Цитирай Първоначално написано от MuMuuu
Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
Аз си мисля, че трябва да поизчакаш още малко, няма закъде да бързаш, може да се е осъзнал и да иска да ъде с теб. Никога не съм ги разбирала хората, които не умеят да се справят в различни ситуации или пък това да избираш между гаджето и приятелите... Винаги можеш да съчетаеш и двете по някакъв начин. Ако имаш още чувства към него си струва да изчакаш още малко, за да видиш дали ще потръгне. ГЛУПАВО Е ЗАРАДИ ТАКИВА ДРЕБНИ НЕЩА ДА КЪСАТЕ
И аз това си мисля да направя,но въпроса е,че колкото повече отлагам,толкова повече се измъчвам и толкова по голяма идиотка изглеждам в очите на другите.
И най-лошото е,че всеки пък като стане нещо си казвам "край",но щом застана до него не мога да го изрека това.На моменти се притеснявам дали ако реша и му пусна няма да ме зареже.Но въпроса е според мен,че ако искаше да ме наебе и да ме остави щеше по някакъф начин да се опита,а за два месеца само един път щеше да стане белята и аз казах,че не искам сега и той нищо не каза.Но също така си мисля,че ако му пусна може би връзката ни ще се заздрави,незнам.
ЕМи не се знае.Ако му пуснеш той може да си помисли,че си много лесна > почти всеки път ще е при теб само за 1 е*ане. Ако не му пуснеш може да те зареже поради нашата природа (щом не е нашето или на вашето не става ) и така. Ще се повторя при една друга тема. Отивай при него без да разбере и му кажи,че трябва да си поговорите какво става със вашата връзка.Приятен Ден.