.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Невероятен секс уикенд

Отдавна не бях писала, но тези два почивни дни бяха доста екстремни и напълно заслужаващи си да се опишат.
    Историята започна още от сряда вечерта, бях много възбудена и мокра, яздих приятеля си, като освен парчето му в путката си бях вкарала и два пръста. После ме обърна на задна прашка и пръстите в путката ми станаха три. После ме еба седнала на края на дивана, а той на колене пред мене. Играеше си със зърната ми и се забавляваше да ме държи на ръба преди оргазма, като ту го стискаше или дърпаше силно, ту ги галеше нежно. Пръстите в путката ми вече бяха четири (освен яко надървеното му парче), вече се бяхме чукали повече от час, направо не можех да се начудя как още успява да се удържи и да не свърши, респективно, да ми разреши и на мене да го направя. Чак като го попитах дали иска да си вкарам цялата ръка вътре и да ме ебе така, не издържа на възбудата и ми поля обилно лицето със горещата си сперма. После ми позволи да си пъхна цялата ръка вътре и с един вибратор на клитора да свърша, смучейки все още полунадървеното му парче.
    На другия ден ходихме на пазар и си купихме краставици Аз се спрях и пред една сергия с лимони. И когато приятеля ми ме попита: "За какво са ти пък лимони сега?" тихичко на ушенце ми пошушнах: "Много са удобни за носене в путката". Чух го как шумно си пое въздух и си представих какви мисли са забушували в главата му.
    Почти веднага след като се прибрахме, аз разбира се вече бях голичка, с лимон в путката и му въртях свирка. После ме чука в мократа пичка без да вади лимона, после пак му духах, само че вече с два лимона в путката и накрая се изпразни, хубавичко изчуквайки дупето ми, все така с двата лимона в мене. Докато облизвах и изсмуквах останалата по кура му сперма, тои ми обясни какво ме очаква тези дни, как сега специално ще отиде да пазарува дебели куроподобни предмети, с които ще ми разтяга путката, ден след ден, все по широко и по-широко, докато ми стане като кладенец.
    Остави ме така недоебана, с двата лимона в мене на четири крака да се чукам с една краставица в задника с поръчка като се върне путката ми да е толкова мокра и разгонена, че лимоните сами да излизат от нея, ако не ги държа.
    Като се върна от магазина го видях, че е донесъл малка бутилчица с минерална вода.... на татъка просто не мога да го разкажа, защото вече се подмокрих обилно. Сори и се надявам да ме разберете.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    тфа го четох вчера някъде
    Шофирай разумно - стигни жив!

Ох, бла...Егати гадното, сега няма да мога да ям 3 дни...Не можете ли да се изразявате малко по-културно...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Банско
    Да бе После не забравяй да напишеш как си е вкарал крака в п*тката ти и в същото време те е ебал хахах
    So that each and every woman could find her perfect guy

Град
    с0фия
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    В един блог. Казваше се Титаник и е около 2х като дължина, макар да е все още незавършено. Баси искам да знам какво е титаник-а
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Вие сте уникални

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Баси чудовищата..

Да дойа и аз да ти го начукам а

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Ha MopeTo (sun)
    гнусотия
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

ti mai imash neshto kato kofa tam dolu li kfo ;D

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    nqma da te useti taq bezdunna kofa

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    nqma da te useti taq bezdunna kofa
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Re: Невероятен секс уикенд

Цитирай Първоначално написано от desita_menzisita
    Сори и се надявам да ме разберете.

да да да да всичко отлично те разбрахме

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Тъпотия...представям си какъв кеф правиш на момчетата след като отдолу сигурно е бездънна яма

Хахаха,като ти четох ника ми се стори че пишеше Деса-Мензиса
    А иначе...no koment.

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ако не друго то поне фантазията ти е развита много.. другия път си въобрази че си пъха напрАВО ГЛавата
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ако не друго то поне фантазията ти е развита много.. другия път си въобрази че си пъха напрАВО ГЛавата
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на sasha_90
    И как така не си писала скоро,като виждам,че днес си се регистрирала?

Re: Невероятен секс уикенд

Цитирай Първоначално написано от desita_menzisita
    Отдавна не бях писала.....
    ta kato gledam ima6 2 komentara samo

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И как така не си писала скоро,като виждам,че днес си се регистрирала?
    ei izprevari me ei

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Тъпотия...представям си какъв кеф правиш на момчетата след като отдолу сигурно е бездънна яма
    Едва ли...То като е толкова широка,за момчето няма да е толкова голяма тръпка,както да го прави с тясна.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    В един блог. Казваше се Титаник и е около 2х като дължина, макар да е все още незавършено. Баси искам да знам какво е титаник-а
    а да...маи така се казваше
    Шофирай разумно - стигни жив!

Следващият бъди по-оригинална, стана ясно че текста ти е копиран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си