- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- реших да ви питам
здравейте на всички..на 14 години съм и имам един проблем, който искам да ви споделя, а вие да си кажете мнението.
В началото на юли за 1ви път правих 4екия на приятеля ми, после той свърши върху корема ми.измихме се и двамата със сапун и продължихме да се натискаме.Той си търкаше пениса в путката ми, но аз бях с прашки, а той гол.Към средата на месеца по4наха да ме болят гърдите и това продължи доста дълго време.Когато трябваше да ми дойде, ми закъсня с 1 или 2 дни.искам да отбележа и 4е съм ДЕВСТВЕНА.и понеже съм се вманиачила и мисля само за това, искам да попитам вас - възможно ли е да съм забременяла?
Риткат ли малки краченца, като си сложиш ръчичката на коремчето? Ако не, значи бебенцето е умряло.
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Аве момиче порасни ве, няма си елементарна култура а тръгнала чикий да прай! Ако ти дойде, макар и със зкаъснение няма проблем.
Кви сте кухи путки амаа![]()
И почети малко да няма въпроси като "Правихме секс с презерватив, има ли възможност да съм бременна "![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
1. НЕ;
2. ИМА ТЪРСАЧКА;
3. МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО АКО ПЕНИСЪТ ТИ Е ВЛЯЗЪЛ В ВАГИНАТА. АКО Е С ПРЕЗЕРВАТИВ, ВЕРОЯТНОСТТА Е ПО МАЛКА.
СТИГА ТЪПИ ВЪПРОСИ.
не сте правили секс
ти си девствена
дошло ти е
и се чудиш дали си бременна
прочети малко литература,свързана със секса и тогава започни да го практикуваш
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Malka pikli4ke nedorasla,nali ti e do6lo???SEX nali e ste pravili,t.e. vse o6te si si devstvena???Ako si bremenna zna4i si novata Deva Mariq!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
оф .... незнам какво да кажа ...
няма ти нищо
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
1. НЕ;
2. ИМА ТЪРСАЧКА;
3. МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО АКО ПЕНИСЪТ ТИ Е ВЛЯЗЪЛ В ВАГИНАТА. АКО Е С ПРЕЗЕРВАТИВ, ВЕРОЯТНОСТТА Е ПО МАЛКА.
СТИГА ТЪПИ ВЪПРОСИ.
+1
Руса кукличка
Леле...съвсем се отчаях..... всеки ден някакви тъпи лапета пускат по 1 такава тема..не ви ли омръзна бе хора. Вече ще откача...Първоначално написано от darkness123
Та по темата..
1.Девствена си.
2.Дошло ти е. Няма абсолютно никакъв шанс..
Само 1 ще кажа .. ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!! Пуууу....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ооо да,бременна си,само че от чекия стават ТРИЗНАЦИ![]()
vijte sq, ima registrirani slu4ai na zabremenqvane dori ot pregradka na oble4eni hora... kakto znaete spermatozoidite sa mnogo izdrajlivi taka 4e si4ko e vazmojno..est tezi slu4ai sa 1 na 10000000000000000000000000 no se pak ima nqkfa veroqtnost![]()
**koeto ne zna4i v nikakav slu4ai 4e si bremenna, da ne ti idva za parvi put-bolkata v gurdite e normalna kakto i zakasnenieto !!!!
... idi 4eti knigi [za polovata ogramotenost] togava sa natiskai ...
Нищо ти няма спокойно
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
ХахаххахахПървоначално написано от mrs.smith
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам какво да кажа..не е ли малко рано?! На 14 си...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първо се ограмоти малко по тази тема, после предприемай такива действия.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
то ако така лесно се забременявашеПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
Don't worry, be happy!
А аз реших да отговоря на безмислената ти тема.. Не няма възможност, а бе къде сте тръгнали да правите неща, които още не са ви ясни![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
А аз реших да отговоря на безмислената ти тема.. Не няма възможност, а бе къде сте тръгнали да правите неща, които още не са ви ясни![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Много си злеДевствена си ама те е страх да не си бременна...ох откъде да се метна
![]()
алоооооо ти луда ли си ква си на 14 трагнала чекии да ми праи още имаш жълто около устата си че си и сексуално неграмотна почети книги и в интернет има много за четене ще станеш от рано боклук да ме извиняваш
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
И момчето се е изпразнило в теб.Първоначално написано от Bellatrix
лелееееееееее вече не знаякво да кажа нали ти е дошло бе а и сте се измили... аве кво ще обяснявам на некви пикли!!!!
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Темата е ЕБАВКА 99%
А ако не е ...
АНАТЕМА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
От прегръдка?!!?Първоначално написано от ell_ownz
Някой друг май трябва да чете книги за 'полова ограмотеност'
![]()
А за мацката-авторка .. няма да коментирам 'половата и ограмотеност'![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii