Какви цигарки пушим?----Карелия Ултима-лекички

А от колко време си пушачка----Да кажем година и малко?
Каза, че си обвързана отскоро, но аз да питам за всеки случай. Влюбена ли си?---Фактически с момъка се познаваме от година и няколко месеца, но чак сега се получиха нещата по между ни, но като че ли е прекалено рано за да кажа, че съм влюбена...
Кое те депресира?----безпаричието
Обичаш ли деца?---обожавам ги!
От къде си?---София
Имаш ли брат или сестра?---Брат-Дари на 9 години
Кое е най - хубавото нещо, което ти се е случвало?---Често ми се случват хубави неща, но да речем тазгдишното моренце, беше едно от най-най хубавите до този момент
А най - гадното?---Нямам спомен...и май е по-добре така
Страх ли те е от смъртта?---Ох, изпитвам панически ужааас
Чувствала ли си се самотна някога?--Да, чувствам самота от време на време
Коя ти е любимата алкохолна напитка?---Пия няколко неща-Бейлис, Секс на плажа и вино
Какво би желала да промениш в себе си?---Искам да съм по-организира и да мога по-лесно да контролирам емоциите си.
Съжаляваш ли за нещо?--Често пъти съжалявам за решенията си, но не се е случвало да съжалявам за някаква огромна грешка
Любимо книже?----Умението да обичаш-философска е и определено много полезно четиво
Любимо филмче?---Ммм, нямам
Как би се описала с няколко думи?---Нисичка, добричка, с миловидно личице и голямо сърчице, хихи
Има ли нещо, което да те накара да изневериш на принципите си? Какво?---Любовта....
Какво мразиш?--Не мразя, по-скоро се дразня на хора, които не оценяват чуждият труд и усилия
Колко пъти си се влюбвала?--Май не съм или не достатъчно силно
Има ли случка, която те е променила с нещо (в смисъл силно да ти е въздействала)? ---Запознанства с нови хора, общуването с тях ме променя към по-добро
Горделива ли си?---Горда съм с това, което постигам, но не и горделива.
Кога за последно плака?---В неделя
Кое е онова "малко" нещо, което може да те разчувства (засмее)?---Очичките на малко детенце, мил жест от скъп за мен човек, искреността и още куп други неща...
Любим цитат/фраза/девиз... нещо?---Недей тъжи за времето отминало, не го завръщай даже и в съня, нима се връща някога невъзвратимото с предишния си блясък, смисъл и цена..."
Вярваш ли в съдбата/Господ?---Вярвам и в двете
Коя е най - голямата ти изцепка?---Нямала съм запомяща се явно, щом не се сещам
Харесваш ли съучениците си?---Да
Ходила ли си с момче от класа си?--Не
Познаваш ли се лично с някой от съфорумците си?---Да, с няколко
А имала ли си нещо повече с някой съфорумник?---Ммм, даааамз
Смяташ ли, че едно интернет познанство може да породи истински чувства?---Да, ако почвата е подходяща, обстоятелствата са без значение.
Кое е най - привлекателното нещо в един мъж според теб?---Ръцете, очите/по-точно погледа/, гласът и парфюмът
Кафе/Дискотека или разходка/пикник?---И двете комбинация, според настроението и компанията.
Какво е първото нещо, което правиш като станеш от сън?---Поглеждам си телефона, за да проверя колко е часа
Суетна ли си?---Оххх, дааа
Имаш ли мечта (имам в предвид нещо реално, а не желанието на някои хора да летят, примерно)?--Щастиеееее
Кое качество в един човек може да те отблъсне?-Грубост, несъобразителност, прахосничество, просташко поведение