.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    За тези с връзките от разстояние - има едно решение - купете си уоки-токи!!!

mnogo e kofti... ne moje da si sigorna v nishto.. kogato ti e kofti nqma kak date gyshne i t.n. .... niznam moje pri tebe da e razlichno ama kolkoto se moje po burzo prekratqwai spored mene - malko e trydno ama nali zn 4e nqma nevazmojni neshta
    Fuck is good,fuck is funny! A lot of people fuck for money!If you think the fuck is funny?Fuck yourself and save your money! xD;]

преди година и половина някъде тръгнах с едно момче,което не беше от моя град...ходихме 6 месеца като през тези 6 месеца се виждахме на 2 или 3 веднъж за по една-две седмици...мога да ти кажа,че всеки път когато се виждахме супер много се радвахме един на друг,може би защото осъзнавахме,че скоро няма да имаме пак тази възможност.През времето,в което не се виждахме,почти не си пишехме,чувахме се по максимум 2 пъти седмично,но въпреки това тръпката я имаше.Затова бих ти казала да поизчакаш малко,то си зависи и от човека де,+ това не сте разделени за постоянно както в моя случай.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си