Цитирай Първоначално написано от be_true
Бръмм...--Хей, откъде знаеш, че така поздравявам
*Какво ти дава форумът?(може и в минало свършено)---Прекарвам вемето си приятно, научавам нови неща, запознавам се с разни човеци и такааа (:
*А какво ти взема?(също)---Време и понякога нерви...
*Имаш ли любима приказка?(Нека не причисляваме "Малкият принц" в тази категория.) ---Много обичам Снежанка.Самата приказка е написана по много увлекателен начин, а илюстрациите и екранизираната версия са просто прекрасни. Защо точно тази?
*Добрите хора са наивници?---Идеята е следната-да бъдеш добър и да се доверяваш, на тези които наистина го заслужават (:
*Някой филм, оставил отпечатък в/у теб? Определена реплика?--Ммм, едно филмче на ужасите-Тамара се казва.Една от последните сцени е страхотна.Жертвата, която прави момчето за възлюбената си и думите-"Обичам те!" преди да скочи/ако съм те заинтригувала може да го изгледаш и после да ми споделиш дали и ти си усетила емоцията, аз заплаках
*Кое е качеството, което искаш да притежаваш?(но не го - пояснявам си:Д)-Пълна самостоятелност и независимост.*Човек се определя по думите/по действията?---Принципно по действията, но има още една теза, която сега ми хрума.Тааа, ако имаш някакъв проблем и се обърнеш за съвет към приятел, той може да ти помогне с няколко изречения, без да е направил нещо кой знае какво, без може би самия той да си даде сметка какво е сторил и колко много е допринесъл за това да се почувстваш по-добре.
*... по-нататък