- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да ти дойде след мастурбация
Въпросът ми е може ли да ти дойде след мастурбиция(по точно след клиторна стимулация)като ми дойде на 26август и ми свърши на 31август.
Благодаря ви предварително.
Т.7
swords1010
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
може ест![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Лъже! Не може. Бягай на гинеколог.Първоначално написано от пLiнцесkъ
хм, на мен пък постоянно ми идва![]()
На мен пък ми тече кръв всеки месец за по 3-4 дни....Това лошо ли е, трябва ли да отида на гинеколог? А той ще кажи ли на баба , дядо и чичо че не съм девствена?! Хора, плс помогнете, не знам какво да правя, не искам родата да разбира, че съм го правила, против религията ми е ;( бла...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от lone_wolf
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
след мастурбИция не мое ти дойде, аз мисля, че си фанала нещо![]()
Да си се хващала за дръжките в трамвайте или автобусите? Много е важно, отговори ми, защото това е сериозно, както го описваш.
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Така е, те се правят от един специален алкален метал който предизвиква преждевременно идване на голям процент от момичетата! Ако е така, ходи с ръкавици в автобуса!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не просто питам защото предният път като го правех и ми дойде с 3-4 дена по рано и сега незнам дали ми е дошло защото съм мастурбирала...Първоначално написано от дигитална мечта
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
леле Боже Господи, Пресвета Дево Мария на кви ли глупости не се начетох![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Първоначално написано от last_kiss^^^
![]()
![]()
![]()
Спокойно, не ти е дошно, защото си мастурбирала. В този случай нямат общо.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
hahaha ся трябва като арабите да те заровят в земята само главата ти да е над нея и да те целят с каманиПървоначално написано от eveto_xx
(шегувам се) и ест гинеколога ше каже на важте че са те опъвали но пък трябва да идеш
Първоначално написано от Drogiranata_
Не може да ти дойде не когато трябва от това, че си мастурбирала.Какво общо има едното с другото???
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Е как няма да ти дойде .. Ти не знаеш ли,че клиторът ти е копченце,което като натиснеш и цикъла ти идва .. Пробвай да го натиснеш пак .. може и да спре ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98