.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Hybrid View

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    монеже кислородната вода ми свърши и си промивам дупките на ушите с уискито на майка ми и като види че подчти е свършилоо

всеки път като съм вънка забравям да си купя от аптеката мамка му !!!!!!!!!1
    ше си промиеш мозъка с тва уииски

Абсолютно съм съгласна за Black Ram-a, това си е чиста боза, даже не мога да го нарека уиски.
    Предимно пия Jim или Jack. Вкъщи има и три бутилки Chivas, но се пазят за по-специални случаи. На "сбирки" такова уиски не може да се оцени както трябва.
    Съгласна съм, че "синия етикет" е надценяван. Лично на мен не ми хареса толкова, но си е въпрос на вкус.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    монеже кислородната вода ми свърши и си промивам дупките на ушите с уискито на майка ми и като види че подчти е свършилоо

всеки път като съм вънка забравям да си купя от аптеката мамка му !!!!!!!!!1
    доста малоумно, защото уискито не е подходящо за дезинфекция...

следващия път пробвай с бира или мента
    абе аз промивам пък кфот стане

днес ще си купя кислородна вода
    Уж си сериозно момиче, а така да хабиш уискито

Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Аз не съм някакъв разбирач, но за 1 годишнина 1 мой познати докараха от германия някакво уиски и на него пишеше Single Mode, стори ми се мн по хубаво от черен джони, джак, джим , абе от всички
    Имаш предвид Single Malt? Това е малцово уиски което за разлика от другите blended (смесени) уискита като престоява в бъчвите за еди-колко-си години не се смесва с други боклуци, а само с аромата по бъчвата, останал там от ликьора или други течности, които са отлежавали там преди уискито.
    Обичам шопската салааата...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Jameson ми допада доста
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Уиски въпрос :)

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Коя е най-добрата марка според вас?Препоръчайте ми и на мене,щото се чудя с какво "Джак Даниелс" е по-добър от Black Ram-примерно..Аз не съм голям разбирач,така че го имайте в предвид.

Тенкс

male az takova Black Ram ne moga da piq taq ve4er napro neznam ko mi staana kato pih no az poprincip 4ist alkohol ne moga da piq trqbva da go smesq s ne6to ina4e ne po smarto a imam edna fr deto mi vika tei mu razvalqsh hubaviq vku. xaxa pak da ti kaja razlika golqma nqmat
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Майна Town
    Като един млад почитател на алкохола , мога да кажа, че Black Ram за мен значи само две неща - еФтино и Некачествено. Персоналният ми фаворит от уискитата е Tullamore Dew заради мекия си вкус. Колкото до Джак Даниелс , според мен е по-известен заради изяви като един филм с Ал Пачино (май той беше , не помня ), в който той казваше "Ако го познавате толкова дълго колкото мен, нямаше да му викате Джак" Просто си падам повече по ирландското и скоча Ако на някой му се пие наистина много много добро уиски , да си приготви 42 лева и да си купи бутилка Чивас Ригъл (горе-долу толкова струва) . Но трябва да се истински познавач за да го усетите (не аматьор като мен). А ако нямате пари за уиски, заложете на родното производство на Мека Топлина Жалко че с тази Мека топлина няма да се реши проблема с високите цени на тока и парното.
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

The Famous Grouse и Ballantine's

Супер фен Аватара на rakiQ

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Бтв легендата разправя, че в Джим Бийма се слага и малко кокаин...
    За да бъдем точни около 20 - 30 грама Същото е и в чичко джак ( 12 годишният )

п.п. За мене най-добрите уискита са : Джак Даниелс ( 12 годишно ), Джони Уокър ( блек лейбъл ), Кинг Едуард'с, Дъмпъл, Бушмилс ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    София
    легендата дето са ви я разпраяли е bullshit с кокаина
    слага се друго нещо което далеч не е кокаин

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    аз едно се чудя, какво му харесват на Джака, на мен лично това ми е най-неприятното уиски, но въпрос на вкус ..... ако трябва да говоря за качество, тогава просто ще кажа Роял Салут,Джони Уокър Син етикет .... също така Чивас Регал,Гленфидич,Макалан и Джймсъна е доста добро за цената си .... това е моето мнение ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Jameson
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от Cаnis_Dirus
    Аз пия Джони. Цената е ок и качеството е добро. Джак и Джим по не харесвам. Джонито си е класика!
    И можеш да си позволиш да даваш по 15 лева за голямо Джони и допълнителна напитка, всяка вечер която излизаш ? Лол'з .. леко не ми се вярва ...

По темата : Мога да позная почти всичките ирландски и шотландски уискита как ухаят, защото съм ги пробвал ... Последния случай, когато заведението ни оспори думата, пихме бутилка Джеймсън на тяхна сметка

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    аз едно се чудя, какво му харесват на Джака, на мен лично това ми е най-неприятното уиски, но въпрос на вкус ..... ако трябва да говоря за качество, тогава просто ще кажа Роял Салут,Джони Уокър Син етикет .... също така Чивас Регал,Гленфидич,Макалан и Джймсъна е доста добро за цената си .... това е моето мнение ....
    да гениално..нали са сесташ че тея вискита сам камто 100 кинта бутилката...аз да не сам некав мулти милиардер

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Ballantines... друго не пия

Мега фен
    Град
    Utopia..
    jameson е повръщано

За домашно съм съгласен. Ето това ме очаква в мини бара, при удобен случай

http://prikachi.com/files/361175w.jpg

Аз си пия водка от кюспе и ечемик, а вие ми разправяте кое алкохолно питие е по-качествено?!

Обичам шопската салааата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си