- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли изневярата да помогне на една връзка
mojeli iznevqrata da pomogne na edna vruska i ako da zashto i po kakuv na4in
Т.7
swords1010
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Да може да помогне. Самоче за тяхната раздяла........
+1 за друго не е способна да помогне..Първоначално написано от SHEMKOV
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1Първоначално написано от SHEMKOV
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
в никакъв случай не може да даде положително развитие,ако изневеряваш на един човек,защо си с него тогава?
Ако раздялата е вид помощ,изневярата определено ще помогне
Не може, по вероятно да подпомогне за раздялата![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не може![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Зависи от изневярата ....
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Да ще помогне,ще се заобичате повече,няма да се карате и сичко ше е 6Я се опрайте малко е кви са тея прости въпроси
![]()
да ще се създаде нов свят![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Според някои хора помагала.
Аз не съм съгласна! Или слага край на връзката, или доверието умира.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
С нищо положително няма да допринесе.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1, ама че глупост. За тези за които помага най - вероятно е нещо в стил: "Прави повече за мен, иначе пак ще си легна с Кака Станка от долния етаж." И някоя лигла веднага ще почне да му играе по свирката. Ама това е само в случай, че не се обичат и единия е мнооооого тъп.Първоначално написано от sherry
![]()
Всъщност.... сигурно помага, ако си на 35-40. Кара ги да се осъзнаят, поне това съм наблюдавал отстрани. Но при нас - не.
защо когато казваш на човека с който си че го обичаш си готов да му причиниш тази голяма болка и мъка....и да му изневериш, не е правилно определенно, когато имам връзка не изневерявам, това е закон....и да изневярата скапва връзката много малко хора остават заедно след една изневяра най малкото че доверието се губи и много много трудно може да се спечели отново![]()
Има хора на които им помага да разберат или да си припомнят какво изпитват към половинката си и да осъзнаят колко са щастливи всъщност...
Аз лично не бих искала да разбера че човека който обичам е решил да "провери" чувствата си по такъв начин нито аз бих го наравила.
Men li4no gadjeto ako mi izneveri az vednaga go kusam kolkoto i da go obi4am...Za men tova e neprostimo...
![]()
Бе егати въпросаНе ми е ясно как изневярата помага на една връзка?! Познавам момче ,което изневеряваше на приятелката си ,обаче пък той после отиваше и си и казваше всичко.. Мацката търпя ,търпя и в един момент наистина явно и се струпа много и го заеба
![]()
![]()
![]()
Обичам те както ти обичаш всяко сладко,
Обичам те когато ти говориш ми накратко!
Обичам те когато в момента труден си до мен,
Обичам те повече от най-слънчевия ден!
Обичам като изгрев над Черното море,
Обичам те както птица,обича безкрайното небе!