Първоначално написано от
tarataikЪ
Аз си мисля, че трябва да поизчакаш още малко, няма закъде да бързаш, може да се е осъзнал и да иска да ъде с теб. Никога не съм ги разбирала хората, които не умеят да се справят в различни ситуации или пък това да избираш между гаджето и приятелите...

Винаги можеш да съчетаеш и двете по някакъв начин. Ако имаш още чувства към него си струва да изчакаш още малко, за да видиш дали ще потръгне. ГЛУПАВО Е ЗАРАДИ ТАКИВА ДРЕБНИ НЕЩА ДА КЪСАТЕ
И аз това си мисля да направя,но въпроса е,че колкото повече отлагам,толкова повече се измъчвам и толкова по голяма идиотка изглеждам в очите на другите.
И най-лошото е,че всеки пък като стане нещо си казвам "край",но щом застана до него не мога да го изрека това.На моменти се притеснявам дали ако реша и му пусна няма да ме зареже.Но въпроса е според мен,че ако искаше да ме наебе и да ме остави щеше по някакъф начин да се опита,а за два месеца само един път щеше да стане белята и аз казах,че не искам сега и той нищо не каза.Но също така си мисля,че ако му пусна може би връзката ни ще се заздрави,незнам.