.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Град
    L.A. \ Moscow
    I don't know.... I don't care... ... LIfe is not fair
    ко ви пука толкоЗзззз
    Raise your fist!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Освен да кажа, че си тъпа патка, която си няма понятие от физика и за какво става въпрос в тоя ускорител, но бърза да си дава мнението за всичко, друго няма какво
    Аз ли?!
    Авторката - дори не бях чел мненията в темата след първа страница като писах поста

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Освен да кажа, че си тъпа патка, която си няма понятие от физика и за какво става въпрос в тоя ускорител, но бърза да си дава мнението за всичко, друго няма какво
    Аз ли?!
    Авторката - дори не бях чел мненията в темата след първа страница като писах поста
    оо значи за мен

хаха я сега да те питам аз за какво съм си направила регистрация в сайта ?! порпинцип сайта за какво служи ?! или по точно форума на сайта?! нали за да си дават мненията хората на разни теми които са били пуснати в него точно заради тази цел да чуят и другите мнения

то аман бе айде пак помисли кой е тъпата патка после
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

To sa e vidqlo 4e 6te sa mre ami daide da drapnem edno parti pone da znaim 4e e kat za posledno

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    Дрън,дрън,голямо важно!Като толкова ви е страх за живота ви,какво сте се заседнали на компютрите!Идете правете нещо пълноценно!!!Аз не се притеснявам!Подкрепям другите...Шишо Бакшишо беше прав!Аз винаги съм го харесвала!
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

От няма накъде сами ще се заличим !
    Т'ва сме ние хората... тъпи същества!
    Успех с този "експеримент" дано да не боли много!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от lone_wolf
    Цитирай Първоначално написано от PsychoPatt
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Цитирай Първоначално написано от PsychoPatt
    Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.
    А това кога ще стане
    Не помня учените кога прогнозират да стигне ама знам че ще дойде след година с много нули отзад. Пък сичко може да стане дотогава.
    А пък други казват, след някоя и друга година астероид ще удари Земята(ама май туй вече е изтъркано ).Ауу пък теорията за злите компютри които ще развият изкуствен интелект и ще ни завладеят ми е любима. Оу оу да не забравяме и края на света който е 2012, когато нещо много мистериозно ще се случи. Така че, откъдето и да го погледнете все сме прецакани.
    Взъщност това за 2012 съм го чела . Все още никой незнае какво точно ще се случи , но няма да е края на света . Най вероятно човешкия мозък ще еволюира и ще започне да мисли на друга честота . Друга вероятност дори по-възможна е от тогава да почнат да се раждат само 2 вида деца - ИНДИГО и КРИСТАЛ . Децата индиго имат развити до максимум чувства и най-вече така нареченото 6то чувство . Те знаят всичко преди да се случи и им е нужен само поглед за да видят всичко невидимо за човешкото око . Тези техни знания биха образували хаос сред хората , а децата кристали са чувствителни и биха били наранявани от това . Което вероятно ще доведе до световна война . Такива деца всъщност се раждат и сега само , че в малки "количества" . Първото такова дете е било родено края на 60те години .

И все пак не вярвам на нищо подобно

typo e da se pravqt takiva experimentiii no se nadqvam 4e tezi koito sa sponsorirali u4enite i koito sa im pozvolili da izprobvat dobre da sa go obmislili i da nqma opastnost...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    сефте чувам за такова нещо..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    София
    Чак след месец ще се мре.
    До тогава, разгадайте загадката - защо тази тема е в раздел секс.
    Hai, i r sexy. K bai.

Град
    Valhalla
    А бе вие болни ли сте ?!? А иначе на мен много не ми пука, нали няма да умирам само аз.

Хайде да мрем в една-две теми?

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=196335

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=196276

Пък и раздел 'секс' не е най-подходящото място за подобна дискусия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си