Цитирай Първоначално написано от Lestat357
Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
3.Кои точно потребители тук познаваш лично?---Nobody, DjBaloon, alex, machoka, Sam90`, tedi4ka, swords1010, Sunset--може би има още, но сега само за тези се сещам

Казваш, че предпочиташ планираното пред спонтанното от около половин година насам (хм, странно – последно като погледнах този период обхващаше 6 месеца), а същевременно и че възнамеряваш да учиш право независимо че психологията ти е по-интересна, защото имаш по-голямо бъдеще там. Родителите ти са юристи, а това е от основно значение в тази сфера – толкова ли се притесняваш да се отделиш самостоятелно, криввайки от утвърдения път и защо? Е, ти си още на 16 и все пак. В тази връзка - има ли други юристи в рода
ти?---Всъщност само мама е адвокат, баща ми се занимава с недвжими имоти. (: Не става въпрос за това, по кой път искам да тръгна, а какво ми осигурява вземането на подобно решение.Дори и да завърша психология, после какво ще правя-ще стана психолог в училище, в затвор или друго място.Да, сега ще ми кажеш, че може да се ориентирам и към частна практика/то така ще бъде и с аквокатурата де/, но няма база за сравнение.Никой не харчи пари за да посети психолог, никой няма вярата, че един напълно непознат човек може да му помогне само с думи и напътствия.
Любим литературен герой (независимо пола) и защо? Моля за отговор в повече от 2 изречения. ---Малкият принц/романтичееен е(:, за друг не сещам/ако се сетя все пак ще допълня по-късно/

Топ 3 – любими философски романи?---Тук се затруднявам.Добре знаеш, че не съм книжен плъх(:
Работиш ли активно над ограмотяването си? [потаен(!), ‘о’ вместо ‘у’ и т.н.]Ако ти прилича на заяждане – пропусни го, не това е целта ми.---Да, винаги си нося правописен речник с мен.Допускам грешски, признавам си и то не само правописни, но са много по-забележими от позицията на човек над 20-те, за който вече се предполага, че е усвоил българския език на 6/и не само/

Как си наясно с нивото си по Английски над средното, клонящо към Адванс/напреднал (ако не е осн. елемент от този отговор, де)при положение, че тепърва ти предстои да се явиш на FCE, който е ниво под advanced? Преди години поне можеше и директно на advanced да се явиш, доколкото помня. Само предполагаш, че си близо до advanced или е написано на някои от учебниците ти? А какви бяха те? ---Всъщност никъде не го пише.Правих няколко теста, определящи нивото.Иначе намерих място където можеш и на курсове за Тойфел да се запишеш, без да имаш Първи сертификат, адвансд, профишънс и т.н.

Споменаваш, че те притеснява това, че все още доста натоварваш семейния бюджет без да допринасяш за него. Човек, който има поглед над мненията ти(не и аз – от доста време насам) би останал с впечатлението, че доста често говориш за парфюмчета, дрешки, сандалки и т.н. Колко чифта обувки и дънки имаш в гардероба си в момента? А парфюми? Този въпрос отново не цели лично заяждане, няма проблем да го пропуснеш – просто отново се набива на очи някакво немалко противоречие и оттам. ---Айде сега, никой не говори единствено за книги, образование, култура и т.н.На 16 все пак...(:
И щом е толкова важно за теб да знаеш-Имам един чифт маратонки, 2 чифта пантофки, едни обувки на токче-червени.
Около 5-6 чифта дънки(:
Парфюмчета-Едно (:
Блузките с дълъг ръкав са ми точно 2, плюс 2 ризки.
Иначе, се съобразявам с доходите на майка си.Дори и да си взема нещо марково, то е намалено.(:

Огромно луксозно имение с басейн или собствен остров? А може би и двете?---Имение (:

Запозна ли се лично с MG-X Power? -Не

Интересен събеседник ли е SWASTICA?--Зависи..

Любима зодия?...нямам

Купи ли вече букет за класната?>да и и го подарих

Eйййй,... замалко да забравя(?!) – а как стана модератор? - лесно (: