.
Затворена тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 237
    Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    3.Кои точно потребители тук познаваш лично?---Nobody, DjBaloon, alex, machoka, Sam90`, tedi4ka, swords1010, Sunset--може би има още, но сега само за тези се сещам

Казваш, че предпочиташ планираното пред спонтанното от около половин година насам (хм, странно – последно като погледнах този период обхващаше 6 месеца), а същевременно и че възнамеряваш да учиш право независимо че психологията ти е по-интересна, защото имаш по-голямо бъдеще там. Родителите ти са юристи, а това е от основно значение в тази сфера – толкова ли се притесняваш да се отделиш самостоятелно, криввайки от утвърдения път и защо? Е, ти си още на 16 и все пак. В тази връзка - има ли други юристи в рода
    ти?

Любим литературен герой (независимо пола) и защо? Моля за отговор в повече от 2 изречения. Топ 3 – любими философски романи?

Работиш ли активно над ограмотяването си? [потаен(!), ‘о’ вместо ‘у’ и т.н.]Ако ти прилича на заяждане – пропусни го, не това е целта ми.

Как си наясно с нивото си по Английски над средното, клонящо към Адванс/напреднал (ако не е осн. елемент от този отговор, де)при положение, че тепърва ти предстои да се явиш на FCE, който е ниво под advanced? Преди години поне можеше и директно на advanced да се явиш, доколкото помня. Само предполагаш, че си близо до advanced или е написано на някои от учебниците ти? А какви бяха те?

Споменаваш, че те притеснява това, че все още доста натоварваш семейния бюджет без да допринасяш за него. Човек, който има поглед над мненията ти(не и аз – от доста време насам) би останал с впечатлението, че доста често говориш за парфюмчета, дрешки, сандалки и т.н. Колко чифта обувки и дънки имаш в гардероба си в момента? А парфюми? Този въпрос отново не цели лично заяждане, няма проблем да го пропуснеш – просто отново се набива на очи някакво немалко противоречие и оттам.

Огромно луксозно имение с басейн или собствен остров? А може би и двете?

Запозна ли се лично с MG-X Power?

Интересен събеседник ли е SWASTICA?

Любима зодия?

Купи ли вече букет за класната?>

Eйййй,... замалко да забравя(?!) – а как стана модератор?

Град
    Скитосвам по улиците
    С майка ти или с баща ти споделяш повече?
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Повече от фен
    devstvena li ?? :P :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    3.Кои точно потребители тук познаваш лично?---Nobody, DjBaloon, alex, machoka, Sam90`, tedi4ka, swords1010, Sunset--може би има още, но сега само за тези се сещам

Казваш, че предпочиташ планираното пред спонтанното от около половин година насам (хм, странно – последно като погледнах този период обхващаше 6 месеца), а същевременно и че възнамеряваш да учиш право независимо че психологията ти е по-интересна, защото имаш по-голямо бъдеще там. Родителите ти са юристи, а това е от основно значение в тази сфера – толкова ли се притесняваш да се отделиш самостоятелно, криввайки от утвърдения път и защо? Е, ти си още на 16 и все пак. В тази връзка - има ли други юристи в рода
    ти?---Всъщност само мама е адвокат, баща ми се занимава с недвжими имоти. (: Не става въпрос за това, по кой път искам да тръгна, а какво ми осигурява вземането на подобно решение.Дори и да завърша психология, после какво ще правя-ще стана психолог в училище, в затвор или друго място.Да, сега ще ми кажеш, че може да се ориентирам и към частна практика/то така ще бъде и с аквокатурата де/, но няма база за сравнение.Никой не харчи пари за да посети психолог, никой няма вярата, че един напълно непознат човек може да му помогне само с думи и напътствия.
    Любим литературен герой (независимо пола) и защо? Моля за отговор в повече от 2 изречения. ---Малкият принц/романтичееен е(:, за друг не сещам/ако се сетя все пак ще допълня по-късно/

Топ 3 – любими философски романи?---Тук се затруднявам.Добре знаеш, че не съм книжен плъх(:
    Работиш ли активно над ограмотяването си? [потаен(!), ‘о’ вместо ‘у’ и т.н.]Ако ти прилича на заяждане – пропусни го, не това е целта ми.---Да, винаги си нося правописен речник с мен.Допускам грешски, признавам си и то не само правописни, но са много по-забележими от позицията на човек над 20-те, за който вече се предполага, че е усвоил българския език на 6/и не само/

Как си наясно с нивото си по Английски над средното, клонящо към Адванс/напреднал (ако не е осн. елемент от този отговор, де)при положение, че тепърва ти предстои да се явиш на FCE, който е ниво под advanced? Преди години поне можеше и директно на advanced да се явиш, доколкото помня. Само предполагаш, че си близо до advanced или е написано на някои от учебниците ти? А какви бяха те? ---Всъщност никъде не го пише.Правих няколко теста, определящи нивото.Иначе намерих място където можеш и на курсове за Тойфел да се запишеш, без да имаш Първи сертификат, адвансд, профишънс и т.н.

Споменаваш, че те притеснява това, че все още доста натоварваш семейния бюджет без да допринасяш за него. Човек, който има поглед над мненията ти(не и аз – от доста време насам) би останал с впечатлението, че доста често говориш за парфюмчета, дрешки, сандалки и т.н. Колко чифта обувки и дънки имаш в гардероба си в момента? А парфюми? Този въпрос отново не цели лично заяждане, няма проблем да го пропуснеш – просто отново се набива на очи някакво немалко противоречие и оттам. ---Айде сега, никой не говори единствено за книги, образование, култура и т.н.На 16 все пак...(:
    И щом е толкова важно за теб да знаеш-Имам един чифт маратонки, 2 чифта пантофки, едни обувки на токче-червени.
    Около 5-6 чифта дънки(:
    Парфюмчета-Едно (:
    Блузките с дълъг ръкав са ми точно 2, плюс 2 ризки.
    Иначе, се съобразявам с доходите на майка си.Дори и да си взема нещо марково, то е намалено.(:

Огромно луксозно имение с басейн или собствен остров? А може би и двете?---Имение (:

Запозна ли се лично с MG-X Power? -Не

Интересен събеседник ли е SWASTICA?--Зависи..

Любима зодия?...нямам

Купи ли вече букет за класната?>да и и го подарих

Eйййй,... замалко да забравя(?!) – а как стана модератор? - лесно (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    С майка ти или с баща ти споделяш повече?
    Мама (:

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    devstvena li ?? :P :P
    Не е
    Алооо, да не си ти на стола?!
    Поне отговора ти да беше правилен!

Град
    Варна
    ти си тъпАак

Град
    I don`t know where
    Ето защо столчето ти е студено-щото не си стоиш мирно на дупето ми се биеш с хората!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    ти си тъпАак
    Цвете какво мислиш за тоя Lil' Dizz (лил гъзи) Да го бия ли?
    ако беше кофата щеше да го изядеш

Lestat357
    Guest

bonus II

Само на мен си ми отговорила двуцветно. (very happy!)

Твои думи по-назад в темата;]
    Цитирай Първоначално написано от Люси

Какви книги обичаш,имам в предвид романи или итн...?---Криминални,философски
    (:
    Затова и попитах.

За психологията не съм съгласен, но няма да излагам по-подробно аргументи сега. Докато ти дойде времето вероятно поне веднъж ще размислиш, така че това не е толкова важно. Грешките са си грешки(не твърдя че и аз не допускам такива просто са от различен тип), щом си над 10 оправдание нямаш.(: Ако минаваш безпроблемно формата за CAE само ще си изгубиш времето и парите (които никак не са малко в случая), явявайки се на FCE. За какво ниво са ти учебниците в училище и тази година ли си още в ‘Дорис Тенеди’? Успех с изпита!

Ще сложиш ли Ваня на стола? (angel) Да не сложиш само One Tree Hill фенката (или пък балона), хахха.

Как ти се отразява на настроението времето навън в момента?

Кога някой успява да те ядоса?
    Кога се чувстваш най-щастлива?
    Често ли си мениш настроенията?
    Често ли ти правят комплименти?

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
    Лесно ли се доверяваш на хората?
    Имаш ли най-добра приятелка?
    В какво би искала да се преродиш?
    Къде би искала да живееш?
    Обичаш ли да четеш?
    Спортуваш ли?
    Как би се описала?

м/у др си голяма сладурана,не само по снимките,но и по коментарите

Град
    I don`t know where
    Добре нека се дооточня, за да не излезе така все едно си противоречава.
    Книги с философски елементи (:
    А къде казах, че ще записвам на курс за първи сертификат?
    Желанието ми е да се занимавам допълнително с Английски и мисля да го изпълня (:
    Грешки всеки допуска, но имах предвид, че е много по-лесно да ги забележиш от позицията на по-голям и си оставам на това мнение. (:

Няма да е нито Ваня, нито Мони(:
    Времето не ми повлиява на настроението, а хората (:

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Im_on_the_Outside
    Кога някой успява да те ядос?---Лесно се ядосвам, но не съм от хората които се сърдят дълго. (:Иначе се дразня, в случай че някой не се съобрази с мен, когато ситуацията предполага да го направи.
    Кога се чувстваш най-щастлива? ---Когато постигам това към което се стремя.
    Често ли си мениш настроенията?--Много често и това не се харесва на околните....
    Често ли ти правят комплименти?-Да

Град
    Terra incognita!
    А до кога ще бъдеш на стола?
    Излизаш ли често вечер с приятели?
    Имаш ли вечерен час?
    Защо поиска да си модератор?
    Срамежлива ли си?
    Какъв ранг тук би си избрала?
    Колко си висока?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ***Pinki***
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед?-Склонна съм да вярвам в дадено нещо, чак след каго го изживея, така че към настоящия момент, отговорът ми е-не (:Лесно ли се доверяваш на хората?-Да, изключително лесно и това не е никак хубаво
    Имаш ли най-добра приятелка?--Да, имам 2 и много ги обичам (:
    В какво би искала да се преродиш?--Русалка
    Къде би искала да живееш?--Швейцария
    Обичаш ли да четеш?--Не винаги
    Спортуваш ли?-Да
    Как би се описала?---Лоша съм

м/у др си голяма сладурана,не само по снимките,но и по коментарите
    ...ммм, благодаря

Град
    I don`t know where
    А до кога ще бъдеш на стола?--До срядата :)
    Излизаш ли често вечер с приятели?--Повечко през деня излизам, но и вечер не е проблем.Когато реша тогава (:
    Имаш ли вечерен час?--Зависи с кого съм (:
    Защо поиска да си модератор?--Беше ми интересно какво е.
    Срамежлива ли си?--Понякога
    Какъв ранг тук би си избрала?--С този се чувстам добре.
    Колко си висока?--По последни данни 1.64

Мега фен Аватара на Blab
    Бръмм...
    *Какво ти дава форумът?(може и в минало свършено)
    *А какво ти взема?(също)
    *Имаш ли любима приказка?(Нека не причисляваме "Малкият принц" в тази категория.:)) Защо точно тази?
    *Добрите хора са наивници?
    *Някой филм, оставил отпечатък в/у теб? Определена реплика?
    *Кое е качеството, което искаш да притежаваш?(но не го - пояснявам си:Д)
    *Човек се определя по думите/по действията?
    *... по-нататък:)

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Бръмм...--Хей, откъде знаеш, че така поздравявам
    *Какво ти дава форумът?(може и в минало свършено)---Прекарвам вемето си приятно, научавам нови неща, запознавам се с разни човеци и такааа (:
    *А какво ти взема?(също)---Време и понякога нерви...
    *Имаш ли любима приказка?(Нека не причисляваме "Малкият принц" в тази категория.) ---Много обичам Снежанка.Самата приказка е написана по много увлекателен начин, а илюстрациите и екранизираната версия са просто прекрасни. Защо точно тази?
    *Добрите хора са наивници?---Идеята е следната-да бъдеш добър и да се доверяваш, на тези които наистина го заслужават (:
    *Някой филм, оставил отпечатък в/у теб? Определена реплика?--Ммм, едно филмче на ужасите-Тамара се казва.Една от последните сцени е страхотна.Жертвата, която прави момчето за възлюбената си и думите-"Обичам те!" преди да скочи/ако съм те заинтригувала може да го изгледаш и после да ми споделиш дали и ти си усетила емоцията, аз заплаках
    *Кое е качеството, което искаш да притежаваш?(но не го - пояснявам си:Д)-Пълна самостоятелност и независимост.*Човек се определя по думите/по действията?---Принципно по действията, но има още една теза, която сега ми хрума.Тааа, ако имаш някакъв проблем и се обърнеш за съвет към приятел, той може да ти помогне с няколко изречения, без да е направил нещо кой знае какво, без може би самия той да си даде сметка какво е сторил и колко много е допринесъл за това да се почувстваш по-добре.
    *... по-нататък

Мега фен Аватара на Blab
    Ааа, не, аз си бръмча няколко години повече от теб:Д Да си имаме уважението.

Гледала съм го филма, едно време, като нямах нет да си тегля, мама ми го донесе на диск. Честно казано, нищо особено, не харесвам жанра.

Добро дете си, харесвам те.
    Снежанка май е първото филмче на Дисни. Всъщност, рисували са го, когато са били пред фалит, знаели са, че няма да получат никакви пари, ако не се получи. Естествено, разбил е всичко, де що има за разбиване. Аз пък не го харесвам много, навява ми студенина, кайнд ъф крийпи е гората...а и Снежанка има много странен глас... пфф... както и да е.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9H_1PiRg2H4[/youtube]

Какво сънуваш?(когато успееш да заспиш:Д)

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    1.Консумирала ли си някакъв вид наркотични, упойващи вещества или дроги?

2.Изпитвала ли си върховното усещане(любовен екстаз) от половият акт?

3.Била ли си под влиянието на тийнейджърски музиални субкултури?

4.Ако те нападнат на улицата, способна ли си да увредиш дълготрайно или да убиеш дори нападателят си?

5.Използваш ли субективизъм при изпълняването на модераторските ти задължения?

6.Харесваш ли чалга, и защо да или защо не?

Към: "ЦвЕтИтО"

----------------------------

Въпросите са малко нагли, но интересни.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Като дойда в София ще ме заведеш ли на сладкарница? ;PppPPP~~~~~~

Град
    I don`t know where
    [quote="be_true"]Ааа, не, аз си бръмча няколко години повече от теб:Д Да си имаме уважението--Хехе аз си те уважавам, пък сега като знам, че бръмчиш, още повече даже (:
    Гледала съм го филма, едно време, като нямах нет да си тегля, мама ми го донесе на диск. Честно казано, нищо особено, не харесвам жанра.

Добро дете си, харесвам те. ...
    Снежанка май е първото филмче на Дисни. Всъщност, рисували са го, когато са били пред фалит, знаели са, че няма да получат никакви пари, ако не се получи. Естествено, разбил е всичко, де що има за разбиване. Аз пък не го харесвам много, навява ми студенина, кайнд ъф крийпи е гората...а и Снежанка има много странен глас... пфф... както и да е.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9H_1PiRg2H4[/youtube]

Какво сънуваш?(когато успееш да заспиш:Д)[/quote]--По-често неприятни неща...

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    1.Консумирала ли си някакъв вид наркотични, упойващи вещества или дроги?---Не, не съм.Пък и не
    трябва да нарушавам имиджа си на добро дете...

2.Изпитвала ли си върховното усещане(любовен екстаз) от половият акт?--Не водя полов живот

3.Била ли си под влиянието на тийнейджърски музиални субкултури?-Не.
    4.Ако те нападнат на улицата, способна ли си да увредиш дълготрайно или да убиеш дори нападателят си?-Единственото към което ще се стремя в такъв момент е максимална защита, но без да нанасям тежки удари, смърт/леле как ти хрумна/...Толкова много ме травмира да гледам хора как се бият...
    5.Използваш ли субективизъм при изпълняването на модераторските ти задължения?---Не мога да дам категорично не...
    Може и да се е случвало, но не е практика..

6.Харесваш ли чалга, и защо да или защо не?--Слушам я. (:
    Към: "ЦвЕтИтО"

----------------------------

Въпросите са малко нагли, но интересни.--Немз, не бих казала

Град
    I don`t know where
    ти си тъпАак
    Цвете какво мислиш за тоя Lil' Dizz (лил гъзи) Да го бия ли?
    ако беше кофата щеше да го изядеш
    О здарасти Цвете.. ьь лил някав си

По колко часа учиш на ден?

Не уча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове