЗАПОЧНА, но не е свършил !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си